Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο τιτλος. Εγω πηγα σημερα με δυο φιλους μου.. Κατσαμε απο τις 8 μεχρι τις 1:30.. για μενα τοσες ωρες ειναι εξοντοτικα πολλες.. εσεις τι λετε;

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παραλια 8 το πρωί;

Η καλύτερη ώρα για μπάνιο, εκτός αν θες να πας για να δεις 480 κωλαράκια και βυζιά κατα τις 2-3 το μεσημέρι. 

• Like 4
Δημοσ.

Καλυτερη ωρα οντως 08.00, σπανια τα καταφερνω τοσο νωρις αλλα και 09.00 καλα ειναι.

Διαφορετικα γυρω στις 19.00-.21.00.Δεν με ενδιαφερουν οι κωλοι, μεσημεριατικα ο ηλιος σκοτωνει.

• Like 3
Δημοσ.

Ιδανικά κάτι του στυλ 11-12 με 20:00.

Βασικά δε βλέπω το λόγο να είμαι οπουδήποτε αλλού εκτός της παραλίας.  :-D

Δημοσ.

17:00 με 20:00 συνηθως.

ναι μεν το μεσημερη ο ηλιος σε σκοτωνει αλλα εισαι μεσα στην  θαλασσα. να γλυτωσουμε τον καυσωνα δεν παμε στην θαλασσα? πιο το νοημα να κατσεις σπιτι μεσα στην ζεστη.

• Like 1
Δημοσ.

Tι εννοεις παραλια ? Γιατι υπαρχει η κανονικη παραλια, εκει οπου εχει..ζεστη του κερατα , παρα τις ομπρελες και υπαρχει και η παραλια που απεχει μερικα μετρα , ονομαζεται μπιτσομπαρο, εχει απολαυστικη θεα προς τα καλλιγραμμα κορμια, παγωμενα ποτα και συχνα ανεμιστηρουμπα να σου ριχνει στο μαπιδι

Γινε πιο συγκεκριμενος αν θες  :P

Δημοσ.

Χμ, δε με λες και ψάρι. Ελάχιστα θα κάτσω. Μέσ' το νερό κάνα 20λεπτο, μετά μουλιάζω και κρυώνω. Έξω απ'το νερό, αν έχω σκιά, καφέ και data στο κινητό, δε με πολυνοιάζει, αλλά μετά την 2η ώρα θα αρχίσω να γκρινιάζω.

Το "τυπικό" μου μπάνιο είναι μπλουμ, στέγνωμα, γεια σας. :P

• Like 1
Δημοσ.

1 ώρα κολύμπι , πετσέτα και γεια σας  

Ακριβώς έτσι, εγώ συνήθως κάνω γύρω στα 40 λεπτά με 1 ώρα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ίσως καθίσω και 1,5 ώρα αλλά ως εκεί. Όταν πάω θάλασσα βουτάω αμέσως και κολυμπάω όλη την ώρα. Όταν βγαίνω έξω κάθομαι 10 λεπτά για να στεγνώσω και φεύγω αμέσως, ούτε ηλιοθεραπείες ούτε τίποτα, εξάλλου αρπάζω και εύκολα. μπορώ να πω ότι έχω μαυρίσει αρκετά παρότι δεν κάθομαι σχεδόν καθόλου έξω. Συνήθως πάω γύρω στις 3 το απόγευμα και φεύγω γύρω στις 4 με 4μιση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...