mylo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 11-4 συνήθως. Αν πάω αργότερα φεύγω και αργότερα. Γενικά ένα πεντάωρο το κάθομαι.Πάνω κάτω τόσο και εγώ
Tigran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 10:00 - 14:00 για τον πρωινό freddo espresso με ελάχιστο μπάνιο. Σπίτι για φαι και λίγο αραλικι και μετά ξανα 16:00 - 20:00 για απογευματινό εσπρέσσο και καπάκι sol/Carib με μπόλικο μπάνιο μετά τις 19:00 που ψιλοαδειαζει.
dionisis1925 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Πάντα πηγαίνω μεσημέρι μετά τις 1..και φεύγω κατά τις 7-8..άντε κανά 10λεπτο να την βγάλω με κολύμπι,τις υπόλοιπες ώρες,μπίρα και τάβλι
xristos97 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Εγω παντως αμα παω δυσκολο να βγω μετα απο το νερο 2
sistah Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Εγω απορω με εκεινους που πανε στην παραλια για να...την δουν απο μακρια.Εχει τοσα ωραια πραγματα να κανεις σε μια καθαρη παραλια, οπως να βαλεις μασκα και βατραχοπεδιλα και να χαζεψεις/παιξεις με τα ψαρια, να κολυμπησεις, να κανεις float με το σωμα σου, να αραξεις πανω σε ενα στρωμα και αλλα πολλα. Ειναι και στον ανθρωπο βεβαια δεν αντιλεγω αλλα προσωπικα αμα μπορουσα να ειμαι στην θαλασσα ολη μερα θα γουσταρα πολυ.Στην ξαπλωστρα βαριεμαι και ζεσταινομαι, εκτος απο το απογευμα που ειναι η ξαπλα της κουρασης απο το πλατσα πλουτσα. On topic: σε παραλιες νησιου προτιμω 16:00-20:00 σε καλο spot χωρις παιδια να ουρλιαζουνε. 1
Chape Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Εξαρτάται από την παρέα που θα πάω... Με την mainstream παρέα συνήθως κανένα δίωρο (ζευγάρια - παντρεμένοι) και μετά ή στην ταβέρνα για φαΐ ή σπίτι για ψήσιμο... Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να κάτσω και 10ωρο με καφέδες,μπύρες,φαΐ και cocktail όλα στο beach bar...
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μόνο οι Θεσσαλονικείς αυτό το πράγμα. Κάνεις 2-2,5 ώρες μια Κυριακή να πας Χαλκιδική σε ένα bitch bar όπου εκεί θα κάτσεις πάλι 2-2.5 ώρες. Ποιο είναι το νόημα; Πόσες ώρες μπορείς να κάτσεις; Άντε να κολυμπήσεις 1 ώρα σύνολο. Να μουλιάσεις άλλη 1 ώρα. Στην ξαπλώστρα θα πιεις έναν καφέ. Τι άλλο πια; Θα πεινάσεις, θα θέλεις τουαλέτα.. ποιος αντέχει από το πρωί ως το βράδυ;
visualizer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Aναλόγως την παρέα αν έχω κάποιον "ρακετίστα " στην παρέα μας παίρνει το βράδυ τάκα τούκα .. 1
Haldol Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Εγω απορω με εκεινους που πανε στην παραλια για να...την δουν απο μακρια. Εχει τοσα ωραια πραγματα να κανεις σε μια καθαρη παραλια, οπως να βαλεις μασκα και βατραχοπεδιλα και να χαζεψεις/παιξεις με τα ψαρια, να κολυμπησεις, να κανεις float με το σωμα σου, να αραξεις πανω σε ενα στρωμα και αλλα πολλα. Ειναι και στον ανθρωπο βεβαια δεν αντιλεγω αλλα προσωπικα αμα μπορουσα να ειμαι στην θαλασσα ολη μερα θα γουσταρα πολυ. Στην ξαπλωστρα βαριεμαι και ζεσταινομαι, εκτος απο το απογευμα που ειναι η ξαπλα της κουρασης απο το πλατσα πλουτσα. On topic: σε παραλιες νησιου προτιμω 16:00-20:00 σε καλο spot χωρις παιδια να ουρλιαζουνε. Σε μια καθαρή και ήσυχη παραλία (ίσως σε κάποιο όχι και τόσο κοσμικό νησί ή στο χωριό) μπορείς να τα κάνεις όσα λες. Στις "τυπικές" παραλίες πάλι, όχι. Από τη μία το τάκα-τούκα των κλάριν με τις ρακέτες, από την άλλη το μπιτσόμπαρο (που το απόγευμα είναι μπιτσοκαφετέρια) με την μουσική στην τσίτα, παραδίπλα το μωρό που κλαίει και ουρλιάζει, ε, πολύ θέλει να πιάσεις το ΑΚ-47 και να αρχίσεις να θερίζεις;
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μόνο οι Θεσσαλονικείς αυτό το πράγμα. Κάνεις 2-2,5 ώρες μια Κυριακή να πας Χαλκιδική σε ένα bitch bar όπου εκεί θα κάτσεις πάλι 2-2.5 ώρες. Ποιο είναι το νόημα; Πόσες ώρες μπορείς να κάτσεις; Άντε να κολυμπήσεις 1 ώρα σύνολο. Να μουλιάσεις άλλη 1 ώρα. Στην ξαπλώστρα θα πιεις έναν καφέ. Τι άλλο πια; Θα πεινάσεις, θα θέλεις τουαλέτα.. ποιος αντέχει από το πρωί ως το βράδυ; Ξεκινας στις 9, παιρνεις προμηθειες, φτανεις κατα τις 11 στο 2ο ποδαρ'. Καφε αραλικι ως τις 2. Χαλάρωμα τις 4 στο beach bar. Παλι παραλια ως τις 6. Εξτρημ σπορ ως τις 8+ (beach volley), τα μαζευεις και φευγεις. 11 εισαι σπιτι.
thant Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 ναι γιατι δε θα βρισκαμε ξαπλωστρες ειπαν οι φιλοι μου.. (αποδειχτηκε οτι δικιο ειχαν) Χωρίς ξαπλώστρες δεν κάνετε μπάνιο δηλαδη?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 για κάποιο λόγο έχω 3 χρόνια να πάω παραλίαΛέγε ρε! Ξεκινας στις 9, παιρνεις προμηθειες, φτανεις κατα τις 11 στο 2ο ποδαρ'. Καφε αραλικι ως τις 2. Χαλάρωμα τις 4 στο beach bar. Παλι παραλια ως τις 6. Εξτρημ σπορ ως τις 8+ (beach volley), τα μαζευεις και φευγεις. 11 εισαι σπιτι.Άσ' το, ήδη κουράστηκα. 1
Anorymous Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 καθομαι ανετα ολημερα παραλια δυστηχως η παρεα μου βαριεται οποτε κανα 3ωρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα