zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ένα 3ωρο πάνω κάτω. Καμία ωριτσα μέσα έπειτα μισαωρο ρακετες ξανά μέσα ξανά ρακετες. Ποτέ δεν έχω κάτσει σε ξαπλωστρα κάτω από την ομπρέλα. Πάντα κατι θα κάνω. Εγώ δεν κάνω ποτέ κάτι, πάντα κάθομαι στην ξαπλώστρα κάτω από την ομπρέλα!
pontez2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Είδα μια κακομοίρα σήμερα και τη λυπήθηκα πραγματικά. Ξανθούλα (φαινόταν τουρίστρια), με θανατηφόρο κορμί, αλλά κόκκινη σαν αστακός σε όλο της το σώμα και με φουσκάλες στα πόδια. Περπατουσε σα σιγκαμένη με τα χίλια ζορια και τη βοηθούσε ένας άλλος δίπλα της. Και αναρωτιέμαι. Τόσα χρόνια δε τους έχουν πει οτι ΔΕ ΠΑΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ να κανεις ηλιοθεραπεία. Έχω κόψει το πρωινο-μεσημεριανό μπάνιο χρόνια τωρα. Παραλία μετά τις 5 και κάθομαι χαλαρά μέχρι τις 9 το βράδυ. Ωραίο, ακίνδυνο μαυρισμα για τις κοπέλες τις παρέας, ζεστή θάλασσα, οι ρακετοφόροι έχουν γυρίσει σπίτια τους και απολαμβάνουμε μπάνιο. 5
desertman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Είμαι σε παραλία στα Μέθανα από τις 11 το πρωί και συνεχίζω. Αραχτός στην ξαπλωστρα με καφεδάκι. Σκιά έχουμε. Πάω για βουτιά τώρα 2
pontez2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Είμαι σε παραλία στα Μέθανα από τις 11 το πρωί και συνεχίζω. Αραχτός στην ξαπλωστρα με καφεδάκι. Σκιά έχουμε. Πάω για βουτιά τώρα Aν αυτο το είπες για να μας κάνεις να ζηλέψουμε σε πληροφορώ οτι το πέτυχες 2
desertman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Aν αυτο το είπες για να μας κάνεις να ζηλέψουμε σε πληροφορώ οτι το πέτυχες Χαχα. Θα έρθει και η δικιά σας σειρά.
king2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Εγώ δεν κάνω ποτέ κάτι, πάντα κάθομαι στην ξαπλώστρα κάτω από την ομπρέλα! Τι φαση?Στη θαλασσα μπαινεις τουλαχιστον για κανενα μισαωρακι?
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τι φαση?Στη θαλασσα μπαινεις τουλαχιστον για κανενα μισαωρακι? Αν δεν έχει κύμα ναι! Αλλά δεν μπορώ να τρέχω πάνω κάτω, να παίζω βόλεϊ, ρακέτες, μπάλα κλπ! Όταν πάω θάλασσα θέλω άραγμα! (Επίσης δεν μου αρέσει να κάθομαι στον ήλιο!). 2
Liam Lawrence Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αν εχεις ερ-κοντισιο στο σπιτι γιατι να τρεχεις παραλια;
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Κάνα 6ωρο περίπου. Αλλά προτιμώ να είμαι στην σκιά και να βάζω αντηλιακό. Κάνω βέβαια και βουτιές ενδιάμεσα. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερa το μαυρισμένο ή κοκκινισμένο χρώμα στο σώμα μου, το θεωρώ αντιαισθητικό αλλά και επικίνδυνο για την υγεία.
SuicycoMania Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αν εχεις ερ-κοντισιο στο σπιτι γιατι να τρεχεις παραλια; οκ ναι ισως για σενα να ειναι ετσι. αλλα για μενα δεν υπαρχει το πως περιμενω που θα φυγω για διακοπες και θα παω να αραξω 24 ωρες στην παραλια για 2 βδομαδες για να λιωσω! Να τριβω το σωμα μου και να πεφτει αλατι που φτανει για ενα μπολ σαλατα! χΑΧαΧαΧα μακαρι να μπορουσα να ημουν για 3μηνες εκει...
gokuthelegend Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Αν εχεις ερ-κοντισιο στο σπιτι γιατι να τρεχεις παραλια; Οι τέσσερις τοίχοι δεν συγκρίνονται με τίποτα με την θάλασσα.
iordanis77 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 , εκτός αν θες να πας για να δεις 480 κωλαράκια και βυζιά κατα τις 2-3 το μεσημέρι. Κι εδω μπορεις να εξυπηρετηθεις. Οι τέσσερις τοίχοι δεν συγκρίνονται με τίποτα με την θάλασσα. Συμφωνω, οι 4 τοιχοι ειναι καλυτεροι. Αποφευγεις την επικινδυνη ηλιακη ακτινοβολια και τα μικροβια της αμμου. Κάνα 6ωρο περίπου. Αλλά προτιμώ να είμαι στην σκιά και να βάζω αντηλιακό. Κάνω βέβαια και βουτιές ενδιάμεσα. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερa το μαυρισμένο ή κοκκινισμένο χρώμα στο σώμα μου, το θεωρώ αντιαισθητικό αλλά και επικίνδυνο για την υγεία. Οι σκ@τουλες που επιπλεουν στα γαργαρα νερα πως σου φαινονται?
gokuthelegend Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Συμφωνω, οι 4 τοιχοι ειναι καλυτεροι. Αποφευγεις την επικινδυνη ηλιακη ακτινοβολια και τα μικροβια της αμμου. Η ακτινοβολία είναι επικίνδυνη αν καθίσεις πολύ ώρα από κάτω της. Αν κάθεσαι με μέτρο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
theoritikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Με το που φτάσω στην παραλία θα μπω αμέσως για μπάνιο. Όταν βγω αλλαζω και επιστρέφω πίσω.Δεν κάθομαι ούτε για ηλιοθεραπεία, ούτε για ρακέτες κλπ . 1-1.5 ώρα το πολύ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα