Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα 3ωρο πάνω κάτω. Καμία ωριτσα μέσα έπειτα μισαωρο ρακετες ξανά μέσα ξανά ρακετες. Ποτέ δεν έχω κάτσει σε ξαπλωστρα κάτω από την ομπρέλα. Πάντα κατι θα κάνω.

Εγώ δεν κάνω ποτέ κάτι, πάντα κάθομαι στην ξαπλώστρα κάτω από την ομπρέλα! :D

Δημοσ.

Είδα μια κακομοίρα σήμερα και τη λυπήθηκα πραγματικά. Ξανθούλα (φαινόταν τουρίστρια), με θανατηφόρο κορμί, αλλά κόκκινη σαν αστακός σε όλο της το σώμα και με φουσκάλες στα πόδια. Περπατουσε σα σιγκαμένη με τα χίλια ζορια και τη βοηθούσε ένας άλλος δίπλα της. Και αναρωτιέμαι. Τόσα χρόνια δε τους έχουν πει οτι ΔΕ ΠΑΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ να κανεις ηλιοθεραπεία.

Έχω κόψει το πρωινο-μεσημεριανό μπάνιο χρόνια τωρα. Παραλία μετά τις 5 και κάθομαι χαλαρά μέχρι τις 9 το βράδυ. Ωραίο, ακίνδυνο μαυρισμα για τις κοπέλες τις παρέας, ζεστή θάλασσα, οι ρακετοφόροι έχουν γυρίσει σπίτια τους και απολαμβάνουμε μπάνιο.

• Like 5
Δημοσ.

Είμαι σε παραλία στα Μέθανα από τις 11 το πρωί και συνεχίζω. Αραχτός στην ξαπλωστρα με καφεδάκι. Σκιά έχουμε. Πάω για βουτιά τώρα :)

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι σε παραλία στα Μέθανα από τις 11 το πρωί και συνεχίζω. Αραχτός στην ξαπλωστρα με καφεδάκι. Σκιά έχουμε. Πάω για βουτιά τώρα :)

Aν αυτο το είπες για να μας κάνεις να ζηλέψουμε σε πληροφορώ οτι το πέτυχες

• Like 2
Δημοσ.

Aν αυτο το είπες για να μας κάνεις να ζηλέψουμε σε πληροφορώ οτι το πέτυχες

Χαχα. Θα έρθει και η δικιά σας σειρά. :)

Δημοσ.

Εγώ δεν κάνω ποτέ κάτι, πάντα κάθομαι στην ξαπλώστρα κάτω από την ομπρέλα! :D

Τι φαση?Στη θαλασσα μπαινεις τουλαχιστον για κανενα μισαωρακι?

Δημοσ.

Τι φαση?Στη θαλασσα μπαινεις τουλαχιστον για κανενα μισαωρακι?

Αν δεν έχει κύμα ναι! :D Αλλά δεν μπορώ να τρέχω πάνω κάτω, να παίζω βόλεϊ, ρακέτες, μπάλα κλπ! Όταν πάω θάλασσα θέλω άραγμα!

(Επίσης δεν μου αρέσει να κάθομαι στον ήλιο!).

• Like 2
Δημοσ.

Κάνα 6ωρο περίπου. Αλλά προτιμώ να είμαι στην σκιά και να βάζω αντηλιακό. Κάνω βέβαια και βουτιές ενδιάμεσα.

Δεν μου αρέσει ιδιαίτερa το μαυρισμένο ή κοκκινισμένο χρώμα στο σώμα μου, το θεωρώ αντιαισθητικό αλλά και επικίνδυνο για την υγεία.

Δημοσ.

Αν εχεις ερ-κοντισιο στο σπιτι γιατι να τρεχεις παραλια;

οκ ναι ισως για σενα να ειναι ετσι. αλλα για μενα δεν υπαρχει το πως περιμενω που θα φυγω για διακοπες και θα παω να αραξω 24 ωρες στην παραλια για 2 βδομαδες για να λιωσω! Να τριβω το σωμα μου και να πεφτει αλατι που φτανει για ενα μπολ σαλατα! χΑΧαΧαΧα

μακαρι να μπορουσα να ημουν για 3μηνες εκει...

Δημοσ.

Αν εχεις ερ-κοντισιο στο σπιτι γιατι να τρεχεις παραλια;

Οι τέσσερις τοίχοι δεν συγκρίνονται με τίποτα με την θάλασσα.

Δημοσ.

, εκτός αν θες να πας για να δεις 480 κωλαράκια και βυζιά κατα τις 2-3 το μεσημέρι. 

Κι εδω μπορεις να εξυπηρετηθεις.

Οι τέσσερις τοίχοι δεν συγκρίνονται με τίποτα με την θάλασσα.

Συμφωνω, οι 4 τοιχοι ειναι καλυτεροι. Αποφευγεις την επικινδυνη ηλιακη ακτινοβολια και τα μικροβια της αμμου.

Κάνα 6ωρο περίπου. Αλλά προτιμώ να είμαι στην σκιά και να βάζω αντηλιακό. Κάνω βέβαια και βουτιές ενδιάμεσα.

Δεν μου αρέσει ιδιαίτερa το μαυρισμένο ή κοκκινισμένο χρώμα στο σώμα μου, το θεωρώ αντιαισθητικό αλλά και επικίνδυνο για την υγεία.

Οι σκ@τουλες που επιπλεουν στα γαργαρα νερα πως σου φαινονται?

Δημοσ.

Συμφωνω, οι 4 τοιχοι ειναι καλυτεροι. Αποφευγεις την επικινδυνη ηλιακη ακτινοβολια και τα μικροβια της αμμου.

Η ακτινοβολία είναι επικίνδυνη αν καθίσεις πολύ ώρα από κάτω της. Αν κάθεσαι με μέτρο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Με το που φτάσω στην παραλία θα μπω αμέσως για μπάνιο. Όταν βγω αλλαζω και επιστρέφω πίσω.Δεν κάθομαι ούτε για ηλιοθεραπεία, ούτε για ρακέτες κλπ . 1-1.5 ώρα το πολύ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...