kirileman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Στην ομπρελάρα μου είμαι τώρα και χαζεύω τα κυματάκια που σκάνε στο Χερόμυλο. Το μόνο που λείπει είναι ένα τηγανόψωμο, που παίζει πολύ στην περιοχή. Σε μεσημεριανό μπάνιο 3 ωρίτσες είναι αρκετές συνήθως. Μετά βαριέμαι ή πεινάω ή νυστάζω ή όλα αυτά μαζί. Απόγευμα, όμως, μπορώ να κάτσω στη θάλασσα μέχρι αργά το βράδυ.
iordanis77 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Η ακτινοβολία είναι επικίνδυνη αν καθίσεις πολύ ώρα από κάτω της. Αν κάθεσαι με μέτρο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Δηλαδη πας παντα στη σκια? Αν δε βρεις ομπρελα?
gokuthelegend Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δηλαδη πας παντα στη σκια? Αν δε βρεις ομπρελα? Δεν είπα ότι πάω πάντα στην σκιά, απλώς δεν κάθομαι πολύ ώρα. Συνήθως κάθομαι 15 λεπτά όταν βγω από την θάλασσα, μετά φεύγω εντελώς από την παραλία και πάω σπίτι. Δεν είμαι από τους τύπους που κάθεται με τις ώρες στην παραλία. Επίσης, εκεί που πάω εγώ δεν έχει κόσμο, είναι νέκρα, οπότε πάντα βρίσκω σημείο να καθίσω.
Liam Lawrence Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Πως μπορεις να συγκρινεις 40 βαθμους,ακτινοβολια,ιδρωτα,αμμος παντου μεχρι και στο βρακι σου,αντηλιακα κτλ κτλ με ενα υπεροχο δωματιο με A/C στους 20-23 βαθμους παρεα με μια ωραια πιτσα και το pc σου; ε; πως; 2
zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δηλαδη πας παντα στη σκια? Αν δε βρεις ομπρελα? Εγώ στον ήλιο δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω πάντως, εκτός αν είναι 8 το απόγευμα πχ. 1
SuicycoMania Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Πως μπορεις να συγκρινεις 40 βαθμους,ακτινοβολια,ιδρωτα,αμμος παντου μεχρι και στο βρακι σου,αντηλιακα κτλ κτλ με ενα υπεροχο δωματιο με A/C στους 20-23 βαθμους παρεα με μια ωραια πιτσα και το pc σου; ε; πως; ρε φιλε σορρυ κι ολας, αλλα εισαι 9 μηνες μεσα σε ενα δωματιο παρεα με το pc σου, εχεις βγαλει αιμορροειδες σαν γαρυφαλλο και αν σου δωθει ευκαιρια να πας να αραξεις παραλια και να λιωσεις στα μπανια και στον ηλιο θα προτιμησεις παλι a/c και pc? αν ειναι δυνατον δηλαδη... λιγη αποτοξινωση δεν βλαπτει Γενικα μιλαω μην το παρεις προσωπικα 2
iordanis77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πως μπορεις να συγκρινεις 40 βαθμους,ακτινοβολια,ιδρωτα,αμμος παντου μεχρι και στο βρακι σου,αντηλιακα κτλ κτλ με ενα υπεροχο δωματιο με A/C στους 20-23 βαθμους παρεα με μια ωραια πιτσα και το pc σου; ε; πως; Συμφωνω σε ολα, εκτος απο τη πιτσα. Εξαλλου με τη πιτσα θα ιδρωσεις λογω των μπαχαρικων της. ρε φιλε σορρυ κι ολας, αλλα εισαι 9 μηνες μεσα σε ενα δωματιο παρεα με το pc σου, εχεις βγαλει αιμορροειδες σαν γαρυφαλλο Σωστο αυτο, πρεπει καθε μια-δυο ωρες να σηκωνεται και να ριχνει ενα πενταλεπτο επιτοπου τροχαδην. Γιατι 9 μηνες? Οι αλλοι τρεις?
SuicycoMania Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σωστο αυτο, πρεπει καθε μια-δυο ωρες να σηκωνεται και να ριχνει ενα πενταλεπτο επιτοπου τροχαδην. Γιατι 9 μηνες? Οι αλλοι τρεις? Δεν ειναι αυτο...ειπα και εγω 9 μηνες που θα εχει ψυχρα και κρυο (που κανονικα ουτε 4-5 μηνες δεν ειναι) δεν θα βγαινει απο το σπιτι λογω του καιρου , αλλα δεν γινεται να μεινεις και μεσα το καλοκαιρι... δεν παλευεται!
iordanis77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δεν ειναι αυτο...ειπα και εγω 9 μηνες που θα εχει ψυχρα και κρυο (που κανονικα ουτε 4-5 μηνες δεν ειναι) δεν θα βγαινει απο το σπιτι λογω του καιρου , αλλα δεν γινεται να μεινεις και μεσα το καλοκαιρι... δεν παλευεται! Μα για το καλοκαιρι μιλησε ο φιλος... τοτε εχεις 40ο εξω οποτε προτιμας το υπεροχο δωματιο σου κλπ.
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μα όταν έχει το 40αρι έξω είναι το καλύτερο να πας για μπάνιο να δροσιστείς. Συμφωνώ με ότι είπε ο/η SuicycoMania. Και εγώ τον περισσότερο χρόνο στο Pc είμαι και δεν ξεκουνάω αλλά αν βρω την ευκαιρία το καλοκαίρι για παραλία και με 45 βαθμούς πάω.
iordanis77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μα όταν έχει το 40αρι έξω είναι το καλύτερο να πας για μπάνιο να δροσιστείς. Οπως ειδες, εγω και ο Liam Lawrence διαφωνουμε
panther_512 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εμείς συνήθως πάμε παραλία στις 9:30 περίπου και φεύγουμε στις 16:00. Κάπου στις 6,5 ώρες γεμάτες. Πάντα κάτω από ομπρέλλα και μπόλικο 30αρι αντιλιακό.
duende Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 απογευματακι κατα τις 6 και οσο τραβηξει, 10, 11..μετα για κοψιδια
Liam Lawrence Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ρε παιδια εγω απλα προτιμω την δροσια απο τον ηλιο...Ποτε δεν καταλαβα γιατι πιστευετε οτι στη θαλασσα δροσιζεσαι...εχεις 40 βαθμους να σου καινε το κεφαλι, ενταξει μπαινεις στη θαλασσα δροσιζεσαι, βγαινεις κολλαει πανω σου ολη η αμμος, καθεσαι κατω απο την ομπρελα ή οχι οποτε παλι καιγεσαι απο τον ηλιο κ.ο.κ. οποτε εν τελει γυρνας στο σπιτι το απογευμα και καθεσαι στο κλιματιστικο!!!
SuicycoMania Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ρε παιδια εγω απλα προτιμω την δροσια απο τον ηλιο...Ποτε δεν καταλαβα γιατι πιστευετε οτι στη θαλασσα δροσιζεσαι...εχεις 40 βαθμους να σου καινε το κεφαλι, ενταξει μπαινεις στη θαλασσα δροσιζεσαι, βγαινεις κολλαει πανω σου ολη η αμμος, καθεσαι κατω απο την ομπρελα ή οχι οποτε παλι καιγεσαι απο τον ηλιο κ.ο.κ. οποτε εν τελει γυρνας στο σπιτι το απογευμα και καθεσαι στο κλιματιστικο!!! αρα εσυ φταις που πηγαινεις σε τετοιες παραλιες.. δοκιμασε και κανενα αλλο μερος στην τελικη , αν θελεις βεβαια. εγω εκει που πηγαινω μονο κλιματιστικο δεν χρειαζεσαι το απογευμα και βραδυ...μια χαρα πεφτει η θερμοκρασια και εχει τελεια δροσια μεσα στη σκηνη. αρα δροσια ναι σε παραλια διπλα σε βουνο, βοτσαλακι να μην κολλαει πανω σου η αμμος, δεντρακια απο κατω να φυσαει και να εχει δροσια, κανεις τις βουτιες σου οποτε γουσταρεις και εισαι αρχοντας! αλλο ομως το να μη γουσταρεις παραλια και θαλασσα... τοτε καθεσαι στο κλιματιστικο σου απο το πρωι μεχρι το βραδυ ωσπου να σου ερθει ο λογαριασμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα