Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος έδωσα πανελλήνιες και κλείσαμε με τους φίλους μου(5 άτομα) για Ίο έξι βράδια. Το θέμα είναι οτι δεν έχω ιδέα για το πόσα χρήματα πρέπει να πάρω μαζί μου για να ξοδέψω όταν φτάσω εκεί(ακτοπλοϊκά,ξεναδοχεία όλα πληρωμένα). Οι φίλοι μου λένε κανα 200αρι θα ναι κομπλέ αλλά καλύπτει ξαπλώστρες , πάρτυ και φαγητό(πιτόγυρα, μην φανταστείτε τίποτα ιδιέταιρο) . Επίσης , μία κοπέλα που πήγε πέρυσσι Ίο και το συζητάγαμε μου είπε οτί εκεί θα προκύψουν κι άλλα έξοδα που δεν τα υπολογίζουμε τώρα (π.χ. μπορεί ταξί , παραλία , κανα μουσείο κλπ) .

Long story short : Φτάνουν 200€ για 6 μέρες Ίο;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειναι καλά. Για ασφαλεια θα έπαιρνα 250 και το επιπλεον 50αρικο δε θα το ηξερα ουτε εγω. Θελω να σου πω το ξεχνας, παρα μονο αν υπαρχει μεγαλη αναγκη.

Ολα αυτα θεωρωντας οτι στην ηλικια σου δεν εχεις χρεωστική καρτα.

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία θα σου πω να ξέρεις ότι θα φας πολλά λεφτά σε νερό εμφιαλωμένο γιατί το δικό τους δεν πίνεται και τα πουλάνε πανάκριβα. Αγόρασε νερά κανά 2 εξαδες ή τουλάχιστον ότι μπορείς να κουβαλησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ε αυτα τα παιρνει απο το σουπερ μαρκετ και τα αφηνει στο δωματιο (παιρνει οτι του χρειάζεται μαζι).

• Like 1
Δημοσ.

Ε αυτα τα παιρνει απο το σουπερ μαρκετ και τα αφηνει στο δωματιο (παιρνει οτι του χρειάζεται μαζι).

Ναι αλλά όχι από το εκεί σούπερ μάρκετ γιατί πιάνουν κωλους.
Δημοσ.

Ναι αλλά όχι από το εκεί σούπερ μάρκετ γιατί πιάνουν κωλους.

Πόσο έχει μια εξάδα στα σούπερ μάρκετ εκεί δηλαδή που αξίζει να την κουβαλήσεις από το σπίτι σου;!

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε παρε 250-300 να είσαι σιγουρος. Κάτι φίλοι μου που πήγαν φέτος για 5 μέρες χάλασαν περίπου 200-230. Αν δεν πίνεις μπορεί και να μείνεις στο 200.

Δημοσ.

Πόσο έχει μια εξάδα στα σούπερ μάρκετ εκεί δηλαδή που αξίζει να την κουβαλήσεις από το σπίτι σου;!

Κοίτα αν κάνει περίπου στα 4 ευρώ κακό είναι σαν και εμένα που πινω περίπου 5 λίτρα τη μέρα είναι λογαριασμός
Δημοσ.

Κοίτα αν κάνει περίπου στα 4 ευρώ κακό είναι σαν και εμένα που πινω περίπου 5 λίτρα τη μέρα είναι λογαριασμός

4€ η εξάδα σε μεγάλα σούπερ μάρκετ; Πολλά είναι όντως. Δεν έχει σούπερ μάρκετ αλυσίδες εκεί;

Δημοσ.

Πριν μια 5ετια που είχα πάει η εξάδα δεν είχε 4 ευρώ σίγουρα.Ανάθεμα αν είχε πάνω από 2.5 σε συνοικιακό μινι μαρκετ.

Εγώ θα λέγα ότι ένα 40αρι την μέρα πρέπει να το υπολογίζεις, ανεξάρτητα αν θα τα σπαταλήσεις ή όχι.

Από παραλίες φαντάζομαι θα αράζετε πιο πολύ Μυλοπότα, αφού δίπλα είναι το farout που μαζεύει τη σάρα και τη μάρα. Προσοχή δεν βουτάμε στην πισίνα του farout! Πάτε, καυλαντίστε και θα χτυπήσετε άνετα μωράκια εισαγώμενα.

Μαγγανάρι να πας επίσης.

Από διασκέδαση έχει διάφορα και τρελά. Sweet irish, σκορπιός(το οποίο παρόλο που είχε φήμη ήταν απαίσιο για τα γούστα μου),bulldog(ελληνική μουσική-μαζεύει κυρίως Έλληνες) και άλλα πολλά που πλέον ούτε καν τα θυμάμαι.

Γενικά πολύ καλή φάση αν και εφόσον είστε αντροπαρέα.

ΥΓ.Αα, επίσης η κρέπα nutella/λευκή σοκολάτα από Nutelleria μου είχε κοστίσει κάπου 4.5 ευρώ και δεν ήταν κάτι ούτε μεγάλο/χορταστικό.Μακριά και αγαπημένοι :P Καλύτερα φάτε δύο πιτόγυρα!

• Like 2
Δημοσ.

4€ η εξάδα σε μεγάλα σούπερ μάρκετ; Πολλά είναι όντως. Δεν έχει σούπερ μάρκετ αλυσίδες εκεί;

Όχι mini market της κακίας ωρας. Και εντάξει αν ψαξεις μπορεί να βρεις ποιο φθηνά το νέο αλλά αν μένεις σε καμία ανηφόρα που να κουβαλησεις 2 εξαδες μέσα στη ζεστή οπότε πας στο πιο κοντινό. Μία φορά την επαθα με τα νερα και από τότε κουβαλάω 2 εξαδες μέσα στη βαλίτσα με ρόδες και κάνω δουλειά μου.
  • Like 1
Δημοσ.

Όχι mini market της κακίας ωρας. Και εντάξει αν ψαξεις μπορεί να βρεις ποιο φθηνά το νέο αλλά αν μένεις σε καμία ανηφόρα που να κουβαλησεις 2 εξαδες μέσα στη ζεστή οπότε πας στο πιο κοντινό. Μία φορά την επαθα με τα νερα και από τότε κουβαλάω 2 εξαδες μέσα στη βαλίτσα με ρόδες και κάνω δουλειά μου.

Δεν σου πιάνουν όλο το χώρο στη βαλίτσα όμως;

Δημοσ.

Εσύ αποτελεις εξαίρεση. 5 λίτρα νερό την ημέρα δεν είναι φυσιολογικό εκτός και αν τρως ρεγγα για πρωινό. Τώρα στο θέμα μας, με 250€ πιστεύω είσαι κομπλε. Και 2€ να έχει ή εξάδα (δεν θα πάρεις και την ποιο ακριβή) πάρε 2 και καθαρισες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...