tinfoilcap Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας έως τώρα. Έχω άλλη μια ερώτηση . Γίνεται να την βγάλεις με 170€ (γιατί έτσι μου λέει ένας εδώ) αλλά να πηγαίνεις παραλία , κλαμπ κλπ ; Και το νερό τους γιατί δεν πίνεται; Ευχαριστώ
dionisis1925 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Σε κανένα νησί δεν πίνεται το νερό. Καλά και με 50 ευρώ πας διακοπές , δεν θα πίνεις δεν θα καπνίζεις,θα έχεις και κάβουρα στο πορτοφόλι,αν σου κάτσει και κανά γκομενάκι πάρε ηλιόσπορους και πήγαινε την να βλέπετε το φεγγάρι.. Το θέμα είναι να πας διακοπές και να είσαι άνετος,να κάνεις ο,τι θέλεις,αν είναι να πας και να είσαι σαν θλιμμένη Κυριακή,άστο κάτσε σπίτι. 3
ca6mio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Τα γκομενάκια θέλουν λεφτά. Αν δεν έχεις λεφτά τα γκομενάκια θα φύγουν και θα πάνε στα λεφτά για όλοι ξέρουν πως τα γκομενάκια έχουν λεφτά αισθήματα.
ilias_kb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Με 170 θα μπορουσες να την βγαλεις χαλαρα καπου αλλου .Σορρυ κιωλλας μα Ιος και ξενυχτια δεν βγαινουν με 170 . Κατσε βαλτα κατω , η πλαζ στον Μηλοποτα βγαινει 10 η εισοδος με ξαπλωστρα αλλα αμα ειστε μικρη παρεα και θελετε να γλιτωσετε κανα ψιλο μην πατε farout . Στο καφε διπλα την εχει στο ταλιρο την ξαπλωστρα αλλα αμα ειστε μεγαλη παρεα δεν σας βαζουν.Επισης το βραδυ θες minimum ενα δεκαρικο γιατι ολα τα clubs εχουν εισοδο εκτως απο το sweet irish dream που πρεπει να παρεις ποτο το οποιο ειναι σκετο νευτι. Διατροφη μπορεις να τρως μονο πιτογυρα δηλαδη θα δινεις 6 την μερα, δεν εγινε και τιποτα 5 μερες δεν θα παθεις τιποτα .Τελος, υπολογισε Κτελ , λεωφορεια που θα χρειαστουνε (μωρε και γω περπατημα ελεγα) και βαλε και το νερο που θα παρετε. Αμα δεν καπνιζετε και δεν ειστε και πολυ του πιωτου με λιγη οικονομια σας κοβω κανα 230αρι , 170 ομως με τιποτα. 1
ParhsG Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Η ερώτηση σου είναι πολύ γενική. Το ζήτημα είναι να μη βρεθείς στη κατασταση να παρακαλάς τους γονείς σου να σου στείλουν χρήματα... Τουλάχιστον να σου γίνει μάθημα ώστε να φροντίσεις στο μέλλον να έχεις χρήματα καθώς και να μάθεις για τη διαχείριση τους. Το αν φτάνουν εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Αν πας διακοπές με άτομα ίδιου οικονομικού επιπέδου είναι πιο εύκολο απο το να πας με πλούσιους. ( Σε έναν γνωστό μου στην ηλικία σου ο πατέρας του του πήρε bmw των 40.000€ μολις τελείωσε το λύκειο αλλά όταν πήγε διακοπές με πλουσιοπεδα απο κηφισιά μου είπε "χαλάνε πολλά λεφτά δε μπορώ να τους ακολουθήσω") Δε γίνεται να τρως κάθε μέρα σουβλάκια αλλά και σουβλάκια να τρως θα θες το ελάχιστο 10-15 τη μέρα μαζί με πρωινό κανένα καφε και τίποτα ενδιάμεσα νερό κτλ. Αμέσως αμέσως 90 ευρώ. Αν πας τωρα σε οργανωμένες επειδή πάει ο περισσότερος κόσμος και ειναι in υπολογίσε κανα 5ρι; 10ρι τη μέρα με ότι πάρεις. Τα μεταφορικά αν μείνεις στο ιδιο μέρος μπορείς να τα εξαλείψεις. Αν βγείς και βράδυ χάνεις minimum 6-10 ευρώ και αν το έχουν δει και κάπως και χρεώνουν είσοδο άστα να πάνε.. Σε φτάνουν; Επίσης όλο και κάτι θα χρειαστείς .. Οπως είπαν και οι άλλοι κράτα και κάποια χρήματα ως emergency fund.. μπορεί πχ να σε τσιμπήσει μέλισσα να χτυπίσεις και να χαλάσεις σε φαρμακείο για πλακα κανα 10-20 ευρω.. 1
ilias_kb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Με 170 θα μπορουσες να την βγαλεις χαλαρα καπου αλλου .Σορρυ κιωλλας μα Ιος και ξενυχτια δεν βγαινουν με 170 . Κατσε βαλτα κατω , η πλαζ στον Μηλοποτα βγαινει 10 η (εισοδος με ξαπλωστρα) αλλα αμα ειστε μικρη παρεα και θελετε να γλιτωσετε κανα ψιλο μην πατε farout . Στο καφε διπλα την εχει στο ταλιρο την ξαπλωστρα πανω απο 3 ατομα δεν θα βρειτε.Επισης το βραδυ θες minimum ενα δεκαρικο γιατι ολα τα clubs εχουν εισοδο εκτως απο το sweet irish dream που πρεπει να παρεις ποτο το οποιο ειναι σκετο νευτι. Διατροφη μπορεις να τρως μονο πιτογυρα δηλαδη θα δινεις 6 την μερα, δεν εγινε και τιποτα 5 μερες δεν θα παθεις τιποτα .Τελος, υπολογισε Κτελ , λεωφορεια που θα χρειαστουνε (μωρε και γω περπατημα ελεγα) και βαλε και το νερο που θα παρετε. Αμα δεν καπνιζετε και δεν ειστε και πολυ του πιωτου με λιγη οικονομια σας κοβω κανα 230αρι , 170 ομως με τιποτα.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως θα έπαιρνα μαζί μου 500€ ή την χρεωστική και ας μην τα ξόδευα όλα.Δεν θα μπορούσα να είμαι με το άγχος μην δεν φτάσουν τα χρήματα και να υπολογίζω πόσα θα ξοδέψω την ημέρα.Δεν θα φας σε ταβέρνα και θα τρώς πιτόγυρα;Θα σκέφτεσαι να παραγγείλεις 2ο ποτό;Δωρεάν εισιτήρια και διαμονή και σκέφτεσαι να χαλάσεις όσα λιγότερα γίνεται;
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως θα έπαιρνα μαζί μου 500€ ή την χρεωστική και ας μην τα ξόδευα όλα.Δεν θα μπορούσα να είμαι με το άγχος μην δεν φτάσουν τα χρήματα και να υπολογίζω πόσα θα ξοδέψω την ημέρα.Δεν θα φας σε ταβέρνα και θα τρώς πιτόγυρα;Θα σκέφτεσαι να παραγγείλεις 2ο ποτό;Δωρεάν εισιτήρια και διαμονή και σκέφτεσαι να χαλάσεις όσα λιγότερα γίνεται; Πιστεύω πως αν μπορούσε να πάρει 500 θα τα έπαιρνε...
dionisis1925 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Πιστεύω πως αν μπορούσε να πάρει 500 θα τα έπαιρνε... Άμα δεν κάνεις καλό προγραμματισμό αυτά παθαίνεις.
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Άμα δεν κάνεις καλό προγραμματισμό αυτά παθαίνεις. Εντάξει, τι προγραμματισμό να κάνει το παιδί; Όσα του δώσουν οι γονείς του θα πάρει
dionisis1925 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Από το χαρτζιλίκι θα μπορούσε άνετα,τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα,εγώ την άποψη μου την έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα. 1
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως για ένα 6ημερο στον πόρο με αμαξι μαζί υπολόγισα έξοδα (χωρίς ξενοδοχείο) 350 ευρώ Αλλά θα πάρω μαζί 700. Τα διπλά πάντα. Διακοπές είναι δεν ξερεις τι γίνεται! Αν γίνει κάτι μην τρεχούμε τελευταία στιγμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα