BlueMaffin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Έκανα πρόσφατα μία παραγγελία στο Amazon.de .Σήμερα επειδή το βρήκα κάπου αλλού πιο φθηνά πήγαν να ακυρώσω την παραγγελία με την ιδέα ότι αφού δεν θα μου το στείλουν θα μου επιστραφούν τα χρήματα.Έχει περάσει σχεδόν μία ώρα από τότε και δεν μου έχουν πιστωθεί.Υπάρχει περίπτωση να χάθηκαν;; Η αγορά έγινε με Mastercard Moneysafe (προπληρωμένη κάρτα)
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Τα χρήματα θα φανούν στην κάρτα σου μετά από 10-15 μέρες, εφ όσον βέβαια ακυρώθηκε η αγορα
moutsa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Προσπαθώ αλλά δεν βγάζω νόημα. Διατύπωσε το κείμενο σωστα για να καταλάβουμε τι λες.
BlueMaffin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Προσπαθώ αλλά δεν βγάζω νόημα. Διατύπωσε το κείμενο σωστα για να καταλάβουμε τι λες. Έκανα μία παραγγελία από το amazon.de Σήμερα το βρήκα με καλύτερη τιμή (το ίδιο προιόν) σε ένα άλλο κατάστημα του εξωτερικού (στην Ελλάδα δεν πωλείται). Έτσι όταν το είδα στο μαγαζί που ήταν πιο φθηνό πήγα και ακύρωσα την παραγγελία στο άμαζον. Επειδή όμως ακύρωσα την παραγγελία χωρίς να μου έρθει το προιόν πίστευα πως θα μου επιστραφούν τα χρήματα.Πέρασαν δυο ώρες περίπου από την ακύρωση της παραγγελίας και τα χρήματα μου δεν έχουν ξαναπιστωθεί. Και ρωτάω εγώ αν θα μου επιστραφούν ή αν χάθηκαν
moutsa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μεχρι και 15 μέρες το ανώτερο είναι αλα συνήθως γύρω στην εβδομαδα να περιμένεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα