PC_MAGAS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Επειδή θέλω να ανοίξω λογαριασμό στην Κύπρο εάν κάνω το κινητό μου σε συμβόλαιο μπορεί ο λογαριασμός να μετράει σαν απποδεικτικό διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας επειδή εκεί που νοικιάζω είναι χωρίς ενοικιαστήριο συμβόλαιο. Ήδη πήγα τράπεζα Κύπρου και Εθνική και δεν μου το δεκτήκαν. Εάν είναι λογαριασμός του εξωτερικού μπορούν να τον δεκτούν;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ένα λογαριασμό κοινής ωφέλειας χρειάζεσαι μόνο.
PC_MAGAS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Επειδή δεν έχω γι αυτό ρωτώ. Το κινητό ποιάνεται σαν Λογαριασμός Κοινής Ωφέλειας; Επειδή μένω σε δωμάτια αντί κανονικού διαμερίσματος.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν νομίζω. Θεωρητικά οι οργανισμοί κοινής ωφέλειας είναι οργανισμοί στους οποίους το κράτος ασκεί επιρροή λόγω ότι είναι μέτοχος κοκ. Κάνουν ταυτοποίηση με λογαριασμό κινητού, αλλά δεν ανοίγουν λογαριασμούς.
angmar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δηλαδή χωρίς αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας δε σου ανοίγουν λογαριασμό; Καλή μπανανία είναι και αυτοί. Καμία απ τις τράπεζές τους δεν έχει λογαριασμούς non-resident;
PC_MAGAS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δηλαδή χωρίς αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας δε σου ανοίγουν λογαριασμό; Καλή μπανανία είναι και αυτοί. Καμία απ τις τράπεζές τους δεν έχει λογαριασμούς non-resident; Δεν ξέρω εάν δέχονται unility λογαριασμούς εξωτερικού. Αλλά δεν έχω κάτι στο όνομά μου. Δοκίμασα Bank of Cyprus και Εθνικη (την κυπριακή) Δεν ξέρω τράπεζες σαν: BBAC https://thebanks.eu/banks/10776 Ancoria Bank https://www.ancoriabank.com/content/current-accounts Ακόμη δεν ξέρω η Ελληνική Τράπεζα τι παίζει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω εάν δέχονται unility λογαριασμούς εξωτερικού. Αλλά δεν έχω κάτι στο όνομά μου.Δέχεται η Κύπρου αλλά για international account, το είχε κάνει και κάποιος από το φόρουμ.Χωρίς utility bill, δυσκολα τα πράγματα...
PC_MAGAS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μάλλον η Ancoria παίζει να είναι η ποιο εύκολη στο άνοιγμα λογαριασμού. Στο site δεν λέει ότι σχεδόν θέλει ταυτότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα