gokuthelegend Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δηλαδή περιμένετε ο πελάτης να πάει στην τράπεζα να βγάλει το εργόσημο; Εάν αναλάμβανε όλη τη διαδικασία αυτός που παρέχει τις υπηρεσίες, πάει στα κομμάτια. Αλλά ποιος πιστεύετε ότι θα πάει να στηθεί σε τράπεζα για αυτό το λόγο, όταν το 99,9% των "ιδιαιτεράδων" επιλέγουν την "μαύρη" οδό; Κάνοντάς το αυτό, ξεκινάει με τεράστιο ανταγωνιστικό μειονέκτημα. Ανεξαρτήτως του αν γίνεται ή όχι, λόγω του πτυχίου. Σε κάποιες τράπεζες μπορείς να το κάνεις και μέσω e-banking. Εγώ που έχω e-banking στην Πειραιώς μπορώ να το επιβεβαιώσω. Επίσης δεν χρειάζεται να βγάζει κάθε μέρα εργόσημο, μπορεί να γίνεται μια φορά τον μήνα και να τον ασφαλίζει για όλες τις ώρες που δούλεψε με ένα μόνο εργόσημο.
ParhsG Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάντως αν έχεις ασφάλεια είναι πολύ καλό επαγγελμα τα ιδιαίτερα κατοίκον. Οσους ξέρω βγάζουν 1000-1500 το μήνα μαυρα. Παλαιά ζηταγανε και 40ρια την ωρα Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2016 από ParhsG
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Τι εννοεις εικονικά εργαζόμενος; Η μαύρα θα είσαι η νόμιμα.
logistoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 εικονικά είναι να φαίνεται ότι δουλεύεις κάπου και να μην πατάς ποτέ, οι εισφορές καταβάλλονται κανονικά από τον εργοδότη για τον όποιο λόγο.. έχει πάρει κόσμος και κοσμάκης μέχρι και σύνταξη έτσι (και καλύψεις από ταμεία εννοείται), όπως και πολλοί νομιμοποιούν τη διαμονή τους στη χώρα μας έτσι (έχουν ξεσκεπαστεί κυκλώματα ολόκληρα ) προφανώς και δεν είναι αποδεκτό όπου διαπιστωθεί και οι μέρες ασφάλισης ακυρώνονται
ParhsG Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Με κάλυψε ο λογιστουλης. Και από ιδιαίτερα σε καλές περιοχές βγαζεις και 400 τη βδομάδα. ~15x5x6 Απλά το καλοκαίρι δε βγαζεις τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα