billpao Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εγώ πιστεύω οτι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν έχεις ναυτία είναι να βγείς στο κατάστρωμα, να πάρεις βαθιές αναπνοές και να κοιτάζεις τον ορίζοντα. Δουλεύει και στα 6-7 μποφόρ! Αυτό κάνω συνήθως αλλά το highspeed είναι κλειστό :/
totem_lost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εντελώς; Νόμιζα ότι και στα καταμαράν έχει ένα μέρος που πάνε όσοι θέλουν πχ να καπνίσουν.
billpao Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εντελώς; Νόμιζα ότι και στα καταμαράν έχει ένα μέρος που πάνε όσοι θέλουν πχ να καπνίσουν. Από οτι άκουσα κλεινουν τις πόρτες και δεν σε αφήνουν να βγεις.
xpapias Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Οχι βραχιολακια. Χαμενα λεφτα. Επισης φαε καλα κανενα 4ωρο πριν το ταξιδι. Να εχεις χωνέψει.
Moderators Kercyn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Οχι βραχιολακια. Χαμενα λεφτα. Επισης φαε καλα κανενα 4ωρο πριν το ταξιδι. Να εχεις χωνέψει. Νομίζω είναι πιο πιθανό να ζαλιστείς με άδειο στομάχι. Εμένα τουλάχιστον αυτό μου συμβαίνει, ειδικά αν δεν έχω φάει τίποτα.
Moderators Kercyn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ε τι να σου πω, δεν ξέρω τον οργανισμό του άλλου...
totem_lost Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τελικά αφήνουν στο highspeed 6 να βγείς έξω; Την άλλη Δευτέρα φεύγω και εγώ για Ίο και από οτι βλέπω θα έχει γύρω στα 5 μποφόρ και αγχώνομαι.
evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Άλλο ζαλαδα άλλο θέλω να τα βγάλω όλα. Εμένα με πιάνει τρομερή ζαλαδα στην προσγείωση του αεροπλάνου. Βοηθάει να έχεις φάει,όχι ότι να ναι. Πχ ψωμί ή φρυγανιες με λίγο ζαμπόν ώστε να σε κρατήσει γιατί και από το άδειο στομάχι μπορεί να σε πιάσει. Επίσης να έχεις μαζί σου κάτι σαν βενταλια ώστε να κάνεις αέρα στο πρόσωπο σου κι ας έχει κλιματισμό. Γερνεις πίσω και προσπάθησε να κοιμηθείς. Αν κουνάει την ώρα που κοιμάσαι δεν θα το καταλάβεις.
-Dimitris- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μ´αρεσει που όλοι προτείνετε ΦΑΡΜΑΚΑ με τόση ευκολία. Εάν σου έρχεσαι να κανεις εμετό, άδειο στομάχι με 2-3 κριτσίνια κάνουν τη δουλειά που πρεπει. Εάν εχεις ίλιγγο ή ζαλάδα, να πας σε κάποιο παθολόγο να ρωτήσεις τι πρεπει να κανεις. Διάγνωση μέσω διαδικτύου δεν γίνεται. 1
billpao Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τελικά αφήνουν στο highspeed 6 να βγείς έξω; Την άλλη Δευτέρα φεύγω και εγώ για Ίο και από οτι βλέπω θα έχει γύρω στα 5 μποφόρ και αγχώνομαι. Οχι :/ δεν σε αφηνουν. Ειδικά αν έχει αέρα. Εμένα οι travelgums με βοήθησαν αρκετά μπορώ να πω.
The_Judas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μ´αρεσει που όλοι προτείνετε ΦΑΡΜΑΚΑ με τόση ευκολία. Εάν σου έρχεσαι να κανεις εμετό, άδειο στομάχι με 2-3 κριτσίνια κάνουν τη δουλειά που πρεπει. Εάν εχεις ίλιγγο ή ζαλάδα, να πας σε κάποιο παθολόγο να ρωτήσεις τι πρεπει να κανεις. Διάγνωση μέσω διαδικτύου δεν γίνεται. Ο γιατρός θα πάρει το 50άρι και θα του δώσει χάπια για τη ναυτία.
-Dimitris- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Αυτο θα κανει, βάση ιστορικού.Ξέρεις φαντάζομαι.
Irene.j Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 χυμός λεμονιού.. διασταυρωμένο.. Επιβεβαιωνω! Ενας αλλος τροπος ειναι να εχεις το λεμονακι μαζι,....ξυνεις φλουδα, ζουπας ,μυριζεις,επαναλαμβανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα