iordanis77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Mετα απο ενα βαλε-βγαλε ενος antispam προγραμματος μου βγαζει που και που αυτο το μηνυμα. Το θεμα ειναι οτι μπορει να ειμαι σε ενα game και να με πεταξει εξω. Υπαρχει τροπος να το ξεφορτωθω? (Win 7)
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ποιο antispam πρόγραμμα ήταν και πως το έβγαλες; Δες στο msconfig μήπως δεις τι είναι και το ξετσεκάρεις. Δες και το παρακάτω από τα forum της microsoft: Same error ... missing Sysmenu.dll displayed 3 times I found 3 files "SMupdate1.job, SMupdate2.job and SMupdate3.job" in the C:\Windows\Tasks folder. Deleted ... error gone. System had Virus & Spyware ... cleaned with Malwarebytes, Δες και το παρακάτω λινκ http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-performance/systemsysmenudll-the-specified-module-could-not-be/809f79e3-db5e-455b-aebb-4c0f66a8babc?auth=1
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ποιο antispam πρόγραμμα ήταν και πως το έβγαλες; Δες στο msconfig μήπως δεις τι είναι και το ξετσεκάρεις. Δε θυμαμαι πως το λεγανε. Το εβγαλα κανονικα απο τη Προσθαφαιρεση. Το msconfing λες για τα προγραμματα που εκκινουν με τα Win? Δεν υπαρχει φιλε μου, αφου ειναι απεγκατεστημενο(το ειχα ξετικαρει οσο ηταν εγκατεστημενο).
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 εαν εχεις το cd των windows που εχεις περασει κανε μια αναβαθμιση απο πανω για να εισαι σιγουρος ουτε αρχεια θα χασεις και θα ανανεωθεί το συστημα σου
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 εαν εχεις το cd των windows που εχεις περασει κανε μια αναβαθμιση απο πανω για να εισαι σιγουρος ουτε αρχεια θα χασεις και θα ανανεωθεί το συστημα σου Γινεται repair των win7 με το dvd? Εχω ρωτησει κι αλλες φορες αλλα μου εχουν πει οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο στα 7.
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δε θυμαμαι πως το λεγανε. Το εβγαλα κανονικα απο τη Προσθαφαιρεση. Το msconfing λες για τα προγραμματα που εκκινουν με τα Win? Δεν υπαρχει φιλε μου, αφου ειναι απεγκατεστημενο(το ειχα ξετικαρει οσο ηταν εγκατεστημενο). Η αναφορά στο msconfig ήταν για το dll και όχι για το antispam. Έκανες αυτό που έβαλα σε quote από κάτω;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 γινεται εσυ δεν εχεις προβλημα εκκινησης οποτε δεν θα εκκινησσης απο το cd αλλα εφοσον εισαι μεσα στα windows τρεξε το cd και κανε αναβαθμιση και θα περασει απο πανω τα αρχεια των windows οποτε θα καλυψει το αρχειο που εχει προβλημα τωρα αν θες για na εισαι σιγουρος κρατα και τα αρχεια backup που δεν θα ηθελες να τα χασεις οχι πως θα τα σβησει αλλα για να εισαι 100% σιγουρος ειναι η πιο χρονοβορα διαδικασια αυτη.. αλλος τροπος ειναι εφοσον βλεπεις επιφανεια εργασιας τρεξε σε command promt χωρις το cd σαν διαχειρηστης την εντολη sfc /scannow και θα σαρωσει το συστημα και αν τα καταφερει θα στο επιδιωρθωσει αλλα πιο συντομα.. δοκιμασε και αυτο που λεει ο micos000 μπας και καθαρισεις πιο γρηγορα!
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Η αναφορά στο msconfig ήταν για το dll και όχι για το antispam. Έκανες αυτό που έβαλα σε quote από κάτω; Πως μπορει να βοηθησει το msconfig με τα dll? Aυτα του λινκ δε τα εκανα γιατι ειναι χρονοβορα, ψαχνω πιο γρηγoρη λυση γινεται εσυ δεν εχεις προβλημα εκκινησης οποτε δεν θα εκκινησσης απο το cd αλλα εφοσον εισαι μεσα στα windows τρεξε το cd και κανε αναβαθμιση και θα περασει απο πανω τα αρχεια των windows οποτε θα καλυψει το αρχειο που εχει προβλημα τωρα αν θες για na εισαι σιγουρος κρατα και τα αρχεια backup που δεν θα ηθελες να τα χασεις οχι πως θα τα σβησει αλλα για να εισαι 100% σιγουρος ειναι η πιο χρονοβορα διαδικασια αυτη.. αλλος τροπος ειναι εφοσον βλεπεις επιφανεια εργασιας τρεξε σε command promt χωρις το cd σαν διαχειρηστης την εντολη sfc /scannow και θα σαρωσει το συστημα και αν τα καταφερει θα στο επιδιωρθωσει αλλα πιο συντομα.. Oχι cd φιλε μου, dvd. Δε γινεται να το τρεξω απο πανω ετσι κι αλλιως διοτι εχω SP1. Eσυ το ετρεξες και σου εκανε οντως repair? Ουτε και θα κανω backup τα αρχεια μου για ενα τετοιο μηνυματακι. Το sfc /scannow εδω και καιρο δεν μου εχει αποτελεσμα.
jgeorgiou Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 "Πως μπορει να βοηθησει το msconfig με τα dll? Aυτα του λινκ δε τα εκανα γιατι ειναι χρονοβορα, ψαχνω πιο γρηγoρη λυση" εσύ θες μασημένη τροφή και να στην φτύσουν και στο στόμα
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 μη παιδεύεσαι ποια windows έχεις ακριβώς, για παράδειγμα γράψε με αυτή τη μορφή "windows 7 pro x64 Sp1" και θα σου στείλω τη λύση επί τόπου..
vste Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δες στο startup folder μήπως έχει κανένα shortcut που ξέμεινε και προσπαθεί να ξεκινήσει την εφαρμογή που απεγκατεστησες. Αν έχει σβηστο και είσαι κομπλε.. Επίσης όπως πολύ σωστά έγραψε ένας φίλος πιο πάνω δες και στα scheduled tasks μήπως ξεκινάει τίποτα εκεί..
micos000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Πως μπορει να βοηθησει το msconfig με τα dll? Aυτα του λινκ δε τα εκανα γιατι ειναι χρονοβορα, ψαχνω πιο γρηγoρη λυση Το έλεγξες και δεν έχει το dll αυτό στο msconfig (στο "εκκίνηση στοιχείων"); Κοίτα iordanis, ήρθες και ζήτησες λύσεις σε ένα πρόβλημα σου. Σου δίνουμε λύσεις και αντί να κάνεις αυτά που σου λέμε και να μας λες το αποτέλεσμα εσύ κάθεσαι και ρωτάς γιατί να κάνεις αυτά που είναι να κάνεις. Δεν είμαστε μπροστά στο μηχάνημα σου για να ψάξουμε τι ακριβώς φταίει, οπότε πάμε με τη μέθοδο της απαλοιφής. Στο quote του τρίτου Post σου έδωσα ένα τμήμα από τα forum της ms (μασημένη τροφή όπως είπε και ο jgeorgiou παραπάνω) που αναφέρει να δεις σε έναν συγκεκριμένο φάκελο αν έχει αυτά τα τρία job αρχεία και αν είναι εκεί να τα σβήσεις, δουλειά ενός λεπτού, αλλά μάλλον το αγνόησες γιατί δεν στο μετάφρασα στα Ελληνικά (οϊμέ, δεν το έφτυσα στο στόμα). Αν ψάχνεις λύσεις του τύπου "τρέξε το fix και καθάρισες" δεν θα τις βρεις σε προβλήματα σαν το δικό σου. Αν δε σ' αρέσουν αυτά που σου λέμε κάνε φορμάτ να τελειώνεις ή δώσε teamviewer σε κάποιον που θέλει να ασχοληθεί για να στο φτιάξει αυτός (η πληρωμή σε bitcoin ή paypal είναι αποδεκτή ).
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 "Πως μπορει να βοηθησει το msconfig με τα dll? Aυτα του λινκ δε τα εκανα γιατι ειναι χρονοβορα, ψαχνω πιο γρηγoρη λυση" εσύ θες μασημένη τροφή και να στην φτύσουν και στο στόμα σιγα μη μου τη φτυσουν και στα μουτρα ........ εσύ κάθεσαι και ρωτάς γιατί να κάνεις αυτά που είναι να κάνεις. Πότε το ρωτησα αυτο?? Το έλεγξες και δεν έχει το dll αυτό στο msconfig (στο "εκκίνηση στοιχείων"); Σου ειπα οτι δεν υπαρχει στην εκκινηση αυτο το προγραμμα γιατι ειναι πλεον απεγκατεστημενο. Στην εκκινηση του msconfig αναφερονται προγραμματα, οχι dll.
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το ξέρουμε ότι το απεγκατέστησες το πρόγραμμα, το καταλάβαμε από το 1ο Post. Στο msconfig μπορεί να φορτώνουν και dll τα οποία τρέχουμε μέσω του rundll32.exe, αφού λες όμως ότι δεν υπάρχει αυτή η καταχώρηση σημαίνει ότι το έλεγξες και δεν έχει κάτι τέτοιο ! Στο φάκελο C:\Windows\Tasks folder είδες αν υπάρχουν τα SMupdate1.job, SMupdate2.job and SMupdate3.job; Ακόμα δεν απάντησες σε αυτό. Στο λινκ που σου έδωσα, αν μπεις στον κόπο να το δεις λίγο αναλυτικά, υπάρχει η απάντηση ακριβώς κάτω από το 1o μήνυμα και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Κατεβάζεις το autoruns.zip και το αποσυμπιέζεις. Τρέχεις το πρόγραμμα autoruns.exe. Βρίσκεις την γραμμή που έχει το dll (μάλλον θα είναι μαρκαρισμένη με κίτρινο). Την επιλέγεις (μόνο την γραμμή με το path που έχει το sysmenu.dll) και τη διαγράφεις. Κάνεις επανεκκίνηση Τελείωσες. Δεν είναι και πυρινική φυσική. Αν αυτά που σου προτείνουμε σου φαίνονται χρονοβόρα ή δύσκολα τότε πάτα απλώς OK στο μήνυμα όταν μπαίνεις στα win. Είναι το ποιο γρήγορο απ' όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα