john_shadow Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω αν το χει τσεκάρει κανείς η αν πήγε κιόλας στον πρώτο προορισμό που κάνανε(Σκιάθος), ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν άλλα παρόμοια στην Ελλάδα σε τέτοιο στυλ και πως σας φαίνεται και αυτό από τιμές κτλ... http://worldpartytraveller.com/
defacer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες ποιό είναι το business model εκεί;
idomeneas7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Λέει σου οργανώνει "ψαγμένες" διακοπές αλλά μετά είδα το βίντεο και ήταν μια 5ήμερη για να βγάλουν τα μάτια τους οι πιτσιρικάδες. Σαν ιδέα θα ήταν ωραίο αν ήταν όντως ψαγμένες διακοπές, στην πράξη πιστεύω θα είναι καγκούρικες διακοπές όπως και οι παρουσιαστές.
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Λέει σου οργανώνει "ψαγμένες" διακοπές αλλά μετά είδα το βίντεο και ήταν μια 5ήμερη για να βγάλουν τα μάτια τους οι πιτσιρικάδες. Σαν ιδέα θα ήταν ωραίο αν ήταν όντως ψαγμένες διακοπές, στην πράξη πιστεύω θα είναι καγκούρικες διακοπές όπως και οι παρουσιαστές. Πως έχουν καταφέρει αυτοί οι δύο σε τέτοιες εποχές για την τηλεόραση να γυρνάν όλο τον κόσμο και να πληρώνονται δεν μπορώ να το καταλάβω! 4
cris41 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 http://worldpartytraveller.com/tours/iceland/ Για να δουμε παραδειγμα. 1470€ και Δεν περιλαμβάνονται-Οι προαιρετικές δραστηριότητες όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.-Επιβάρυνση για διαμονή σε μονόκλινο την 3η και 4η ημέρα στο ξενοδοχείο 140 ευρώ.-240 ευρώ φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι, φπα κ.α. Θα μεινεις σε χοστελ μοτελ κλπ. Συγγνωμη αλλα μονο εγω το βρισκω υπερβολικο το ποσο απο το να ψαξεις μονο σου με τικετς (με ενας σερτς 240€ πηγαινε ελα) και εχει και φθηνα απο σκανδιναβια κλπ. Παραδειγμα αλλο το Βερολινο http://worldpartytraveller.com/tours/berlin Δεν περιλαμβάνονται-Οι προαιρετικές δραστηριότητες-Επιβάρυνση για διαμονή σε μονόκλινο-140€ φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι, φπα κ.α. Πιστευω αν το οργανωσεις μονος θα παει πολυ πιο οικονομικα.
Miracle Worker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Λογικό είναι, αυτό πληρώνεις, ότι το οργανώνει κάποιος πιο έμπειρος και το πιθανό socializing με άλλους adventurous wannabees.
Praetorianos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Γατόνια τα παιδιά, αφού έβαλαν χρήμα και έκαναν την καύλα τους γυρίζοντας τον κόσμο, τώρα θα βγάλουν χρήμα ξανακάνοντας την καύλα τους. Respect στην ιδέα.Η οποία ιδέα παρεπιπτόντως είχε μια ώρα την εβδομάδα πανάκριβη προβολή σε prime time ζώνη σε μεγάλο κανάλι. Ούτε 20.000.000 € δεν τους έφταναν αν προσπαθούσαν να διαφημιστούν με συμβατικούς τρόπους.Respect και στο business plan.
dollyyy19 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 οπως εγραψες,εβαλαν χρημα.οταν ξεκινησαν,εχωνε χρημα ο ενας,και επαιζε αργα στην ετ3.ρισκαρε ο ανθρωπας.περαν τουτου,το οτι μετα,πηγαν στον αλφα,σε καλη ωρα,δεν σημαινει οτι χεστηκαν στο χρημα.ας μην ηταν ο κυριος χορηγος,θα βλεπαμε πως θα εβγαιναν τα εξοδα.οχι κερδη,ουτε για το φορτισμα των μπαταριων δεν θα εδινε το καναλι.......... με το traveler,περιμενα πολυ οικονομικοτερες διακοπες απο οτι αν το διοργανωνε ο καθυς μονος του,αλλα το πηγαν στην αλλη ακρη,να εκμεταλευτουν το ονομα που εφτιαξαν.πασο,μπηκα μια φορα,ειδα ,και αντε γεια....δεν περισευουν για πεταμα...... 3
john_shadow Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Συγγνωμη αλλα μονο εγω το βρισκω υπερβολικο το ποσο απο το να ψαξεις μονο σου με τικετς (με ενας σερτς 240€ πηγαινε ελα) και εχει και φθηνα απο σκανδιναβια κλπ. που έκανες την αναζήτηση? γιατί εγώ έριξα μια ματιά στο travelplanet24 και μου τα βγάλε 511€(τέλη Οκτώβρη)... Εμένα πάντως το πρόγραμμα της Ισλανδίας μου φαίνεται αρκετά καλό αλλά και πολύ ακριβό ταυτόχρονα.. Σίγουρα χρησιμοποίησαν την φήμη τους και δεν ξέρω αν τώρα είναι και οι μονοί με τέτοιο στυλ ταξιδιών στην Ελλάδα γι αυτό ρώτησα αν υπάρχουν παρόμοια.. Περισσότερο μ αρέσει η ιδέα λόγο οτι θα θελα να κάνω κάποια ταξίδια στο εξωτερικό αλλά οι φίλοι μου δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια για να ακολουθήσουν, οπότε από το να πάω μόνος θα προτιμούσα με ένα γκρουπ με δραστηριοτητες κτλ..
cris41 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 skyscanner φιλε μου για τον Οκτωβριο. Εχει διαφορους συνδιασμους και 5 ημερων αρχιζουν απο 229€. Βεβαια εχει και με 300 και με 600. Γενικα ναι οκ θελουν να βγαλουν και αυτοι κατι και δημοσιες σχεσεις κλπ. Απλα δε σου υπολογιζουν φορους και εξτρα δραστηριοτητες. Που δηλαδη θα πας και απλα θα κοιτας; Το μονο που θεωρω λογικο ειναι η επιβαρυνση για μονοκλινο..
Miracle Worker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Εμένα πάντως το πρόγραμμα της Ισλανδίας μου φαίνεται αρκετά καλό αλλά και πολύ ακριβό ταυτόχρονα.. Σίγουρα χρησιμοποίησαν την φήμη τους και δεν ξέρω αν τώρα είναι και οι μονοί με τέτοιο στυλ ταξιδιών στην Ελλάδα γι αυτό ρώτησα αν υπάρχουν παρόμοια.. Περισσότερο μ αρέσει η ιδέα λόγο οτι θα θελα να κάνω κάποια ταξίδια στο εξωτερικό αλλά οι φίλοι μου δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια για να ακολουθήσουν, οπότε από το να πάω μόνος θα προτιμούσα με ένα γκρουπ με δραστηριοτητες κτλ.. Βγάζουν οι ορειβατικοί σύλλογοι και συνήθως είναι στο κόστος. Τώρα τον Αύγουστο πχ, έχει ο ΕΟΣ Πρέβεζας πολυήμερη εκδρομή στη Νορβηγία. Τον Ιούλιο είχε ο ΕΟΣ Αχαρνών στο Περού. 1
mylo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ταξιδιωτικό γραφείο δλδ που απλά οργανώνει εκδρομές. Ή διαφορά ποια είναι δεν κατάλαβα, θα είναι ο τανιμανιδης tour guide? 1
cris41 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ταξιδιωτικό γραφείο δλδ που απλά οργανώνει εκδρομές. Ή διαφορά ποια είναι δεν κατάλαβα, θα είναι ο τανιμανιδης tour guide? Πληρωνεις το Brand Name και πανε σε μερη της εκπομπης..
john_shadow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 ναι και καλά είναι κάπως πιο "adventure" με διάφορες δραστηριότητες κτλ από ένα απλό ταξιδιωτικό γραφείο...
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 ναι και καλά είναι κάπως πιο "adventure" με διάφορες δραστηριότητες κτλ από ένα απλό ταξιδιωτικό γραφείο... Θεωρείται adventure το να μπαίνεις με jeep και να διασχίζεις το βουνό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα