cris41 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το θεμα ειναι οτι αυτο το "adventure" ειναι ΕΚΤΟΣ της τιμης που δινουν! Το πληρωνεις δηλαδη.
idomeneas7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Οι τιμές είναι έτσι κι αλλιώς ο,τι να ναι...1700 ευρώ το άτομο για 6 μέρες σε χόστελ? Με αυτά τα λεφτά κάνουν 2 άτομα την εκδρομή σε πεντάστερα και ο Birgir τους κάθεται κιόλας. 1
mylo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μια χαρά είναι η τιμή. Έχει φωτογράφο καθ όλη τη διάρκεια της εκδρομής αφού. Λογικά τις ανεβάζει στο προφίλ σου πριν από σένα για εσένα
lilika25 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το adventure θα ειναι να βρεις τα χρηματα που ζητουν
stelios18120 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Με 1700€ το άτομο πάω και μένω 15 μέρες πουκετ ταιλανδη σε 5* και είμαι βασιλιάς 1
Backpacker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τραγικό πραγματικά...ο ορισμος του υπερεκτιμημένου και το ανούσιου. Καλά δεν σχολιάζω την γελοιότητα του "περιπετειώδους". Προιον για καγκουροτεμπέληδες βουτυρομπεμπέδες μου φαίνεται που δεν ξέρουν που να χαλάσουν τα λεφτά του μπαμπά τους και θέλουν απλά να γεμισουν φωτογραφίες #yolo #epeidi_mporoume #to_zoyme στο προφιλ τους στο φουμπού. 4
john_shadow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 είδα την διαφήμιση του εν λόγο πρότζεκτ στην τν τώρα και λέει ζήστε και σεις την εμπειρία σε χαμηλό κόστος όπως και μεις... μας κοροϊδεύουν στα μούτρα...
sphinxgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πέρα απο το μικρόκοσμο της Ελλάδος υπάρχει σχετικό ταξιδιωτικό γραφείο, κορυφαίο παγκοσμίως που κάνει παρόμοια δουλειά και αν κάποιος έχει χρήματα θα έπρεπε να τα επενδύσει σε τέτοια ταξίδια. Το σκηνικό είναι το εξής, κλείνεις όποιο ταξίδι θες και συναντιέσαι σε κάποιο μέρος του πλανήτη με τον άνθρωπο του γραφείου και άγνωστους ταξιδιώτες απο όλο τον πλανήτη. Ουσιαστικά εσύ αγοράζεις τις ημέρες του ταξιδιού και ξεχωριστά, κανονίζεις μόνος σου πως θα βρεθείς στο μέρος της συνάντησης και με ποιο τρόπο θα πας. Ντόπιοι ξεναγοί και ακολουθείς το πρόγραμμα και τη ζωή της χώρα που πας έτσι ωστε να τη νιώσεις. Αξίζει μια ματιά. Δυστυχώς πριν λίγα χρόνια που η ισοτιμία του € ήταν καλύτερη, οι τιμές έβγαιναν και 30% πιο κάτω. Παράδειγμα για Περού http://www.intrepidtravel.com/nz/peru/sacred-land-incas-93891 Βιετνάμ http://www.intrepidtravel.com/vietnam/classic-cambodia-vietnam-95239 κλπ http://www.intrepidtravel.com/ 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πως έχουν καταφέρει αυτοί οι δύο σε τέτοιες εποχές για την τηλεόραση να γυρνάν όλο τον κόσμο και να πληρώνονται δεν μπορώ να το καταλάβω! Καναν κατι πρωτοτυπο και ενδιαφερον. Επισης περναγανε καλα! Εδω εγω που δε μου τρεχουνε σε 2 χρονια εχω παει σε 18 χωρες.
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καναν κατι πρωτοτυπο και ενδιαφερον. Επισης περναγανε καλα! Εδω εγω που δε μου τρεχουνε σε 2 χρονια εχω παει σε 18 χωρες. Πως γίνεται να μην σου τρεχουνε και να πας σε 18 χώρες σε 2 χρόνια; Γ πες και σε εμάς... Με περπάτημα αλλαζες χώρες ή είχες γνωστούς και στις 18 και είχες διαμονή και διατροφη δωρεάν; Γ πες μας το μυστικό σου!! 4
Miracle Worker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μάλλον θα πήγε οδικώς κάπου στην Ευρώπη.
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Οδικώς φίλε μου για 18 χώρες θες κάτι χιλιάδες € για καύσιμα και συντήρηση-φθορές του αυτοκινήτου.
mylo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Για να πας σε 18 νομούς θες φράγκα όχι 18 χώρες. Μιλάω πάντα για αξιοπρεπή διαβίωση όχι να πινω νερό βροχής 1
Miracle Worker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Σε δύο χρόνια είπε, όχι συνεχόμενα. Πχ, μπορεί να πήγε οδικώς Ολλανδία από Βαλκάνια για μόνιμη εγκατάσταση, έφαγε δηλαδή 7-8 χώρες στη διαδρομή. Από εκεί εύκολα επισκέπτεσαι άλλες 5-6 χώρες ακόμα και με μονοήμερες. Πες πήγε και κάπου κοντά όταν ήταν Ελλάδα, πχ Βουλγαρία, Τουρκία, βγαίνουν. 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πως γίνεται να μην σου τρεχουνε και να πας σε 18 χώρες σε 2 χρόνια; Γ πες και σε εμάς... Με περπάτημα αλλαζες χώρες ή είχες γνωστούς και στις 18 και είχες διαμονή και διατροφη δωρεάν; Γ πες μας το μυστικό σου!! αν εξαιρεσεις τα 2 ταξιδια που ηταν πληρωμενα στο 70% τους, ολα τα αλλα ηταν με ryanair, σε χοστελ ειτε φιλοξενια, και με αρκετο research για το που θα παω τι θα φαω και τι θα κανω. μετα απο 3,5 χρονια ερασμους και esn οι διασυνδεσεις που εχω στο εξωτερικο φτανουν αυτες της CIA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα