takatakaros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σας! Παρήγγειλα σουβλάκια και ενώ την προηγούμενη φορά δεν μου έφεραν καθόλου απόδειξη σήμερα ήμουν προετοιμασμένος να την απαιτήσω αν δεν μου την έφερναν και τελικά μου έφεραν το επόμενο χαρτί της φωτογραφίας Το ερώτημα μου είναι αν είναι η νόμιμη απόδειξη ή απλώς το παραγγελιόχαρτο διότι δεν βλέπω να λέει κάπου "νόμιμη απόδειξη". http://imgur.com/a/ikNS9
takatakaros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Για να ήταν νόμιμη θα έπρεπε να έλεγε και "Νόμιμη απόδειξη" ή "αρχή νόμιμης απόδειξης" κλπ ;
saxos55 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Πιο πολύ κι απ'το *Νόμιμη Απόδειξη* έπρεπε να σε προβληματίσει ότι λείπει το ΑΦΜ της επιχείρησης. Εδώ μπορείς να τσεκάρεις αν μια απόδειξη που φαίνεται νόμιμη όντως είναι. Οδηγίες: http://www.antenna.gr/news/Economy/article/419557/pos-tha-katalabete-oti-i-apodeixi-einai-nomimi 1
BritGreek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Όχι. Δεν είναι νόμιμη. Οι νόμιμες αποδείξεις έχουν ΑΦΜ και ΔΟΥ και γράφουν πάνω "Νόμιμη απόδειξη". Ορίστε, σου λένε και πόσο ΦΠΑ σου έφαγαν.
takatakaros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μάλιστα... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις θα το έχω υπόψιν για την επόμενη φορά και θα τους προειδοποιήσω και από το τηλέφωνο ...
BritGreek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μάλιστα... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις θα το έχω υπόψιν για την επόμενη φορά και θα τους προειδοποιήσω και από το τηλέφωνο ... Πρόσεξε μη φτύσουν τίποτα μέσα. Δεν είσαι εκεί για να βλέπεις, σε περίπτωση που θελήσουν να σε "εκδικηθούν". 1
saxos55 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δεν τους κόβεις καλύτερα τελείως; Δεν είναι ότι σπανίζουν τα σουβλατζίδικα. 3
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δεν στελνεις το ΣΔΟΕ καλύτερα με επώνυμη καταγγελία; Και άλλαξε σουβλατζίδικο Ρε τα λαμογια..δεν βάζει μυαλό κάνεις σε αυτή τη χώρα. Καθαρό θράσος 100%...στέλνουν παράνομες αποδείξεις χωρίς να ξέρουν βέβαια και τι δουλειά κάνει ο άλλος. 2
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δεν τους κόβεις καλύτερα τελείως; Δεν είναι ότι σπανίζουν τα σουβλατζίδικα. Τα σουβλατζίδικα δεν σπανίζουν, αλλά τα σουβλατζίδικα που τα χτυπάνε όλα είναι είδος προς εξαφάνιση.
takatakaros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δεν στελνεις το ΣΔΟΕ καλύτερα με επώνυμη καταγγελία; Και άλλαξε σουβλατζίδικο Ρε τα λαμογια..δεν βάζει μυαλό κάνεις σε αυτή τη χώρα. Καθαρό θράσος 100%...στέλνουν παράνομες αποδείξεις χωρίς να ξέρουν βέβαια και τι δουλειά κάνει ο άλλος. Ας υποθέσουμε ότι κάνω καταγγελία στην ΣΔΟΕ τι τους λέω; Μπορούν να δουν από την ταμειακή του ότι όντως δεν έκοψε απόδειξη μια και γράφει και την ώρα και το τι πήρα στο παραγγελιόχαρτο;
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Σκεπαστη χωρίς τζατζικι, με σως καυτερή, 5€; Κορόιδο πιάστηκες 4
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ας υποθέσουμε ότι κάνω καταγγελία στην ΣΔΟΕ τι τους λέω; Μπορούν να δουν από την ταμειακή του ότι όντως δεν έκοψε απόδειξη μια και γράφει και την ώρα και το τι πήρα στο παραγγελιόχαρτο; θα παρεις τηλεφωνο και θα πεις το ολο περιστατικο και ότι εχεις την αποδειξη και τι εγινε κτλπ θα κανεις δηλαδή επωνυμη καταγγελια. τα υπολοιπα ασε τα επανω τους ξερουν αυτοι... 1
bedazzled Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Σκεπαστη χωρίς τζατζικι, με σως καυτερή, 5€; Κορόιδο πιάστηκες Εκεί στην Ν. Σμύρνη έχουν καβαλήσει καλάμι με τις τιμές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις