xpapias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Γεια χαρα. Εχει κανεις εμπειρια απο κανενα καλο χειρουργο για μαστο; Δημοσιο ή ιδιωτικο νοσοκομειο. Υγ. Lucifer το mailbox σου ειναι γεμάτο!
fylatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εχεις γυναικομαστια; Το κόβω πιθανό να μην το πάρει για αστείο. 2
xpapias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εχω ναι! Αλήθεια. Αλλα δεν τον θελω για εμενα!
fylatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ποιος ειπε πως ειναι αστειο; Δε θα ρωτούσε τον Lucifer που είναι γυναικολόγος. Κι εγώ και τι έγινε.
παπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Τι να τον κανεις τον καλο γιατρο; Κατι συλλεκτες δεν βαζουν; Σιγα την επεμβαση, στη κανω και γω ναουμε με καλαμακια απο καφε. Δε θα ρωτούσε τον Lucifer που είναι γυναικολόγος. Κι εγώ και τι έγινε. Γυναικολογος; Ριλι; Πωωωω να δω τον λουσι τον μεταλα τον μαλια τον μουσατο να ψαχουλευει ενα μουνι και τι στο κοσμο!
Haldol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δε θα ρωτούσε τον Lucifer που είναι γυναικολόγος. Κι εγώ και τι έγινε. Φακ! Ο Λούσι γυναικολόγος; Τόσα χρόνια που μας λέει και εξηγεί διάφορα ιατρικά, νόμιζα ότι απλά είναι καβλέας και τα διαβάζει από μόνος του, ιδέα δεν είχα ότι είναι γιατρός.
fylatos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Νοπ έχω την αίσθηση αλλά μπορεί να με διορθώσει ότι είναι ειδικευόμενος μπορεί να έχει τελειώσει κιόλας. Μπορεί να κάνω και λάθος????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα