Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τοσες μπυρες ημερησιος κανουν κακο στην τσεπη... κοψτες μαχαιρι για λιγο καιρο.. νερακι πιες , οτι καλυτερο

Δημοσ.

Το ειχα παθει κι εγω.Ξεκινας καθημερινα με δυο και σιγα σιγα θες τρεις η και τεσερις τις επομενες φορες.Ειχα παρει κιλα γιατι η μπυρα εκτος του οτι παχαινει,ανοιγει την ορεξη και μετα πεινας.Καταφερα να σταματησω πινοντας,οταν εχω επιθυμια να πιω,κοκα κολα λαιτ η πορτοκαλαδα λαιτ.Κατα καποιο τροπο λειτουργει αποτελεσματικα γιατι σε καλυπτει οτι θες να πιεις κατι.Μια λυση ειναι και η μπυρες χωρις αλκοολ,οπου εχουν καποιες θερμιδες,αλλα τουλαχιστον δεν ανοιγουν την ορεξη.Τα αναψυκτικα ειναι και αυτα βλαβερα οπως και το αλκοολ,δεν ξερω ποιο ειναι περισσοτερο,αλλα τουλαχιστον να περασουν οι καλοκαιρινοι μηνες,γιατι τον χειμωνα δεν εχεις τοσο διαθεση να πιεις κατι.

Δημοσ.

Αφού ξέρεις πως ενδίδεις στον πειρασμό, τότε μία είναι η λύση: δεν βάζεις τον πειρασμό μες στο σπίτι σου. Αντ' αυτού κοιτάς να τις αντικαταστήσεις με κάτι άλλο. Οτιδήποτε προτιμάς. Για παράδειγμα, μπορείς να βράσεις τσάι σε μία κατσαρόλα, προσθέτοντας γαρύφαλλο, κανέλα ή ακόμα και σιρόπι καραμέλας. Να τ' αφήσεις να κρυώσει, να το βάλεις σε μπουκάλια και να τα βάλεις στο ψυγείο. Είναι δροσιστικό, και ξέρεις και τι πίνεις.

Δημοσ.

Λάτρης της μπύρας εδώ. Είχα καταλήξει να πίνω 2-3 τη μέρα. Τελικά αποφάσισα κι αφού έβαλα κιλά να το κόψω. Αλλά πλέον έχω πει ότι όποτε βγαίνω θα παίρνω ότι μπύρα γουστάρω χωρίς να σκέφτομαι τα λεφτά, οπότε έχω επεκτείνει το τι έχω πιεί και παράλληλα δεν τρώω τόσα λεφτά και δεν βάζω κιλά. Τέλος το ευχαριστιέμαι παραπάνω. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Γύρνα το σε ακριβές μπύρες, aka της προκοπής, θα τις μειώσεις λόγω χρημάτων... :P

• Like 2
Δημοσ.

Γύρνα το σε ακριβές μπύρες, aka της προκοπής, θα τις μειώσεις λόγω χρημάτων... :P

Το αυτό και θα πίνεις και κάτι που αξίζει

Δημοσ.

... ή θα χρεωκοπησει
Δημοσ.

Μπα, πρώτον επειδή οι καλές μπύρες δεν είναι για υπέρμετρη κατανάλωση, συν ότι αρκετές είναι πιο βαριές και αν επιχειρήσεις να πιεις ποσότητα θα κάνεις οχτάρια.

Δημοσ.

προσωπικά δεν εχω πιει ποτέ μπύρα (ουτε καν αλκοολ ή... καφέ) οπότε δεν ξέρω ποσο κακό κάνει αλλά ξέρω πως όταν κανεις κατι καθημερινα, το κανεις επειδη εισαι εθισμενος και οχι επειδη το πεθυμησες (εξαλλου αυτο ειναι και το νοημα ολων αυτων των αχρηστων πραγματων, να τα παιρνεις μία στις τόσες οταν θες να ξεδιψασεις με μια αλλη γευση, όχι για να αντικαταστησεις το νερό παρόλο που οι εταιρειες εκει ελπιζουν) οπότε δεν θεωρω πως εχει σημασια το αν πινεις μία ή δύο ή πέντε μπύρες. αν εισαι εθισμενος, σιγα σιγα η καταναλωση θα αυξανεται.

και παρολη την απεχθεια / απάθεια που εχω απο μικρος σε αυτα τα πραγματα που κανουν οι περισσοτεροι και δυσκολα μετα ξεκολλανε, ειχα και εγω 'εθιστει' για περιπου 4 μηνες στις coca colες* (το βαζω σε εισαγωγικα γιατι ουσιαστικα τις ειχαμε τσαμπα στην εργασια μου οποτε του εδινα και καταλαβαινε..). το αποτελεσμα ηταν μεσα σε 4 μηνες να μου χαρισουν 20 ωραιοτατα κιλα, που ημουνα απο μικρος σαν οδοντογλυφιδα, και επειδη τα πηρα αποτομα ειχα γινει σαν γιουβαρλακι. ευτυχως μολις ειχε μπει το καλοκαιρι και με 3 μηνες τρεξιματος (και μπολικου ιδρωτα) τα εξαφανισα.

μπορω ομως να σου πω πως εκοψα την coca cola μεσα σε μολις μια μερα (εχω να πιω πανω απο 2 χρονια). πινεις πολλα νερα. οποτε νιωθεις να διψας, το νερό είναι η λύση. δεν πινεις ουτε καφε, ουτε τιποτα αλλο. ξερω απειρα ατομα που το νερο το βλεπουν μονο οταν μπαινουν για μπανιο. επισης οποτε βγαινεις εξω κουβαλας μπουκαλακι με νερο. οταν πας σε περιπτερο ή σουπερ / μινι μαρκετ, δεν παιρνεις ποτέ να πιεις κατι που κοστιζει πανω απο 10-20 λεπτά. (προφανως και αναφερομαι στο νερο). ειδικα το τελευταιο μπορει να ακουγεται δυσκολο αλλα όλα είναι στο μυαλό. μια φορα την εβδομαδα μπορει και εγω να παρω καμια Amita ετσι για την γευση και μετα σκεφτομαι 'τσαμπα τα λεφτά'. (οχι απο θεμα τσιγγουνιας βεβαια αλλα λογικης)

σαν το νερό τίποτα!

*

οι λεπτολογοι θα πουνε οτι η coca cola εχει καφεϊνη και αλκοολ αλλα αυτη ειναι και ολη μου η εμπειρια με αυτά τα 2.

Δημοσ.

Κοψε τις μπύρες, άρχισε τις βοτκες

Οταν κανει κρυο πινω τσικουδιες.

Ρε μπας και ειμαι αλκολας και δεν το ξερω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...