Προς το περιεχόμενο

Η νέα διαφήμιση του iPad Pro, το παρουσιάζει ως ένα πλήρη υπολογιστή


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα ipad παντα ηταν και θα ειναι πολυ καλες φορητες πανακριβες παιχνιδομηχανες.Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

Φυσικά! Αν έχεις πάρει iPad μόνο για παιχνιδομηχανή δεν έκανες καλή αγορά.

Έχω iPad απ' το 2011. Κάνω ένα σωρό πράγματα, έχω μειώσει τη χρήση του Desktop πάνω από 50% και δεν έχω παίξει ούτε δευτερόλεπτο. Κάτι δεν κάνω καλά κατά τη γνώμη σου. Εγώ πάλι πιστεύω ότι το ποσοστό χρήσης του iPad για παιχνίδια είναι εξαιρετικά μικρό. Μου φαίνεται ότι το iPad αντικαθιστά ένα μεγάλο μέρος των εργασιών του υπολογιστή, χωρίς να πρέπει να κάτσεις αναγκαστικά στο Desktop και πολύ συχνά αρκετά πιο γρήγορα, πιο ήσυχα και πιο οικονομικά. Υπ' όψιν ότι το θέμα του κόστους δεν με ενδιαφέρει. Για κάποιους μπορεί να είναι ακριβό ειδικά αν το αγοράζουν για παιχνιδομηχανή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι της άποψης πως το IPad Pro για κάποιες εργασίες είναι 100 φορές καλύτερο από ένα Laptop/ Desktop Computer.

 

 

όπως; σε σχέση με ενα laptop που τρέχει win/linux/macos;

 

γιατι δεν λες απλα τρεχει καποιες εργασιες αλλα και 100 φορες καλυτερα ...

 

η συγκριση παλι με το desktop;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok αμα ειναι κομβιουτ και οχι ταμπλετ σημαινει οτι μπορω να βλεπω τα network share της εταιριας μου ωστε να δουλευω εκει word/excel/power point. Επισης ανοιγει απο εκει Corel μακετες και μπορει να τις στειλει στον plotter μας. Τελος εχω προσβαση σε οποιαδηποτε USB συσκευη (απο barcode scanner για καταγραφη ειδων στην αποθηκη, μεχρι usb το parallel για να συνδεσω τον dot matrix εκτυπωτη του λογιστηριου).

 

Τι οχι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα ήθελα να είναι πλήρης υπολογιστής, όμως δεν είναι. Λείπει ένα κανονικό λειτουργικό, πρόσβαση στσ αρχεία, θύρες και ένα σωρό άλλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω θα παω να το αγοράσω και τα το εχω ξαπλωμένο όπως στη διαφήμιση και θα τσουλίσω το πενάκι. Αν δεν πεταχτεί να σηκωθει να στηθει μόνο του και να γίνει κομπιουτερ όπως στη διαφήμιση θα τους κάνω μήνυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω iPad απ' το 2011. Κάνω ένα σωρό πράγματα, έχω μειώσει τη χρήση του Desktop πάνω από 50% και δεν έχω παίξει ούτε δευτερόλεπτο. Κάτι δεν κάνω καλά κατά τη γνώμη σου. Εγώ πάλι πιστεύω ότι το ποσοστό χρήσης του iPad για παιχνίδια είναι εξαιρετικά μικρό. Μου φαίνεται ότι το iPad αντικαθιστά ένα μεγάλο μέρος των εργασιών του υπολογιστή, χωρίς να πρέπει να κάτσεις αναγκαστικά στο Desktop και πολύ συχνά αρκετά πιο γρήγορα, πιο ήσυχα και πιο οικονομικά. 

Exω κομπιουτερακι τσεπης Casio απο το 2005. Κανω ενα σωρο πραγματα, εχω μειωση τη χρηση Desktop πανω απο 90% και δεν εχω παιξει ουτε δευτερολεπτο.

 

Αν δεν καταλαβες το point... το αν θα μειωσεις τη χρηση desktop δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα, καθως αναλογως του τι εκανες στο desktop θα μειωθει και η χρηση του. Το ιδιο μπορουμε να πουμε και για ενα κομπιουτερακι Casio αν το μονο που κανεις στο Desktop ειναι να το εχεις για αριθμομηχανη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα μπορει οσοι ξερουν απο τεχνολογια να γελανε που ενα μεγαλο κινητο με πληκτρολογιο πλασαρεται σαν λαπτοπ αλλα οι πελατες της apple δε μπορουν να καταλαβουν διαφορα. 

 

Οι πελατες τις apple αγοραζουν μακ γιατι it just works (το δουλεμα εις βαρος τους) ναι ναι παιδια ειναι λαπτοπ , πωπω τι ωραιο λαπτοπ αα ειναι και σερβερ γιατι ειναι βασισμενο στο unix , πωπω τι ωραιος σερβερ

 

για μισο βλεπεις και ταινιες αρα ειναι και τηλεοραση γουαου

 

οο ακους και μουσικη αρα ειναι και στερεοφωνικο!!! αν ειχε και ροδες θα ηταν και αυτοκινητο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον τομέα αυτό η microsoft είναι πιο μπροστά. Παρέχει πιο ολοκληρωμένη εμπειρία desktop. Είναι και αυτό μια αρχή για την Apple παρόλο που παραμένει tablet. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο κομπιούτερ, με λειτουργικό κινητού, χωρίς file manager, χωρίς υποστήριξη ποντικιού, χωρίς USB για να συνδέσεις οτιδήποτε, χωρίς κανονικό multitasking. Ο,τι πρέπει για να κανεις δουλειά δέκα λεπτων σε είκοσι ή και καθόλου.

 

Άλλο πράγμα τα λάπτοπ και άλλο οι ταμπλέτες. Θα το πάρει κανας καημενος αντί για λάπτοπ και θα ψάχνει μετά πως να κατεβάσει να δει καμια ταινιουλα με τορρεντ και θα βρίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...