Προς το περιεχόμενο

Η νέα διαφήμιση του iPad Pro, το παρουσιάζει ως ένα πλήρη υπολογιστή


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

sorry άλλα το ipad pro ΔΕΝ είναι υπολογιστής,εγω ειμαι τεχνικος,θελω κατι φορητό που να μπορω να εχω μεσα τα προγραμματα για αναβαθμισης να κουμπωνω κινητα,να τραβαω δεδομενα κτλ

Αυτά δεν μπορεί να τα κάνει το ipad pro.

Και οπως ειπε και το παλικαρι απο πανω,ο Τιμ κουκος,προσπαθει να σου πουλησει κατι το οποιο δεν ειναι αυτο που λεει.

Υ.Γ Προσπαθει να μας πει το τι ειναι ενας υπολογιστης με ενα ipad pro.........χαχαχαχαχα...........ας βαλουν καμια θυρα usb στο mac book και μετα τα λεμε :P :P

 

Ως συνήθως,στα σχόλια βρίσκονται τα καλύτερα:

 

surface-ipad-comic-joel-watson.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφτασαν κιολας ολα τα fanboys της apple να κραξουν ολους τους ορθολογικα σκεπτομενους καταναλωτες, αποκαλωντας μετοχους που λενε οτι αυτονοητο, οτι ενα κινητο με μεγαλη οθονη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ. Γελαει ο κοσμος με την ομαδα σου..εε σορρυ, εταιρια ηθελα να πω. Περαστικα ευχομαι

 

Τοτε και το κομπιουτερακι φορητος υπολογιστης ειναι. Εξυπηρετει οσους εχουν λιγοτερες αναγκες κλπα κλπα. Heck, με τον ορισμο που δινεις, τι ακριβως ΔΕΝ ειναι φορητος υπολογιστης?

 

Δε συμφωνώ. Οι ανάγκες των καταναλωτών αλλάζουν. Ορθολογικά σκεπτόμενοι καταναλωτες είναι αυτοί που αγοράζουν βάσει των πραγματικών αναγκών τους. Σκέψου σήμερα λοιπόν ποιές είναι οι πραγματικές ανάγκες ενός βασικού καταναλωτή.

Εγώ πχ χρειάζομαι σύστημα που να τρέχει GNS3 + VMWare για τα emulations που τρέχω, να φορτώνω DAW software με υποστήριξη audio interface για τη μουσική που γράφω, και φυσικά να πλοηγούμαι στο internet, να ακούω μουσική, να κρατάω σημειώσεις, αρχείο, φωτογραφίες, κτλ. Εγώ λοιπόν δε θα το αγόραζα για να με καλύψει στα παραπάνω.

Η μάνα μου, ο θείος μου, ο κολλητός μου κι κοπέλα στο δίπλα διαμέρισμα που κάνουν μόνο τα βασικά (internet news / music / youtube / notes / camera, calculator app etc) ΔΕ χρειάζονται υπολογιστή x86/AMD64 IBMcompatible.

Δηλαδή οι θύρες usb κάνουν έναν υπολογιστή αυτό που είναι; Τα windows/OSX;  Όχι ρε παιδιά, υπολογιστής είναι από τη στιγμή που μπορείς να συνδυάσεις όλες τις ψηφιακές λειτουργίες που χρειάζεσαι. (Αναφέρομαι και σε android λύσεις, σιγά μην μπούμε πάλι σε πόλεμο 2 λειτουργικών).

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ειχα ipad3 αλλα το πουλησα πριν καποια χρονια και το μετανοιωσα. Με κουραζει να ασχολουμαι συνεχεια με το iphone6s μου. Ειναι πολυ μικρο για το σπιτι για gadget καναπε. Νομιζω οτι γιαυτα που το θελω, το ipad pro 12.9 ειναι ιδανικο για μενα για το σπιτι-καναπε. Εχω δοκιμασει και καποια samsung tab στην πορεια αλλα το λειτουργικο τους μου την εσπασε. Γιαυτα που κανω (serfing, social media, email, παιχνιδακια, ote go, novago, word/excel/powerpoint, photoshop, ημερολογια, ατζεντα) ειναι ιδανικο για τον καναπε μου. Για μενα στοχος αγορας πλεον ειναι το ipad pro 2 12.9 τον Σεπτεμβρη

Κομματάκι ακριβό δεν είναι γι αυτό που το θες; 800+€ για συσκευή καναπέ νομίζω ότι είναι υπερβολή (εκτός αν σου περισσεύουν).

 

Κατά την άποψή μου το iPad Pro δεν έχει ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης. Όποιος θέλει χαλαρή και απλή συσκευή σπιτιού, με πολύ λιγότερα χρήματα αγοράζει ένα ωραιότατο iPad mini ή απλό iPad και κάνει τη δουλειά του. Αν ανέβεις στην κατηγορία τιμής 800+€, τότε έχεις μπει στο κατόφλι του Surface Pro και πλέον συναγωνίζεται... μηχανάκι με αυτοκίνητο. Και δεν είναι ότι δε βολεύει ένα μηχανάκι έναντι ενός αυτοκινήτου, σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά είναι ότι δεν αξίζει να πάρεις μηχανάκι αν είναι να πληρώσεις χρήματα αυτοκινήτου! Ή δώσε λιγότερα ή πάρε το καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.

 

Προφανώς ο καθένας κάνει τις επιλογές του και μπορεί να αγοράζει ότι θέλει, μην παρεξηγηθώ. Απλά εκφέρω την άποψή μου στο συγκεκριμένο θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Δηλαδή οι θύρες usb κάνουν έναν υπολογιστή αυτό που είναι; Τα windows/OSX;  Όχι ρε παιδιά, υπολογιστής είναι από τη στιγμή που μπορείς να συνδυάσεις όλες τις ψηφιακές λειτουργίες που χρειάζεσαι. (Αναφέρομαι και σε android λύσεις, σιγά μην μπούμε πάλι σε πόλεμο 2 λειτουργικών).

Nαι, οι θυρες USB ειναι ενα πολυ, παρα πολυ σημαντικο θεμα ακομα και για τον casual χρηστη. Η μανα μου που ειναι ακριβως ο χρηστης που περιεγραψες (browsing / ταινιες / μουσικη) δεν θα την παλευε χωρις usb

 

Kαι βεβαια, ακομα δεν ειπωθηκε το ανεκδοτο στην ολη εξισωση. Εστω και να δεχτω για χαρη της κουβεντας οτι ειναι desktop replacement για τον εντελως entry level χρηστη, δεκτον. 800€? Ο entry level θα δωσει 800€ για αυτο το πραμα αντι για 200€ για ενα desktop, η εστω 300 για ενα laptop? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 800€? Ο entry level θα δωσει 800€ για αυτο το πραμα αντι για 200€ για ενα desktop, η εστω 300 για ενα laptop? 

 

Εξωφρενικά πολλά. Άλλη κουβέντα αυτή όμως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όπως; σε σχέση με ενα laptop που τρέχει win/linux/macos;

 

γιατι δεν λες απλα τρεχει καποιες εργασιες αλλα και 100 φορες καλυτερα ...

 

η συγκριση παλι με το desktop;;;

 

Παράδειγμα ο Πατέρας μου: 

Τρέχει από πελάτη σε πελάτη, τα φυλλάδια σε PDF, αποθηκευμένα στο IPad, με το Stylus και την εφαρμογή της επιχείρησης σχεδιάζει της ανάγκες του πελάτη απευθείας, βλέπει με εύκολο τρόπο τα Mail, Μηνύματα και ότι χρειάζεται είναι Onsite. 

 

Πρέπει να σημειώσω, πως ο πατέρας μου δεν τα πάει καθόλου καλά με τους υπολογιστές (Linux δεν ξέρει τι είναι, Το Mac μόνο σε μένα το βλέπει, και δεν ξέρει τι διαφορετικό είναι από το Windows του).

 

Τα πλεονεκτήματα, που παρέχει το κλειστό σύστημα του IPad, για μια επιχειρήσει είναι πολλαπλά σε σχέση με ένα Laptop / Desktop Windows / Linux / Mac. 

Και εγώ σαν Administrator δεν ανησυχώ για προβλήματα, ιούς και backup. 

 

Και ότι και να λέτε, η Apple το κάνει σωστά. Δεν είναι τυχαία Nr 1 στα tablet. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η ενσταση μου ειναι στο Χ100 φορες καλυτερα

 

1) αυτα  που κανει ο πατερας σου ανετα θα μπορουσε να τα κανει με οποιοδηποτε ταμπλετ της προκοπης με πενακι ανεξαρτητος λειτουργικου , μια σειρα note πχ ή ενα win tablet με wacom γραφιδα

 

2) αμα δεν τα παει καλα με τους υπολογιστες σημαινει οτι και στα ταμπλετ θα κανει πολυ απλη χρηση ...

αυτο το ακουω απο πολλους τελευταια που προσπαθουν πχ να δικαιολογήσουν αγορα πανακριβων κινητων

η κλασσικη ατακα "απο τοτε που πηρα αυτο το κινητο δεν ξανα ανοιξα υπολογιστη και λαπτοπ"

 

για μενα ενας μεσος χρηστης υπολογιστη ουτε καν power user με ενα κινητο ή ενα ταμπλετ απλα το εχει για να χαζολογαει

πχ πελατης μου ειναι πωλητης η δουλειας του ειναι 85 % mail - 10% excel - 5% word

οταν περνει 500 μαιλς την ημερα απαντα σε 100 ετοιμαζει προσφορες για 10

 

αυτο μπορει να το κανει σε ενα ταμπλετ και μαλιστα 100φορες καλυτερα ;;;

αποψη μου ειναι οτι θα το κανει 10 φορες με λιγοτερη αποδοση

 

αυτη την στιγμη που δεν κανω κατι απο δουλεια

ο υπολογιστη μου εχει 2 browsers ανοικτους απο 10 tabs

vlc παιζει ραδιο

και τρεχουν και οτι messenger υπαρχει

δεν μπορω να φανταστω καν παρομοια αποδοση με ενα ταμπλετ

 

σαν admin και εσυ (παρομοια δουλεια κανουμε) δεν θα επρεπε να αγαπας τα κλειστα συστηματα οπως λες γιατι μονο τα χερια σου δενουν ... αλλα ειναι αλλη μεγαλη συζητηση αυτη

 

τελος το ipad ειναι εκει που ειναι στις προτιμησεις γιατι ειναι apple με οτι καλο ή κακο σημαινει αυτο

πολυ καλο hardware πολυ καλο λειτουργικο

ομως η φορμα του μεσου (βλεπε ταμπλετ) βαζει τους περιορισμους

οταν εχεις απο πισω την apple την εταιρια που το marketing το εχει παει σε αλλα επιπεδα

λογικο ειναι να πειθει μεριδα αγοραστων οτι κανει τα παντα και μαλιστα και 100φορες καλυτερα ( ουτε καν :) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...