DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κοιτώντας τυχαία σχέδια δεν θα βγάλεις άκρη, εκτός και αν έχεις συγκεκριμένες μάρκες στο μυαλό σου. τιποτα συγκεκριμενο απλα θελω κατι γνωστο που να μην χανει και πολυ την αξια του (σαν κοσμημα οχι σαν υλικο)
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 τιποτα συγκεκριμενο απλα θελω κατι γνωστο που να μην χανει και πολυ την αξια του (σαν κοσμημα οχι σαν υλικο)Αν ζεις Αθήνα κατέβα και ρίξε μια ματιά στη Βουκουρεστίου.Βέβαια σε συμβουλεύω να έχεις πάρει ένα ηρεμιστικούλι από πριν
fylatos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Υπάρχουν και τα βραχιόλια pandora που τα κάνεις όπως θες.
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν της αγοράσεις εσύ αμάξι οι γονείς της τι θα της αγοράσουν; Ελικοπτερο; 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ναι πάρε της ένα κότερο εσύ και άσε τους γονείς της να της αγοράσουν ένα ελικόπτερο ή μία ferrari. Πέρα από την πλάκα αφού υπάρχει οικονομική άνεση απ ότι βλέπω (καλό αυτό ) πας αθηνα κέντρο και αγοραζεις ένα ωραίο γυναικείο ρολόι με 1500-2000€ ή όσα θέλεις.
CarbonFibre Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγώ πιστεύω, οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις είναι το καλύτερο δώρο οπότε θα πρότεινα να της κάνεις δώρο ένα ταξίδι αν έχει κάποιον-α να πάνε μαζί. Ρώτα την απέξω απέξω που θα ήταν το όνειρο της να πάει ταξίδι και πράξε αναλόγως
Silverage Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τίποτα; 18 γίνεται δεν έκανε και κανένα κατόρθωμα. 6
Highlander Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν έχει μάθει πως δεν οδηγούμε μεθυσμένοι, πως φοράμε ζώνη κλπ να της πάρεις αυτοκίνητο, αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως θα έχει και έξοδα συντήρησης, πράγμα που αν δεν δουλεύει θα της είναι δύσκολο.
saxos55 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν έχει μάθει πως δεν οδηγούμε μεθυσμένοι, πως φοράμε ζώνη κλπ να της πάρεις αυτοκίνητο, αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως θα έχει και έξοδα συντήρησης, πράγμα που αν δεν δουλεύει θα της είναι δύσκολο. Αφού είπαμε είναι «ανηψιά» του, τη συντηρεί αυτός, τι δεν καταλαβαίνεις; Κάντης δώρο ένα pearl necklace, θα σου'ρθει και τσάμπα.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δες αμα φοράει κοσμήματα/ρολόγια πρώτα. Αν δεν ξέρεις τα γούστα της να ρωτήσεις τους γονείς της ή την ίδια.
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εμενα παλι δε μου κάνανε ποτέ δωρο ενηλικιωσης. Αυτο να φταίει; 3
idomeneas7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγώ πρέπει να είχα κάνει πάρτι οπότε σίγουρα θα μου έφεραν διάφορα δώρα. Δεν θυμάμαι καθόλου όμως.
liopp Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 φιλε μην της δωσεις κοσμημα...δωστη τα λεφτα που θα ξοδευες σ'αυτην σε μετρητα...θα τα χρειαστει παρα πολυ για ενα emergency και για εξοδα σπουδων της...
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ναι ναι. Φοβερη η ατακα που θα ακουσει απο τις φιλες "Τι αναγκη εχεις εσυ; Εσυ εχεις το μπαρμπα που στα πληρωνει!". Παντως 3 χιλιαρο ειναι οτι πρέπει για ενα μεταπτυχιακακι. Για ξεκινημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις