ASFE Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Με μπέρδεψες όμως....εννοείς πίτσα ή πούτσα ; Λογικα θα εννοει αυτο που τρωγεται... 1
idomeneas7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Νομίζω και το φλούδες ελπίδες είναι... κατοχυρωμένο από τον Φατσέα. Δεν το έγραψα γιατί αναφέρθηκε ήδη! Αυτη είναι κάπου 38 τώρα οπότε προηγείται του Φατσέα. 1
Par1s* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Όπως λέμε στη μία το μεσημέρι, λέω και τις υπόλοιπες ώρες, "στη εννέα", "στη πέντε" κτλ. Πρέπει να μου κόλλησε από ένα επεισόδιο είσαι το ταίρι μου.Επίσης κόβω συνέχεια το ν στα άρθρα. Όπως "Θα πάμε για καφέ με τη Ελπίδα" ή "Στη Αθήνα".
rotting Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μερικές σχετικές φράσεις από τον Φατσέα: - συζυγική αστεία - Έχω πολλά λεφτά, είμαι μεθυστάνας - φωνητικές πορδές - Ζω μια τραγηδία - ίδρυμα κοινοαφελές - εξωστοματική γονιμοποίηση - κώλος τυχαίως - Πρώτος στο λίθο μπαλέτο - Θα σε πετύχω στο λόξα πατρί - Έρως ανίκατε γάταν! - Εκ βόθρων ψυχής. - Ούτε στον αιώνα τον άτλαντα. - Και σύ τέκνον Φρούτε; - έχω ερωτευτεί φόδρα - Επιστρέφω Δημήτριος - Από εδώ και τουφεξίς - Σταχτοπουτανίτσα - Ρωμαίος και Σιλουέτα "με προσβλήνεις" επισης φατσέικο συν το "άσφαλτος" που το μοιραζονται απο κοινου με την lady
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πω πω. Οχι μονο υπηρχαν ατομα που το έβλεπαν αυτο αλλα υπαρχουν και αλλα που το χρησιμοποιουν σαν reference. Πατα το Κιμ! 3
Vapir Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 παπαρίκα Πω πω. Οχι μονο υπηρχαν ατομα που το έβλεπαν αυτο αλλα υπαρχουν και αλλα που το χρησιμοποιουν σαν reference.Πατα το Κιμ! εγώ μίλαγα Φατσέικα πριν βγει η σειρά 3
d_gkal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 οταν ακουω πρασινα αλογα ψαχνω τροπους αυτοκτονιας το ιδιο και με τον παχουλο μισθο 2
L0k0p0k013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 οταν ακουω πρασινα αλογα ψαχνω τροπους αυτοκτονιας το ιδιο και με τον παχουλο μισθο To κανονικό του πράσινα άλογα ποιο είναι?
Moderators Kercyn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 To κανονικό του πράσινα άλογα ποιο είναι? Πράσσειν άλογα. 4
gnsX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Βροχάει!Αυτό αλλά και βροχιζει. Επισης παρκαιρνω, γιατί είμαστε και βορειοι κ στ @@ μας αν είναι λάθος 1
JimasGR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αντι για μυρισε, μυρα... Αντι για τηλεφωνισε, τελεφώνα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα