Προς το περιεχόμενο

Ridesharing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν θα το έκανα πάντως, ούτε να πάω με κάποιον άσχετο ούτε να τον πάρω μαζί μου. (Αυτό δεν είναι;  ).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είμαστε εδώ αν έχετε απορίες για το πώς δουλεύει. Αν είσαι οδηγός πας στο Link.png Site: bit.do/pooler και κάνεις μία αίτηση, ενώ αν είσαι συνεπιβάτης, το κατεβάζεις από το onelink.to/poolit (σε πάει στο αντίστοιχο store από το κινητό σου).

Όσο για την ασφάλεια, όλα τα μέλη (οδηγοί και συνεπιβάτες) είναι ταυτοποιημένα με το αρχείο της ΕΕΤΤ, άρα σίγουρα ξέρουμε ποιοι είναι.

Δείτε και το Help Center στο Link.png Site: poolit.zendesk.com !

Δημοσ.

Είμαστε εδώ αν έχετε απορίες για το πώς δουλεύει. Αν είσαι οδηγός πας στο Link.png Site: bit.do/pooler και κάνεις μία αίτηση, ενώ αν είσαι συνεπιβάτης, το κατεβάζεις από το onelink.to/poolit (σε πάει στο αντίστοιχο store από το κινητό σου).

Όσο για την ασφάλεια, όλα τα μέλη (οδηγοί και συνεπιβάτες) είναι ταυτοποιημένα με το αρχείο της ΕΕΤΤ, άρα σίγουρα ξέρουμε ποιοι είναι.

Δείτε και το Help Center στο Link.png Site: poolit.zendesk.com !

20

% ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ

ΣΕ ΟΣΟΥ ΅ΨΑΧΝΟΥΝ PARKING

Διορθωστε το ΅.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που για μια διαδρομή 10-15' τρώω 40-50' κάθε μέρα να πάω και άλλα τόσα να γυρίσω με τις συγκοινωνίες μια χαρά θα το σκευτόμουν! Το μόνο που θα με προβλημάτιζε είναι το θέμα της ασφάλειας γιατί υπάρχουν και ψυχάκιδες οδηγοί.

Δημοσ.

Είδα ότι ήρθε και στην Ελλάδα μέσω του poolit. Θα πιάσει ή ο Έλληνας παρτάκιας δεν θα δίνει σημασία;

O Έλληνας δε θα δώσει σημασία

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/122709/ti-aftokinito-epilegoun-pleon-oi-ellines

«Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το 17% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της κοινής χρήσης εταιρικών οχημάτων, ενώ το 56% δηλώνει ότι δεν θέλει να μοιράζεται το αυτοκίνητο του, με το 74% αυτών να απαντάει ότι δεν θα το έκανε ακόμη κι αν επρόκειτο να κερδίσει χρήματα

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

20

% ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ

ΣΕ ΟΣΟΥ ΅ΨΑΧΝΟΥΝ PARKING

Διορθωστε το ΅.

Ωραίος!!! Το διορθώσαμε μόλις! Ευχαριστούμε πολύ!

Εγώ πάντως που για μια διαδρομή 10-15' τρώω 40-50' κάθε μέρα να πάω και άλλα τόσα να γυρίσω με τις συγκοινωνίες μια χαρά θα το σκευτόμουν! Το μόνο που θα με προβλημάτιζε είναι το θέμα της ασφάλειας γιατί υπάρχουν και ψυχάκιδες οδηγοί.

Όσο για την ασφάλεια, όλοι οι χρήστες (οδηγοί και συνεπιβάτες) είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με το αρχείο της ΕΕΤΤ. Άρα ό,τι και να γίνει ξέρουμε ποιος ακριβώς είναι ο καθένας στην πλατφόρμα. Δοκίμασέ το στο onelink.to/poolit και πες μας πώς σου φάνηκε.

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/122709/ti-aftokinito-epilegoun-pleon-oi-ellines

«Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το 17% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της κοινής χρήσης εταιρικών οχημάτων, ενώ το 56% δηλώνει ότι δεν θέλει να μοιράζεται το αυτοκίνητο του, με το 74% αυτών να απαντάει ότι δεν θα το έκανε ακόμη κι αν επρόκειτο να κερδίσει χρήματα

Είναι λυπηρό αυτό για το ridesharing, αλλά δες το θετικά: Το 26% (πάνω από 1 στους 4) θέλει να μοιράζεται το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τα νούμερα της Στατιστικής Υπηρεσίας, αυτό θα ήταν πάνω από 1.7 εκατομμύρια οχήματα σε ridesharing! Αρκετό για να μειώσει το πρόβλημα της κίνησης στις μεγάλες πόλεις. 

Δημοσ.

Σαν ιδέα δεν είναι κακή, αλλά όλο προβλήματα βρίσκω. Σαν οδηγός ίσως να το δοκίμαζα. Σαν συνεπιβάτης όμως πολύ δύσκολο. Δε με εμπνέει.

Ίσως βέβαια να φταίει και το ότι μένω σε μικρή πόλη. Εάν έμενα Αθήνα ίσως να μου φαινόταν πιο ελκυστικό για αστικές διαδρομές. 

Δημοσ.

Σαν ιδέα δεν είναι κακή, αλλά όλο προβλήματα βρίσκω. Σαν οδηγός ίσως να το δοκίμαζα. Σαν συνεπιβάτης όμως πολύ δύσκολο. Δε με εμπνέει.

Ίσως βέβαια να φταίει και το ότι μένω σε μικρή πόλη. Εάν έμενα Αθήνα ίσως να μου φαινόταν πιο ελκυστικό για αστικές διαδρομές. 

Υπάρχουν πολύ περισσότεροι συνεπιβάτες από ότι οδηγοί στην πλατφόρμα αυτή τη στιγμή. Είναι τόσο οικονομικό, που είναι κρίμα να μην το δοκιμάσεις αν θες να μετακινηθείς. Βέβαια, όπως λες, δουλεύει καλύτερα σε μεγαλύτερα αστικά κέντρα.

Θεσσαλονίκη δουλεύει τώρα που δεν έχουν λεωφορεία;

Δουλεύει full. Έχει περίπου 75 οδηγούς. Δοκίμασέ το!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...