Προς το περιεχόμενο

Ridesharing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένας δεν εμπιστεύεται να μπει με έναν άγνωστο σε ενα αμάξι και ομοίως οι περισσότεροι δε θα εμπιστευόταν έναν εξίσου άγνωστο στο αμάξι τους...

Το οτι υπαρχει ένας αριθμός κινητού και ενα όνομα δε λέει τιποτα... δεκάδες τρελοί κυκλοφορούν εκει έξω...

• Like 1
Δημοσ.

Μια ξανθιά με μεγάλα ... μάτια θα την εμπιστευόσουν να μπει στο αμάξι σου;

Αν παιζει φορτωτικη να το εγκαταστήσω.
  • Like 1
Δημοσ.

Μια ξανθιά με μεγάλα ... μάτια θα την εμπιστευόσουν να μπει στο αμάξι σου;

Οχι; και πάλι γιατι να γίνει κανεις ο ταρίφας του καθενός αγνώστου; κοινως πρωί πρωί θα εχω κάποιον να φαω στη μάπα την ώρα που δε θέλω να μιλησω ουτε με τον εαυτό μου; :P

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα το έκανα. 

Κάθε μέρα είμαι γύρω στη 1 ώρα κατά μέσο όρο στο αυτοκίνητο. Αντί να ακούω τον κάθε πικραμένο στο ραδιόφωνο, γιατί να μην μιλάω με κάποιον άλλον live; Πόσο μάλλον αν πρόκειται να μου μειώσει και λίγο το κόστος της μετακίνησης. :-)

Δεν μιλάμε να κάνω τον ταρίφα, αλλά αν κάποιον τον εξυπηρετεί η διαδρομή που κάνω ή μέρος της, γιατί όχι;

• Like 1
Δημοσ.

Οχι; και πάλι γιατι να γίνει κανεις ο ταρίφας του καθενός αγνώστου; κοινως πρωί πρωί θα εχω κάποιον να φαω στη μάπα την ώρα που δε θέλω να μιλησω ουτε με τον εαυτό μου; :P

Άλλο το "φοβάμαι τους αγνώστους" και άλλο το "είμαι αντικοινωνικός/κακόκεφος 7 το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι". :P

Δημοσ.

Πέθανα! :D The Magic Bus of Double D!  :cry:  :cry:  :cry:

αυτο πηγαινε απαντηση στην ξανθια... την οποια εξίσου δεν εμπιστευομαι... ;)

Εντάξει, τώρα αν φοβάσαι ότι θα σε ναρκώσει να σου πάρει το νεφρό, πάω πάσο. :)

Φαντάζομαι από τώρα το προφίλ του νταμπλ.

Μότο: "Do you want the D?"

hey-girl-do-you-want-the-d-comic.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκαθαρα οχι!

1) Αν ηθελα να γινω ταριφας, θα γινομουν ταριφας.

2) Το αμαξι μου το εχω για να πηγαινω μονος. Αμα ηθελα παρεα αγνώστων θα επερνα λεωφορειο.

3) safety reasons (ειτε ως οδηγος ειτε ως επιβατης)

4) Legal reasons: Πειτε οτι ως οδηγος εμπλέκομαι σε βαρυ ατύχημα... με ξένο ανθρωπο μέσα. Με συγχωρατε... ουτε γνωστο δεν θελω να μεταφερω μέσα για αυτον τον λογο. Θα τραβαμε τα βυζια μας μετα για αποζημιωσεις και ρεστα. Μονο στους δικους μου θα παρω ρισκο.

Γενικά ειμαι οπαδος του ατομικου μεσου μεταφορας... rideshare, busses κλπ κλπ... ειναι πολυ ωραια για τους αλλους ομως.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...