paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ανούσιο και επικίνδυνο κατ εμε... στην Ελλάδα τουλαχιςτον...! 1
bedazzled Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ανούσιο και επικίνδυνο κατ εμε... στην Ελλάδα τουλαχιςτον...! Γιατί;
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένας δεν εμπιστεύεται να μπει με έναν άγνωστο σε ενα αμάξι και ομοίως οι περισσότεροι δε θα εμπιστευόταν έναν εξίσου άγνωστο στο αμάξι τους... Το οτι υπαρχει ένας αριθμός κινητού και ενα όνομα δε λέει τιποτα... δεκάδες τρελοί κυκλοφορούν εκει έξω... 1
bedazzled Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ξανθιά με μεγάλα ... μάτια θα την εμπιστευόσουν να μπει στο αμάξι σου;
Razor_7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ξανθιά με μεγάλα ... μάτια θα την εμπιστευόσουν να μπει στο αμάξι σου;Αν παιζει φορτωτικη να το εγκαταστήσω. 1
bedazzled Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αν παιζει φορτωτικη να το εγκαταστήσω. DDevil ακούει; Είναι ικανός να πάρει ολόκληρο mini-bus! 2
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ξανθιά με μεγάλα ... μάτια θα την εμπιστευόσουν να μπει στο αμάξι σου; Οχι; και πάλι γιατι να γίνει κανεις ο ταρίφας του καθενός αγνώστου; κοινως πρωί πρωί θα εχω κάποιον να φαω στη μάπα την ώρα που δε θέλω να μιλησω ουτε με τον εαυτό μου; 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως θα το έκανα. Κάθε μέρα είμαι γύρω στη 1 ώρα κατά μέσο όρο στο αυτοκίνητο. Αντί να ακούω τον κάθε πικραμένο στο ραδιόφωνο, γιατί να μην μιλάω με κάποιον άλλον live; Πόσο μάλλον αν πρόκειται να μου μειώσει και λίγο το κόστος της μετακίνησης. Δεν μιλάμε να κάνω τον ταρίφα, αλλά αν κάποιον τον εξυπηρετεί η διαδρομή που κάνω ή μέρος της, γιατί όχι; 1
bedazzled Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι; και πάλι γιατι να γίνει κανεις ο ταρίφας του καθενός αγνώστου; κοινως πρωί πρωί θα εχω κάποιον να φαω στη μάπα την ώρα που δε θέλω να μιλησω ουτε με τον εαυτό μου; Άλλο το "φοβάμαι τους αγνώστους" και άλλο το "είμαι αντικοινωνικός/κακόκεφος 7 το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι".
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο πηγαινε απαντηση στην ξανθια... την οποια εξίσου δεν εμπιστευομαι... 1
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια τι είναι αυτό? βαλτε με λιγο στο κλιμα 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 DDevil ακούει; Είναι ικανός να πάρει ολόκληρο mini-bus! 7
Razor_7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Φαντάζομαι από τώρα το προφίλ του νταμπλ. Μότο: "Do you want the D?" 3
bedazzled Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Mini-bus-to-Mae-Sai-2-800x450.png Πέθανα! The Magic Bus of Double D! αυτο πηγαινε απαντηση στην ξανθια... την οποια εξίσου δεν εμπιστευομαι... Εντάξει, τώρα αν φοβάσαι ότι θα σε ναρκώσει να σου πάρει το νεφρό, πάω πάσο. Φαντάζομαι από τώρα το προφίλ του νταμπλ. Μότο: "Do you want the D?" 1
Alphaleader Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκαθαρα οχι! 1) Αν ηθελα να γινω ταριφας, θα γινομουν ταριφας. 2) Το αμαξι μου το εχω για να πηγαινω μονος. Αμα ηθελα παρεα αγνώστων θα επερνα λεωφορειο. 3) safety reasons (ειτε ως οδηγος ειτε ως επιβατης) 4) Legal reasons: Πειτε οτι ως οδηγος εμπλέκομαι σε βαρυ ατύχημα... με ξένο ανθρωπο μέσα. Με συγχωρατε... ουτε γνωστο δεν θελω να μεταφερω μέσα για αυτον τον λογο. Θα τραβαμε τα βυζια μας μετα για αποζημιωσεις και ρεστα. Μονο στους δικους μου θα παρω ρισκο. Γενικά ειμαι οπαδος του ατομικου μεσου μεταφορας... rideshare, busses κλπ κλπ... ειναι πολυ ωραια για τους αλλους ομως. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα