hliastsek Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ρε σκύλε μαύρε τόσο καλή ήταν η γκομενα, που τα έκανες πάνω σου από την χαρά σου; 3
anwnymh29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Πριν ενα χρονο ξεκινησα να παιζω ενα διαδύκτιακο παιχνίδι γνωριμιών/role play εκεί γνώρισα μια κοπέλα και μετά απο 6 μήνες συνομιλιών αποφασίσαμε να βρεθούμε απο κοντά . Με κάλεσε στο σπίτι της και μου είχε μαγειρέψει παστίτσιο τρώω την πρώτη μπουκιά και εκεί έγινε η ζημιά με πιάνει ένας πόνος στην κοιλιά ένιωθα ότι θα πεθάνω τρέχω γρήγορα στην τουαλέτα κάνω την δουλειά μου και όλα μια χαρά αλλα μετά που γύρισα στο τραπέζι η κοπέλα φαινόταν ξενερομενη δεν μιλούσε πολυ και φερόταν σαν να ήθελε να φύγω όποτε έφαγα το φαΐ γρήγορα γρήγορα και έφυγα απο τότε δεν μου έχει στείλει μήνυμα . Λέτε να την πείραξε; Να την παρω τηλέφωνο; ψιλοαδιαφορη μου φαινεται...μετα απο την τουαλετα να μην σε ρωτησει καν τι σου συνεβη και να ειναι και ξενερωμενη?Οχι φιλε μην προχωρησεις! 1
Donalhioy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 μπορει να νομιζει τωρα οτι την εχεις χεσμενη... παρε και εσυ ενα τηλεφωνο... 1
Obsidian Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 εσυ δλδ αν ερχόταν αντίστοιχα κοπέλα στο σπίτι σου καλεσμένη και την έπιανε κοψιμο απο φαγητό που εσυ ετοίμασες ή τουλάχιστον έτσι να φαινόταν ,θα ησουν ομιλητικός και ευχάριστος ; Τι ήθελες να σε ρωτήσει δλδ ; Χέστηκες εξαιτίας μου ή δεν είχες όλη μερα ; Δεν είμαι σχεδόν ποτέ υπέρ της λογικής των γυναικών γιατι κατ εμε δεν υφίσταται αλλά είναι κάποιοι άντρες εκτός πραγματικότητας. Ωρέ τον δηλητηρίασε με το παστίτσιο του διαβόλου και θα τον φάμε τον άνθρωπο; Πάλι καλά που βγήκε ζωντανός από το άνδρο του κακού. RPG έπαιζε η κοπέλα, primary objective ήταν να τον σκοτώσει και το secondary να πάθει κόψιμο. Ξενέρωσε επειδή δεν πήρε τα ΧΡ από το primary. 5
soteras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Λοιπόν της στέλνεις μύνημα και τις λες "Σαν το παστίτσιο της μαμάς το δικό σου δεν ήταν.Το δικό σου με έστειλε απευθείας στην τοαλέτα με ξάκανες μωρή".
astrosunnefo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δε νομίζω πως θίχτηκε το μαγειρικό της Εγώ, αφού καλά καλά δεν πρόλαβε να καταπιεί τη μπουκιά του και πήγε στη τουαλέτα. Εντάξει, ίσως λίγο αμήχανο να το πεις, αλλά δεν το βρίσκω κι ώριμο/σωστό να χαλάει κάτι απ' αυτό. Είναι ανθρώπινο. Δηλαδή, τι; Δεν της άρεσε που της λέρωσες τη τουαλέτα; Σιγά τη τουαλέτα των Βερσαλλιών, μη χέσω (για να είμαι και στο πνεύμα! ). 3
sargio01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Είχε κάτι καλό στο μυαλό της για μετά το δείπνο και "ξενέρωσε" που πέρασε απο την τουαλέτα προηγουμένως...
tomato9 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 αφου το εφαγες τσακ μπαμ το παστιτσιο κι εφυγες μαλλον η κοπελα δεν σε συγκινησε. εστω κι αν βρεθηκες σε αμηχανια επρεπε να δειξεις ευχαριστηση για τη φιλοξενια παραγγελνοντας καμια γλυκια κρεπα, κανενα παγωτο και τοτε θα επανορθωνες 1
astrosunnefo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Είχε κάτι καλό στο μυαλό της για μετά το δείπνο και "ξενέρωσε" που πέρασε απο την τουαλέτα προηγουμένως... Δυο - δυο, στη μπανιέρα δυο - δυο. 2
soteras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δε νομίζω πως θίχτηκε το μαγειρικό της Εγώ, αφού καλά καλά δεν πρόλαβε να καταπιεί τη μπουκιά του και πήγε στη τουαλέτα. Εντάξει, ίσως λίγο αμήχανο να το πεις, αλλά δεν το βρίσκω κι ώριμο/σωστό να χαλάει κάτι απ' αυτό. Είναι ανθρώπινο. Δηλαδή, τι; Δεν της άρεσε που της λέρωσες τη τουαλέτα; Σιγά τη τουαλέτα των Βερσαλλιών, μη χέσω (για να είμαι και στο πνεύμα! ). Αααα σε παρακαλώ εμένα το παστίτσιο της μαμάς πριν καταπίω με στέλνη στον παράδεισο όχι στο μέρος.Μέγερα πήγε να σε σκοτώσει με το φαγητό της
sargio01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δυο - δυο, στη μπανιέρα δυο - δυο.Οοοοχι, πάντα μα πάντα πρίν φύγεις για ραντεβού με κοπέλα πας τουαλέτα πρίν το μπάνιο καθώς ετοιμάζεσαι και ιδίως αν μιλάμε για ήρθες απ' τη δουλειά, 'τοιμάστηκες κι έφυγες! Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα