Προς το περιεχόμενο

Bloomberg: Home πλήκτρο αφής, διπλή κάμερα και απουσία θύρας ακουστικών στα νέα iPhone


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, Εγω, ουτε mp3 δεν εβαζε ringtone χωρις να κανεις ειδικη επεξεργασια με προγραμματακι(gimmick απλα αναφερω τη μαλ@κια που εδερνε την Apple, δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει). Bluetooth δεν εστελνε σε ολες τις συσκευες, fast charge δεν εχει ουτε Micro SD για να ειμαι ανετος, ουτε 3000+ μπαταρια με 7+ ωρες SOT οποτε δε με βολευε στην καθημερινοτητα μου γι αυτο και πηγα σε android.Ποτε δε μου εχει κολλησει το android ποτε δε μου ειχε κολλησει το IOS. Οποτε δε βλεπω το λογο να πληρωσω παλι 800 ευρω για κινητο με ποιοτητα οθονης 5ετιας για να σερfαρω απλα στο internet.(γιατι εννοειται αν ειμαι power user ολα τα αυτα που ανεφερα λειπουν απο το iphone) My 2 cents :)

Ποιος βαζει ringtones mp3???Ποιος στελνει φωτογραφιες με bluetooth?????Τα 64gb ειναι νομιζω αρκετα για ενα λογικο χρηστη, το κινητο αλλωστε δεν ειναι pc. Η μπαταρια του 6s plus δε συγκινεται με κανενα κινητο και αλλωστε τα mh δεν ειναι μετρο συγκρισης για την διαρκεια της. Οπως ειπε και ενας φιλοςτα παντα ειναι το IOS και η διαχειριση που κανει. Τελος δε σου κολλησε ποτε το android αλλα δε δοκιμασες και ποτε το ios για να δεις την διαφορα, και πιστεψε με ειναι τεραστια.Τελος οποιος θελει να ειναι "power user" το jailbreak εχει απειρες δυνατοτητες και χωρις προβληματα. Και κατι τελευταιο αλλα σημαντικο με το ios παιρνω τις αναβαθμισεις ΤΩΡΑ και οχι....Απο ενα χρηστη android
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει όταν το custom profile σου προσθέτει δυνατότητα  για εγγραφή βίντεο σε  4k@60fps όταν πριν είχες την δυνατότητα για 1080@30 fps… οκ. Είπα 4-5 πράγματα αλλά εσύ έμεινες στα χρωματάκια και το wallpaper… πάλι οκ.

 

Για να μην το συνεχίσουμε άλλο γιατί δεν έχει και νόημα, ποτέ δεν είπα τίποτα σε φάση android MASTER race κτλ ούτε το παίζω παιδάκι 5 χρονών έτσι για την κόντρα. Το λέω από την πλευρά του API developer (4 χρόνια) τόσο σε IOS αλλά και Android (αν και το 80% είναι σε android). Ο καθένας κρατάει ότι του αρέσει όπως άλλωστε είπα και πριν.

 

Ένας υγιής διάλογος πάντα κάνει καλό εκτός και αν δεν μπορεί να λέει και κανείς την γνώμη του για τις εμπειρίες που έχει.

 

Φιλικά πάντα

Φίλε Αλλόκοτε... Καταλαβαίνεις ότι με βάση αυτά που λες το Android φαίνεται να είναι καταλληλότερο, μόνο για όσους γνωρίζουν Assembly... Διότι για να πειράξεις bootloaders κτλ, θέλει γνώσεις δημιουργίας ενός λειτουργικού συστήματος. Προσωπικά έχω ασχοληθεί με C, C++, perl, java, javascript και δεν αισθάνομαι καθόλου την ανάγκη να πειράξω bootloader και τα σχετικά με το λειτουργικό. Αν δεν τα λεώ καλά στείλε βιβλιογραφία, διότι πολύ θα ήθελα να καταλάβω αυτά τα πράγματα.

 

Όσον αφορά το θέμα μας, η Apple θα μπορούσε και καλύτερα. Εγώ είμαι κάτοχος 6s plus και δεν μπορώ ακόμα να καταπιώ την αφαίρεση του audio jack και φυσικά του μετατροπέα σήματος... Και να πεις ότι βάζουν καμιά πολύ μεγαλύτερη μπαταρία; Αν δεν ήταν το ios που είναι πολύ σταθερό και στο οποίο έχω επενδύσει πολλά σε εφαρμογές, αλλά και οι κορυφαίες επιδόσεις του iphone στα games (διότι παίζω αρκετά), ίσως να είχα πάει σε Samsung.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά θα τους βγει η απουσία του headphone jack. Μέσα στη συσκευασία θα έχουν σίγουρα αντάπτορα και ακουστικά με lightning, άρα καλύπτει και τα δυο είδη χρηστών (όχι τέλεια, αλλά θα τους καλύψει). Υποθέτω ότι για άλλη μια φορά η τοποθέτηση μιας μεγαλύτερης μπαταρίας δεν ακούγεται τόσο ωραία όσο άλλα features.

 

Αυτό που σε κάθε είδηση κάθονται όλοι και μιλάνε για το .001% των καταναλωτών δε θα το καταλάβω ποτέ. Νταξ το καταλάβαμε, είσαι ξεχωριστός και αλλάζεις roms σαν τα πουκάμισα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο αναφορά γι αυτούς που πάνε απο μια πλατφόρμα σε άλλη (και που δήθεν ορκίζονται ότι δεν θα επιστρέψουν στην προηγούμενη) ας μη ξεχνάμε ότι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ότι βαρέθηκαν και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο.

 

Δεν σημαίνει τίποτα το "τα φιλαράκια μου πήγαν απο το α στο β και έμειναν ευχαριστημένοι, άρα το β είναι καλύτερο". Καινούργιο είναι. Όχι καλύτερο.

 

Τα λειτουργικά είναι πολύ κοντά σε δυνατότητες και το hardware επαρκές ακόμα και σε οικονομικά μοντέλα.

Καιρός ίσως να πάρετε χαμπάρι μερικοί ότι οι περισσότεροι αγοράζουν απλώς αυτό που τους αρέσει περισσότερο. Η έχουν ανάγκη απο μια αλλαγή.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει όταν το custom profile σου προσθέτει δυνατότητα  για εγγραφή βίντεο σε  4k@60fps όταν πριν είχες την δυνατότητα για 1080@30 fps… οκ.

Φιλικά πάντα

Το συγκεκριμένο όχι απλώς δεν με ενδιαφέρει αλλά τα 60fps τα θεωρώ άθλια. Δεν θα έπαιρνα ποτέ συσκευή εγγραφής video αν δεν έχει επιλογή για 24/25/30 fps. Όσο για τα 4K από κάμερα κινητού... γελάω. Βλέπεις πόσο σχετικά είναι τα πράγματα; Υπάρχει κι άλλο σύμπαν εκτός απ' το δικό σου.

καμια πληροφορια για την Οθωνη εχουμε.Οι αλλοι εχουν παει σε 2.5 Κ η Apple αναλυση Divx?

Τι είναι η ανάλυση Divx?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν ο κατασκευαστής δεν σου δίνει αυτές τις λειτουργίες που αποκτάς μέσω jailbreak κλπ, συνήθως υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος!

 

Εκτός αν είσαι της θεωρίας πως μας τα στερούν για να δώσουμε λεφτά μετά από ένα χρόνο για το επόμενο μοντέλο που θα το κάνει. Αν και αφού είσαι dev, δε νομίζω να υποστηρίζεις αυτή την άποψη!

 

Από την άλλη, αν κάποιος ωφελείται από τα "πλεονεκτήματα" του jailbreak, ποιος είμαι εγώ που θα του το χαλάσω...

 

 

:)

Ο λόγος που υπάρχει συνήθως, είναι ότι η κάθε εταιρία κάνει ότι τη συμφέρει, στερώντας επιλογές από το νόμιμο κάτοχο, κλειδώνοντας σκόπιμα τη συσκευή. Τα jailbreak και root, δίνουν (σε κάποιο βαθμό) τη δυνατότητα στο χρήστη να προασπίσει το δικό του συμφέρον (όπως οφείλει).

 

Παράδειγμα:

 

1. Με το root, ο χρήστης μπορεί να μπλοκάρει όχι μόνον διαφημίσεις (είτε αυτές είναι σκέτη απάτη ή λιγότερο), tracking cookies, άλλα και λοιπά domain της επιλογής του όπως, porn, gambling, κλπ, διότι σκοπεύει να δώσει τη συσκευή σε ένα παιδί. Οι επιλογές για parental control στις ρυθμίσεις της συσκευής δεν αρκούν, εάν η συσκευή είναι σε εργοστασιακή κατάσταση.

 

2. Κάποιος που σέβεται το κατοχυρωμένο δικαίωμά του στην ιδιωτικότητα, δε θέλει εργοστασιακό firmware και αναγκαστικά καταφεύγει στην εγκατάσταση custom firmware, δίχως services και bloatware κάθε αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας εταιρίας (πχ, aapl, at&t, goog, msft, κλπ).

 

3. Για το δε μονοπώλιο (κανονικότατο και με το νόμο) των εφαρμογών μέσω (μόνο) 2 αποκλειστικών application store, σε περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες δεν κάνω καν λόγο. Έτσι, η κάθε εταιρία ελέγχει όχι μόνο το ΛΣ, αλλά επιτρέπει μόνο όποια εφαρμογή - υπηρεσία δεν έρχεται σε σύγκρουση με τα συμφέροντά της. Όροι μαφίας δηλαδή.

 

Προφανώς, δε μιλάμε μόνο τις ανοησίες που αναφέρθηκαν προηγουμένως περί theming, ανέβασμα φωτογραφιών και εγκατάσταση σπασμένων εφαρμογών. Μιλάμε για βασικά πράγματα.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ας αφησουμε και στην ακρη την τεχνολογια και ας πιασουμε την ορθογραφια. Ειναι πηγε και οχι πειγε και ειναι σχολιαζετε και οχι σχολιαζεται, ειναι αφησουμε και οχι αφυσουμε.  

Ειναι γνωστο οτι υπαρχει νοητικο χασμα σε αυτους που σκανε 1000ευρω για να παρουν ενα κινητο των 300ευρω που κανει τα μισα πραγματα απο το android

Αν θες να σχολιάζεις την ορθογραφία πρέπει να μάθεις πρώτα να γράφεις σωστά. Στο κείμενό σου υπάρχουν περίπου 17 λάθη. Άρα, να υποθέσω ότι έσκασες 1000 ευρώ;
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι Οθωνοί (Ιταλικά: Fano ή Othoni) είναι ελληνικό νησί και είναι το δυτικότερο σημείο της Ελλάδας. Είναι το μεγαλύτερο από τα Διαπόντια νησιά που βρίσκονται βόρεια της Κέρκυρας (Ιόνιο Πέλαγος) και ανήκουν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Έχει 393 κατοίκους (2011). Απέχουν μόλις 38 χιλιόμετρα από τις Ιταλικές ακτές.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οτι και να το κανουνε...

Δεν μπορει να κατεβασει ταινια... και να κατεβασει και Ελληνικους υποτιτλους και να τα παιξει και τα δυο μαζι. Τωρα δεν θα φορτιζει ενω εχει τα συνδεδεμενα ακουστηκα του που δεν μπορουν να εξυπηρετισουν κανεναν αλλον εκτος των ομοιων του (αισχος δλδ).

 

Ολοι ξερουν οτι το iphone πουλαει εξαιτιας του μηλου και της ιστοριας που εφτιαξε ο Steve απο πισω του. Που πλεον δεν αντιπροσωπευεται ουτε καν στο ελαχιστο!

 

Apple = χρηστικοτητα στο μεγιστο(αλλα περιορισμενης χρησης(κοινος οχι ολες τις χρησεις)), πολυχρηστικοτητα στο ελαχιστο.

 

Θελω να δω οταν βγαλει το αμαξι η apple... 

Μαλλον θα συνδεεται μονο με iphone, θα πρεπει να παιρνει βενζινη μονο 98,4588 οκτανιων και μονο απο επιλεγμενα βενζιναδικα με σημα apple approved (εαν λειτουργει μ βενζινη και οχι με κατι που θα βγαλουν οι ιδιοι!), δεν θα πρεπει να καπνιζεις μεσα στο αμαξι αλλιως θα χανεις την εγγυηση οπως και ουτε να εχεις κατεβασμενα τα παραθυρα αν βρησκεσαι σε χωρα με υγρασια ανω του 70% για τους ιδιους λογους,  κτλ κτλ.

Βγαινουμε εκτος θεματος...

 

Σκεφτειτε πως ουτε ενας, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, developer, ο οποιος σεβεται τον εαυτο του, ουτε ενας hacker, ο οποιος ξερει απλα και μονο τα βασικα, δεν εχει iphone!!!!!!

Kali linux και custom firmware ΜΟΝΟ! - Και δεν ειναι τυχαιο!

Και ασε τα μηλα για duck faces...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Αφήνοντας κατά μέρους τα σχόλια όσων δεν πρόκειται να το αγοράσουν,για τους δικούς τους ορθούς λόγους..

 

 Διαβάζει κάποιος την ανακοίνωση..διαβάζει για απουσία jack και αντικατάσταση με νέο βύσμα που θα είναι συμβατό με νέου τύπου ακουστικά.Μένει να δούμε,αν μόνο η apple θα βγάζει συμβατά ακουστικά..

Προφανώς,δεν θα μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα με την χρήση ακουστικών.Για κάποιους είναι αρνητικό,ενώ για κανέναν θετικό.

 

 Διαβάζει για νέο μοντέλο,που θα είναι ίδιο με το παλιό (θα στραβώνει άραγε και αυτό) ,εκτός του ότι θα απουσιάζει το physical home button.Πέρα από την ανάγκη αντικατάστασής του όταν και εάν χαλάσει,μόνο μικρότερο κόστος για την εταιρεία παραγωγής είναι το κέρδος.

 

 Διαβάζει πως το μεγαλύτερο μοντέλο,θα έχει διπλό φακό,για να βγάζει καλύτερες φωτό στο σκοτάδι.Θετικό θαρρώ για όλους,άσχετα αν δεν σε νοιάζει έτσι και αλλιώς να κάνεις τον φωτογράφο,ειδικά τις νύχτες με νέα σελήνη.

 

 Διαβάζει και κάτι για αλλαγή τοποθέτησης της κεραίας.Κλάιν.Μάιν.

 

 Εν κατακλείδι,διαβάζει για μία συσκευή,που θα έχει λιγότερες δυνατότητες διασύνδεσης,μικρότερο κόστος παραγωγής (σχεδιασμός,θύρες) και ο μόνος λόγος να το πάρεις είναι να είσαι χιπστερ που ανεβάζει το ποτό του στο σναπτσατ όταν δεν έχει φεγγάρι να φωτίζει την ταράτσα στο bios.

 Άμα συνοδεύεται και με πτώση τιμής,πάσο.Αλλά δεν..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Αφήνοντας κατά μέρους τα σχόλια όσων δεν πρόκειται να το αγοράσουν,για τους δικούς τους ορθούς λόγους..

 

 Διαβάζει κάποιος την ανακοίνωση..διαβάζει για απουσία jack και αντικατάσταση με νέο βύσμα που θα είναι συμβατό με νέου τύπου ακουστικά.Μένει να δούμε,αν μόνο η apple θα βγάζει συμβατά ακουστικά..

Προφανώς,δεν θα μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα με την χρήση ακουστικών.Για κάποιους είναι αρνητικό,ενώ για κανέναν θετικό.

 

 Διαβάζει για νέο μοντέλο,που θα είναι ίδιο με το παλιό (θα στραβώνει άραγε και αυτό) ,εκτός του ότι θα απουσιάζει το physical home button.Πέρα από την ανάγκη αντικατάστασής του όταν και εάν χαλάσει,μόνο μικρότερο κόστος για την εταιρεία παραγωγής είναι το κέρδος.

 

 Διαβάζει πως το μεγαλύτερο μοντέλο,θα έχει διπλό φακό,για να βγάζει καλύτερες φωτό στο σκοτάδι.Θετικό θαρρώ για όλους,άσχετα αν δεν σε νοιάζει έτσι και αλλιώς να κάνεις τον φωτογράφο,ειδικά τις νύχτες με νέα σελήνη.

 

 Διαβάζει και κάτι για αλλαγή τοποθέτησης της κεραίας.Κλάιν.Μάιν.

 

 Εν κατακλείδι,διαβάζει για μία συσκευή,που θα έχει λιγότερες δυνατότητες διασύνδεσης,μικρότερο κόστος παραγωγής (σχεδιασμός,θύρες) και ο μόνος λόγος να το πάρεις είναι να είσαι χιπστερ που ανεβάζει το ποτό του στο σναπτσατ όταν δεν έχει φεγγάρι να φωτίζει την ταράτσα στο bios.

 Άμα συνοδεύεται και με πτώση τιμής,πάσο.Αλλά δεν..

Δεν καταλαβαίνω.

Επικροτείς στην αγορά του καινούργιου iPhone ή το αποδοκιμάζεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

....ο μόνος λόγος να το πάρεις είναι να είσαι χιπστερ που ανεβάζει το ποτό του στο σναπτσατ όταν δεν έχει φεγγάρι να φωτίζει την ταράτσα στο bios.

Χα, χα. Τόσο χάλι έχει γίνει αυτό το μαγαζί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...