NemeSis1990 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 http://www.newsit.gr/egklhma/Listeia-stin-Peiraios-Eriksan-mexri-kai-apolymantiko-ygro-gia-na-min-afisoyn-ixni-60-000-i-leia-Agnostos-X-to-ti-piran-apo-tis-21-thyrides/641241 Ενταξυ για τα λεφτα του ταμειου, ομως αδιασαν και 21 θυριδες!!! Αυτοι οι καημενοι ανθρωποι που ειχαν τα λεφτα-χρυσαφικα κλπ στην θυριδα υπαρχει περιπτωση να παρουν τιποτα πισω;; Πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν στην θεση τους... κριμα να τα χανεις ολα σε μια στιγμη
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Το περιεχόμενο της θυρίδας δεν καταγράφεται οποτε σε περίπτωση κλοπής δεν αναγνωρίζεται. Οπότε bye bye χρυσα-λεφτα-κοσμηματα-λιρες- κ.α Αυτό το κακό εχουν.οτι αν γίνει ληστεία η ριφιφι άντε γεια ότι έχεις μεσα. Πάντως τα 60.000€ που πήραν μετρητά είναι τίποτα σε αυτά που μπορεί να είχαν μεσα οι θυρίδες. Μπορεί να είχαν μεσα απο κιλά χρυσά κοσμήματα μέχρι ράβδους χρυσού μέχρι και διαμάντια από παράνομα εμπορια.
NemeSis1990 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 21 οικογενειες κλαινε τωρα τις οικονομιες μιας ζωης....
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Όταν βάζεις τα υπάρχοντα σου σε θυρίδα αναλαμβάνεις το ανάλογο ρισκο Όπως να τα έχεις στο στρώμα ή να τα έχεις σε ένα ντουλάπι στο σπίτι σου. Όλα έχουν το ρίσκο τους. 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Και εμένα με προβλημάτισε αυτό το γεγονός, έχουμε και εμείς θυρίδα με διάφορα μέσα, λεφτά ποτέ δεν βάζουμε εκεί. Αλλά αν είναι δυνατόν, οι θυρίδες φτιάχνονται για να μην μπορούν να παραβιαστούν τουλάχιστον εύκολα, λένε οτι πήρανε ένα τρυπάνι και άρχισαν να τρυπάνε τις θυρίδες και τις άνοιξαν με τροχούς. Επίσης ξεφτίλα για μένα που βρισκόντουσαν 2 ώρες μέσα και δεν ειδοποιήθηκε κανείς, οι τράπεζες έπρεπε να είχανε για μένα ένα ειδικό σύστημα που με το πάτημα ενός πλήκτρου θα ειδοποιούσε αυτόματα την αστυνομία, ούτε απειλές με όπλα να μην βγάλεις το κινητό και καλέσεις ούτε τίποτα. Αποζημίωση δεν υπάρχει γιατί κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τι υπήρχε μέσα. Είμαι περίεργος να μάθω αν υπάρχει τρόπος καταγραφής ώστε να μπορεί να αποζημιωθεί κάποιος.
opera Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Επενδυτικό αξίωμα:ποτέ δε βάζουμε όλα τα αυγά σε ένα καλάθι. 8
filipN Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Οι άνθρωποι που είχαν θυρίδες, αν και είναι δύσκολες εποχές, είναι σίγουρο ότι θα έλθουν σε συμφωνία με την Τράπεζα και θα λάβουν κάποια αποζημίωση. (υπάρχει προηγούμενο) Το πρόβλημα όμως είναι άλλο, τα τελευταία χρόνια εντέχνως αλλά πολύ σαφώς, «στοχοποιούνταν» –ευκαιρίας δοθείσης- και η τράπεζα Πειραιώς και ο «πρώην», πλέον, ισχυρός άνδρας της. Το μυαλό των αστυνομικών που περνάνε όλη τη μέρα βλέποντας TV και διαβάζοντας τον ημερήσιο (παραδοσιακό ή ηλεκτρονικό) τύπο, πως δεν πρόβλεψε το γεγονός; Μιλάω για πράξεις (που δεν έγιναν) και παραλείψεις (που δυστυχώς έγιναν)… Οι παραιτήσεις από την (φυσική) ηγεσία της αστυνομίας, ευπρόσδεκτες. 1
giwrgos555 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Φαντάσου και είναι κοντά στην ΓΑΔΑ σκέψου τι θα γινόταν αν ήταν αλλού.Θα πέρνανε μαζί τους όλη την τράπεζα.Πάντως μην σαν φανεί περίεργο γιατί ακριβώς πίσω απο την ΓΑΔΑ δεκάδες φορές έχουν γίνει κλοπές ποδηλάτων που δένονται με αλυσίδα σε κολώνες και κάγκελα. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Και εμένα με προβλημάτισε αυτό το γεγονός, έχουμε και εμείς θυρίδα με διάφορα μέσα, λεφτά ποτέ δεν βάζουμε εκεί. Αλλά αν είναι δυνατόν, οι θυρίδες φτιάχνονται για να μην μπορούν να παραβιαστούν τουλάχιστον εύκολα, λένε οτι πήρανε ένα τρυπάνι και άρχισαν να τρυπάνε τις θυρίδες και τις άνοιξαν με τροχούς. Επίσης ξεφτίλα για μένα που βρισκόντουσαν 2 ώρες μέσα και δεν ειδοποιήθηκε κανείς, οι τράπεζες έπρεπε να είχανε για μένα ένα ειδικό σύστημα που με το πάτημα ενός πλήκτρου θα ειδοποιούσε αυτόματα την αστυνομία, ούτε απειλές με όπλα να μην βγάλεις το κινητό και καλέσεις ούτε τίποτα. Αποζημίωση δεν υπάρχει γιατί κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τι υπήρχε μέσα. Είμαι περίεργος να μάθω αν υπάρχει τρόπος καταγραφής ώστε να μπορεί να αποζημιωθεί κάποιος. Υπάρχει τέτοιο κουμπί , απλά είναι απορίας άξιο πως δεν το πάτησαν.Επίσης ξέρω από γνωστή μου που δούλευε σε τράπεζα πως στο κλείσιμο έδιναν αναφορά ΟΚ. Πολύ περίεργα πράγματα...
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν μπορω να καταλάβω τόσο δύσκολο είναι μία τράπεζα με καμία 50αρια κάμερες και μικρόφωνα μέσα,με κρυφά κουμπιά συναγερμού κ.α να μην μπορεί κανείς να ειδοποίηση την αστυνομία αθόρυβα και γρήγορα ότι γινεται ληστεία. Περίεργο είναι πάντως... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τέτοια ληστεία πρέπει να έχει να συμβεί από εκείνη την γνωστή που ακούγαμε το 80 που έσκαψαν από το υπόγειο μπήκανε στον θάλαμο και έσπασαν όλες τις θυρίδες. Από τότε είχα μάθει οτι έλαβαν μέτρα οι τράπεζες και πλέον σε όλους τους θαλάμους μέσα στους τοίχους έχει τοποθετηθεί ένα παχύ στρώμα από ατσάλι ώστε αν προσπαθήσεις να σκάψεις να μην μπορέσεις να εισέλθεις μέσα.
mylo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Υπάρχει τέτοιο κουμπί , απλά είναι απορίας άξιο πως δεν το πάτησαν. Επίσης ξέρω από γνωστή μου που δούλευε σε τράπεζα πως στο κλείσιμο έδιναν αναφορά ΟΚ. Πολύ περίεργα πράγματα... αν ο ληστής ξέρει πού είναι το κουμπί αυτό τότε μην απορρεις που δεν πατήθηκε. Το πώς το έμαθε είναι άλλη ιστορία 1
filipN Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Όντως «περίεργοι» κακοποιοί ή «κακοποιοί» που γνώριζαν επακριβώς και που θα ψάξουν (δηλαδή είχαν ισχυρό «τμήμα πληροφοριών») και το ίδιο «περίεργη» η αντίδραση του όλου συστήματος, αποτροπής αλλά και ειδοποίησης.
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Λογικό όταν το 90% του Αστυνομικού σώματος την βγάζει στα Everest. 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 αν ο ληστής ξέρει πού είναι το κουμπί αυτό τότε μην απορρεις που δεν πατήθηκε. Το πώς το έμαθε είναι άλλη ιστορία Χωρίς να ξέρω αλλά να υποθέσω, το κουμπί πρέπει να βρίσκεται επάνω στο γραφείο του διευθυντή και θα είναι κανένα σύστημα που συνδέεται με καλώδιο σε κάποια τηλεφωνική συσκευή ή ηλεκτρονικό σύστημα που ενημερώνει την αστυνομία χωρίς να χρειάζεται να μιλήσεις. Τώρα αυτό το κουμπί προλαβαίνει και το πατάει άνετα ο άνθρωπος που βρίσκεται στο γραφείο μόλις δει άτομα με πιστόλια που θα φωνάξουν ληστεία ή οτιδήποτε άλλο. Η μόνη περίπτωση να μην το πατήσει είναι αν ο ληστής βρεθεί μπροστά στο γραφείο και σε απειλήσει με το όπλο να μην κάνεις τίποτα ή την στιγμή που μπουκάρουν στην τράπεζα με τα όπλα ο διευθυντής να μην είναι στο γραφείο του και να βρίσκεται αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις