Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν βάζεις τα υπάρχοντα σου σε θυρίδα αναλαμβάνεις το ανάλογο ρισκο ;)

Όπως να τα έχεις στο στρώμα ή να τα έχεις σε ένα ντουλάπι στο σπίτι σου.

Όλα έχουν το ρίσκο τους.

Τελικά πιο ασφαλές φαίνεται το ντουλάπι...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπήκαν μέσα από τις πόρτες ασφαλείας στην είσοδο,αυτές που πατάς το κουμπί, περιμένεις και δε πρέπει να καλύπτονται τα μάτια σου και λοιπά....

Πολύ περίεργα πράγματα!

• Like 1
Δημοσ.

Γίνονται ακόμα ληστείες τραπεζών ? Με τόσα μέτρα ασφαλείας νόμιζα ότι θα ήταν αδύνατο.

Γίνονται,

ειδικότερα όταν βοηθούν στην κατάρριψη κάποιων και στην ανάρρηση κάποιων άλλων!

Με ένα σπάρο δυό τρυγόνια...

Δημοσ.

Όσο για το κουμπί, η λογική λέει ότι θα έπρεπε να είναι σε μη-εμφανές σημείο (π.χ. κάπου στο πάτωμα) και να μην χρειάζεται πάτημα με το χέρι...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπήκαν μέσα από τις πόρτες ασφαλείας στην είσοδο,αυτές που πατάς το κουμπί, περιμένεις και δε πρέπει να καλύπτονται τα μάτια σου και λοιπά....

Πολύ περίεργα πράγματα!

Λέει για μάσκες σιλικόνης (νέα κόλπα).

Δημοσ.

Όσο για το κουμπί, η λογική λέει ότι θα έπρεπε να είναι σε μη-εμφανές σημείο (π.χ. κάπου στο πάτωμα) και να μην χρειάζεται πάτημα με το χέρι...

Λέει για μάσκες σιλικόνης (νέα κόλπα).

Και πάλι... κανονικά μπαίνεις ένας-ένας και καμιά φορά το πολύ 2 από την πόρτα. Επίσης κρατούσαν και σάκους με τα εργαλεία τους για την ακρίβεια "....και αυτόματα μακρύκαννα όπλα που έκρυβαν μέσα σε σακ βουαγιάζ...". Τι να πω, δε ξέρω...
Δημοσ.

Πολύ περίεργα πράγματα!

Οι μάσκες που φορούσαν λένε οτι ήταν κάτι μάσκες που αν δεν σε δει ο άλλος καθαρά στο 1 μέτρο να δει οτι γυαλίζει δεν σε παίρνει πρέφα. Τέτοιες μάσκες τις βρίσκεις μόνο στο εξωτερικό και απευθύνονται σε εγκληματίες και άτομα που θέλουν να σε ξεγελάσουν στην αναγνώριση. Μπήκε πρώτα ο ένας και μετά άνοιξε η πόρτα υπό την απειλή όπλου, αν καταφέρει και μπει ο πρώτος πάπαλα μετά. Ήτανε πάντως πολύ ψαγμένοι.

Δημοσ.

Πολύ ψαγμένοι…

πολύ καλοπληροφορημένοι,

και από τη «λευκή απεργία» κάποιων άλλων πάρα πολύ ευνοημένοι…

• Like 1
Δημοσ.

Γίνονται ακόμα ληστείες τραπεζών ? Με τόσα μέτρα ασφαλείας νόμιζα ότι θα ήταν αδύνατο.

Ποια μέτρα ασφαλειας? την άλλη φορά ειχα δει έναν πάνχοντρο σεκιουριτά στον ΗΣΑΠ αυτός τωρα τι φυλάει? τα γκουντις? :cry:  :cry:

Οι τύποι σκάσανε με καλάζνικοφ σε αυτή τη περιπτωση πρέπει πιστευω να έχουν κανονικα άδεια οπλοφορίας οι σεκιουριτάδες και να είναι οπλισμένοι .... η αστυνομια θα έρθει αργοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια μέτρα ασφαλειας? 

...πρέπει πιστευω να έχουν κανονικα άδεια οπλοφορίας οι σεκιουριτάδες και να είναι οπλισμένοι .... η αστυνομια θα έρθει αργοτερα.

...εσύ ονειρεύεσαι να γίνουμε Αμερική, θεός φυλάξει!

• Like 1
Δημοσ.

Ποιά Αμερική; Τα απολύτως αυτονόητα είπε, σεκιουριτάδες με όπλα και άδεια, αν δεν έχεις όπλο ως υπάλληλος ασφαλείας σε τράπεζα είσαι παντελώς άχρηστος.

• Like 4
Δημοσ.

21 οικογενειες κλαινε τωρα τις οικονομιες μιας ζωης....

Εαν εχεις τα παντα σε μια θυριδα το 2016, θα ελεγα πως δεν εχασες και τιποτα.

Δημοσ.

Σιγα μη γινουμε Αμερική ρε φιλε :cry:  η Αμερική είναι σοβαρό κράτος όχι μπουρδελο!

Εγω έγραψα κάτι που πιστευω ότι ισως βοηθουσε κάπως την κατάσταση. Άλλο να ξέρει ο κλέφτης ότι εισαι και εσυ οπλισμένος και άλλο να ξέρει ότι εισαι ασφάλεια για τα μάτια του κοσμου.

Ασφάλεια σημαινει εισαι εκει να υπερασπιστείς τον χώρο όχι να ανοίξεις τα ποδια και να κάνεις ότι σου λενε .... είναι δουλεια με αρχιδια τι να κανουμε δεν μπορουν να την κάνουν ολοι. Λυπουμεθα.

• Like 2
Δημοσ.

Και πάλι... κανονικά μπαίνεις ένας-ένας και καμιά φορά το πολύ 2 από την πόρτα. Επίσης κρατούσαν και σάκους με τα εργαλεία τους για την ακρίβεια "....και αυτόματα μακρύκαννα όπλα που έκρυβαν μέσα σε σακ βουαγιάζ...". Τι να πω, δε ξέρω...

Η καθε τραπεζα πρεπει να εχει εξοδο κινδυνου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...