stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Παιδιά μην το πάτε επί προσωπικού το θεμα,ουτε προς πολιτικά θέματα. Αν θέλετε υπάρχουν και τα pm να μιλήσετε. Μην κλειδωθεί άδικα το θέμα.
randomcat Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Η αποχη ως πολιτικη σταση δεν ειναι κατι να το υπερηφανευεται κανεις, εξαλλου κουκια για το πρωτο κομμα ειναι κι αυτα. Αυτος που απεχει απο επιλογη, κατ'εμε δεν εχει δικαιωμα να σχολιαζει την πολιτικη κατασταση. Οχι επειδη του το απαγορευω εγω, αλλα επειδη οικειωθελως ο ιδιος απωλεσε το δικαιωμα του αυτο. Εκείνος που απείχε από επιλογή του έχει κάθε να δικαίωμα να σχολιάζει ό,τι γουστάρει επειδή υπάρχουν καλές πιθανότητες να ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ατόμων που έχουν ανώτερη πολιτική άποψη από όλους εκείνους που ψηφίζουν και που έχουν αναλύσει καλύτερα τους μηχανισμούς της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος και μπορούν και βλέπουν πιο μακριά. Λέω καλές πιθανότητες, επειδή υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάποιος να απέχει από τα κοινά επειδή απλά βαριέται ή επειδή δεν τον ενδιαφέρει τι γίνεται και τι θα γίνει στον κόσμο. Εκείνοι που δεν θα έπρεπε κανονικά να σχολιάζουν είναι οι όσοι δέχονται το σύστημα (ψηφοφορία, Σύνταγμα κ.λπ.) όπως είναι και αντί να προβάλλουν επιχειρήματα και να αναλύουν την κατάσταση απλά πετάνε ατάκες τύπου "το λέει το Σύνταγμα", "αφού τους ψήφισες οι αποφάσεις τους είναι δικές σου και έχεις την πλήρη ευθύνη" κ.α. φαινομενικά αποστομωτικές δηλώσεις αλλά στην πραγματικότητα δίχως κριτική σκέψη. Το να λέει κάποιος ότι ευθύνεται ο οποιοσδήποτε ψηφοφόρος για ό,τι μας συμβαίνει το θεωρώ γελοίο. Έχουμε όλοι μας δύο επιλογές, να ψηφίσουμε κάτι που θα το υποστούμε για 4 χρόνια ή όχι. Κανείς δεν εξετάζει τους μηχανισμούς αυτού του συστήματος του οποίου δεν έχουμε την επιλογή να αλλάξουμε. Οι ψηφοφόροι που είναι συνάμα και υποστηρικτές κομμάτων και πολιτικών προσώπων (τους πλέκουν τα εγκώμια, κουνάνε σημαιάκια κ.λπ. γελοιότητες), εκείνοι ναι αξίζουν το κράξιμο. Εκείνοι που απλά ρίχνουν την ψήφο τους, όχι.
iordanis77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εισαι ανενημερωτος επι των πολιτικων λοιπον, αδικα συζηταω μαζι σου. Η κυρια Ραχηλ που υποσχεθηκε οτι θα τυπωσει ευρω και θα μας λυσει ολα τα προβληματα, ηταν η πρωτη σε σταυρους στην περιφερεια που κατεβηκε ως υποψηφια και με τεραστια διαφορα απο την δευτερη. Οσο πρωτος ηταν και ο δημιουργικα ασαφης και πολλοι αλλοι αντιστοιχοι. Δεν μπλεξαμε με τους πολιτικους αυτους λοιπον, μπλεξαμε με αυτους που τους ψηφισανε, δηλαδη με τον λαο. Οι ευθυνες εκει που πρεπει, κι οχι εκει που βολευει, αυτο λεω, τιποτε περισσοτερο, αρα μη σπαταλας αδικα bits, εξαλλου συμφωνεις και το ξερεις οτι το ξερω. Η αποχη ως πολιτικη σταση δεν ειναι κατι να το υπερηφανευεται κανεις, εξαλλου κουκια για το πρωτο κομμα ειναι κι αυτα. Αυτος που απεχει απο επιλογη, κατ'εμε δεν εχει δικαιωμα να σχολιαζει την πολιτικη κατασταση. Οχι επειδη του το απαγορευω εγω, αλλα επειδη οικειωθελως ο ιδιος απωλεσε το δικαιωμα του αυτο. Πρωτη στη περιφερεια της ναι, νομιζα οτι ελεγες πρωτη γενικως σε σταυρους. Ασχολεισαι πολυ με ενα ασοβαρο προσωπο. Σκεφτηκες τι θα παρει στις επομενες εκλογες? Ο λαος σου ειπα πως ψηφιζει, ο καθενας με το σκεπτικο του. Μη κρινεις τοσο απλοϊκα. Ποιος εθεσε θεμα αποχης? Η αποχη βολευει το συστημα! Παιδιά μην το πάτε επί προσωπικού το θεμα,ουτε προς πολιτικά θέματα. Αν θέλετε υπάρχουν και τα pm να μιλήσετε. Μην κλειδωθεί άδικα το θέμα. Εγω τουλαχιστον δε μιλαω επι προσωπικου αλλα γενικα.
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εγω τουλαχιστον δε μιλαω επι προσωπικου αλλα γενικα.Ναι αλλά μιλάς για πολιτικά και εδω μέσα είναι για φορολόγηση και καταθέσεις... Ισχύει και για τον yourtruelegend+randomcat
iordanis77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εκείνος που απείχε από επιλογή του έχει κάθε να δικαίωμα να σχολιάζει ό,τι γουστάρει επειδή υπάρχουν καλές πιθανότητες να ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ατόμων που έχουν ανώτερη πολιτική άποψη από όλους εκείνους που ψηφίζουν και που έχουν αναλύσει καλύτερα τους μηχανισμούς της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος και μπορούν και βλέπουν πιο μακριά. Ο καθενας μπορει να σχολιαζει αλλα οποιος απεχει στη πραγματικοτητα ειναι συνυπευθυνος για το χαλι, οποτε καλο ειναι πρωτου σχολιασει να αποδεχεται και τις ευθυνες του. Ναι αλλά μιλάς για πολιτικά και εδω μέσα είναι για φορολόγηση και καταθέσεις ... Ισχύει και για τον truelegend Σωστο. Ελπιζω οτι πολιτικολογουμε σε επιτρεπτα ορια.
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δεν νομίζω να είναι επιτρεπτά Καθώς απαγορεύεται ρητά οι πολιτικές συζητήσεις εδώ μέσα Από κανόνες του forum: 5.Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.
Nevyn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ουτε εγω τους ψηφισα..Αλλα δεν ακουω και κανεναν να τους ψηφισε...Τελικα μηπως βγηκαν με νοθεια ρε παιδια? Ειναι κατι σαν του ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ που επιανε 40+% για δεκαετιες αλλα τωρα ανα ρωτησεις κανενας δεν το ειχε ψηφισει ποτε Η κυρια ειναι η Ραχηλ, και δε νομιζω να βγηκε πρωτη σε σταυρους. Στον νομο της ηταν πρωτη http://www.naftemporiki.gr/story/906328/protia-raxil-makri-stin-kozani
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Πρωτη στη περιφερεια της ναι, νομιζα οτι ελεγες πρωτη γενικως σε σταυρους. Ασχολεισαι πολυ με ενα ασοβαρο προσωπο. Σκεφτηκες τι θα παρει στις επομενες εκλογες?Το θεμα ειναι ακριβως αυτο. Οτι ο σοφος ( ; ) λαος πρωτα την εβγαλε πρωτη (αυτην και πολλους ομοιους της) για τις παπατζες που πουλαγε χωρις να εχει την ικανοτητα να αντιληφθει οτι οχι απλα λαικιζει, αλλα τρολλαρει, και στη συνεχεια αφου πληρωσει τις συνεπειες αδρα (βλεπε τα νομοσχεδια που σηζητουνται στο παρον τοπικ) θα την μαυρισει. Τι να το κανω αυτο; Ημουν απο αυτους που ελεγαν προσεχετε με τον λαικισμο του καθε τσοκαρου και με λεγαν Γερμανοτσολια και ανθελληνα, αυτοι που τωραν κραζουν...την συγκεκριμενη και τους ομοιους της. Ε βερεσε το ακουω το ΑΝ θα την μαυρισουν στις επομενες εκλογες. Το προβλημα ειναι οτι ΠΙΣΤΕΨΑΝ οτι θα τυπωσουμε ευρω επειδη το ελεγε η Ραχηλ. Και την ψηφισαν. Και τωρα την κραζουν και αυριο θα την μαυρισουν. Ε και; Μεχρι τοτε θα εχουν περασει 1000 αδιανοητα νομοσχεδια γιατι αυτη και οι ομοιοι της με τις ευλογιες του λαου κυβερνησαν. Απο ολο αυτο, την λιγοτερη ευθυνη εντοπιζω στην ιδια την Ραχηλ, παρολα αυτα, αμα πας στο νομο που εξελεγη πρωτη, ειμαι βεβαιος οτι οι παντες θα την βριζουν που...δεν τυπωσε ευρω να μας κανει Ντουμπαι. ΥΓ> Επειδη ειπωθηκε κατι περι ΠΑΣΟΚ παραπανω. Τους ΠΑΣΟΚους μια φορα τους καταλαβαινω γιατι επεφτε το ρουσφετι του αιωνα στους ψηφοφορους και γενικως "λεφτα υπηρχαν" οποτε υπαρχει μια (αρρωστημενη) λογικη πισω απο την ψηφο στο ΠΑΣΟΚ των 90's + 00's, του στυλ οτι θα βολεψει ο καθενας την παρτη του στα μουλωχτα και "οι αλλοι να πανε να...". Η λογικη πισω απο την ψηφο στους τωρινους ομως ηταν οτι θα χτυπαμε νταουλια, θα τυπωνουμε ευρω και ολος ο πλανητης θα μας παρακαλαει να δεχθουμε να μας σβησουν το χρεος. Ειναι δηλαδη καθαρα ψηφος-ενδειξη του τι κουτοχορτο συνεχιζει να τρωει ο λαος και ποσο ευκολα πιστευει στο "μαγικο τζινι" μετα απο τοσα μνημονια στο κεφαλι.
torq Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 ρε παιδιά κόψτε το με τα πολιτικά. εκτός του ότι το φορουμ δε τα σηκώνει, είναι και από τις συζητήσεις που ποτέ δε βγαίνει άκρη. όσον αφορά τώρα το θέμα των καταθέσεων εμένα μου τη δίνει απίστευτα ότι προσπαθούν να προωθήσουν την ιδέα ότι είναι κακό να έχεις τα λεφτά σου εκτός τραπεζών, με το ζόρι δηλαδή να κάνουν κουμάντο στα χρήματα μας. περνάει η αντίληψη ότι όποιος έχει τα λεφτά του στο σπίτι και όχι στις τράπεζες είναι κλέφτης, φοροφυγάς και γω δε ξέρω τι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις