YourTrueLegend Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ε φατα σε ταβερνες λοιπον, γεματος ο τοπος ειναι εκει εξω. Πιο παραγωγικο απο το να κανεις 200 ποστ εδω μεσα "συμβουλευοντας" και τους αλλους να ακολουθησουν τις "μεθοδους" σου... Ασε που βοηθας και την "επανεκινηση" της οικονομιας αφηνοντας τον οβολο σου στους μεροκαματιαρηδες ταβερνιαρηδες! Αρα και ασφαλιζεις τα λεφτα σου και την οικονομια βοηθας , τι αλλο θες πλεον; 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Τίποτα τι άλλο να θελω; Μία χαρά όλα! Αλλά 200 ποστ εδώ μεσα... υπερβολικο είναι. Με το ζόρι να είναι 10!!
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Φίλε μου θα παραδώσεις τα χρήματα σου έτσι απλά; Ούτε κατά διάνοια. Γ αυτό πλέον δεν βάζω τίποτα στην τράπεζα. Τα χρήματα που δουλεψα και ιδρωσα να τα βγαλω δεν τα δίνω σε κανενα λαμογιο μεγάλοκαρχαρία,που επειδή τα σκατωσε δίνοντας δάνεια αβερτα στον κάθε άχρηστο να πάρει cayenne και εξοχικό στην μυκονο,η να κάνει διακοπές και να πουλησει μούρη. Καλυτερα στο στρώμα όπως λες ή να τα θαψω στον κήπο παρά να τα χαρισω. Καλύτερα να τα φάω σε ταβέρνες όλα μέχρι τελευταίο € παρά να τα δώσω στο σαπιο και απατεωνικο τραπεζικό σύστημα Καλά εδώ στην ελλαδα μην είσαι σίγουρος ότι τελειωσε. Ακόμα και bail in να γίνει πάλι κατι θα βρουν σε λίγα χρόνια να ξαναπαρουν τα λεφτά του απλού κόσμου και τα δικά τους δις να είναι έξω και να περνάνε ζωή και κότα. Εννοείται ότι δεν θα μου είναι ευχάριστο αν γίνει αλλά όπως είπα προτιμότερο από το να έχω το άγχος να τα κρύψω καλά κλπ.
stelios18120 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δεν χρειάζεται ανχος. Φαντασία θέλει και κλειστό στόμα. Μόνο εσύ και ο θεός να ξέρει π είναι. Άντε και κανένα άτομο εμπιστοσύνης (μαμα-μπαμπας κτλπ) Εκτός και αν εχεις ολόκληρα βουνά από λεφτά σε στυλ παμπλο εσκομπαρ και θα σ είναι λίγο πιο δύσκολο. 2
randomcat Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ε φατα σε ταβερνες λοιπον, γεματος ο τοπος ειναι εκει εξω. Πιο παραγωγικο απο το να κανεις 200 ποστ εδω μεσα "συμβουλευοντας" και τους αλλους να ακολουθησουν τις "μεθοδους" σου... Σε επηρεάζει εσένα κάπως αυτό που κάνει; Οι δικές του συμβουλές μόνο κακό δεν μπορούν να προξενήσουν. Οι παπάτζες που λες εσύ όμως μπορεί και να κάνουν κάποιον με κοντή μνήμη να ξεχάσει σε τι επικίνδυνο κόσμο ζει. 1
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δεν χρειάζεται ανχος. Φαντασία θέλει και κλειστό στόμα. Μόνο εσύ και ο θεός να ξέρει π είναι. Άντε και κανένα άτομο εμπιστοσύνης (μαμα-μπαμπας κτλπ) Εκτός και αν εχεις ολόκληρα βουνά από λεφτά σε στυλ παμπλο εσκομπαρ και θα σ είναι λίγο πιο δύσκολο. Ναι σαν τον Σκρουτζ! 1
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Σε επηρεάζει εσένα κάπως αυτό που κάνει; Οι δικές του συμβουλές μόνο κακό δεν μπορούν να προξενήσουν. Οι παπάτζες που λες εσύ όμως μπορεί και να κάνουν κάποιον με κοντή μνήμη να ξεχάσει σε τι επικίνδυνο κόσμο ζει. To τι λεει ο καθενας αστο στην κριση του καθενος και επετρεψε μου για την δικη σου κριση να εχω πολλες αμφιβολιες. Αυτος λεει οτι πρεπει να τα φαμε στις ταβερνες, εσυ λες οτι το κρατος δημιουργει νομους για να βοηθησει τους διαρρηκτες να μας κλεβουν τα σπιτια και να μας κανει να φοβομαστε για να τα σπρωξουμε στις τραπεζες και να μας τα φανε ( ), κι εγω λεω απλουστατα οτι καμια ελληνικη συστημικη τραπεζα δεν εχει αγγιξει ουτε μισο ευρω καταθεσεων Ελληνα πολιτη μεχρι στιγμης τονιζοντας παραλληλα οτι οι ελληνικες τραπεζες αυτη τη στιγμη ειναι επισφαλεις λογω εκροων καταθεσεων. Ουτε ειπα σε καποιον τι να κανει τα λεφτα του, ουτε τι να μην τα κανει. Με γεγονοτα μιλησα, μονο. Απο τους 3 παραπανω συλλογισμους λοιπον, υπαρχει ενας που βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα, ενας που βασιζεται σε ψεκασμενες θεωριες συνομωσιας που δεν θα κανει ουτε παιδι γυμνασιου με πλουσια φαντασια κι αλλος ενας που ειναι αρκετα αοριστος, προχειρος και ... εξεφρασμενος σε αρκετα αμπελοφιλοσοφικο-ταβερνιαρικο-γραφικο υφος για να καταφερει να θεωρηθει σοβαρος. Ασε τους αλλους λοιπον να κρινουν ποιος συλλογισμος ειναι σοβαρος και ποιος οχι, εσυ αδυνατεις εκ των πραγματων Και για να απαντησω στο αρχικο σου ερωτημα: Καθολου δεν με ενοχλει το τι δηλωνει οτι θελει να κανει. Το οτι νουθετει και τους υπολοιπους να κανουν οτι νομιζει αυτος σωστο, σηκωνει και αλλες αποψεις, κι αυτο οφειλετε τοσο εσυ οσο και αυτος να το κατανοησετε και να το αποδεχθειτε αν μη τι αλλο. 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλά άραξε δεν είπα να πάρουμε τα χρηματα μας και να τα φάμε στα μπουζούκια και στις ταβέρνες και yolo Eγω το είπα σαν εσχάτη λυση ότι αντί να μου κάνουν bail in οι κώλοτράπεζες προτιμώ να κάνω αυτό γιατί στην τελική είναι λεφτά μου και θα τα χαρώ εγώ γιατί δεν χρωστάω ούτε μισό € σε κανένα τραπεζικό σύστημα. Δεν τα φαγαμε μαζι,αλλα εμεις πληρώνουμε;; Δεν λέει Ειδικά σε κάποιους οπως εγώ και πάρα πολλους άλλους συμπολίτες μου που είμαι καθ όλα νόμιμος και βαριά φορολογούμενος δεν θέλω "εξυπναδες" με τα χρήματα μου επειδή για μερικά χρόνια yolaρανε ενα 20-30% ανεύθυνων πολιτών και τραπεζικών να πληρώνουμε εμείς. 1
randomcat Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 εσυ λες οτι το κρατος δημιουργει νομους για να βοηθησει τους διαρρηκτες να μας κλεβουν τα σπιτια και να μας κανει να φοβομαστε για να τα σπρωξουμε στις τραπεζες και να μας ελέγχουν τα φανε ( ) Στο διόρθωσα. Ξανά, δεν ξέρω σε τι πλανήτη και χώρα ζεις, αν όντως ηθελημένα δεν κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και εμάς. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Διορθωσες τι ακριβως; Αυτο που εγραψες λιγα ποστ πιο πανω; Όλοι οι σχετικοί νόμοι βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση αντί να είναι για το καλό μας. - Βρίσκεις τον μπελά σου αν τραυματίσεις τον κλέφτη που θα μπει στο σπίτι σου. - Δεν μπορείς να προστατέψεις τη ζωή σου και την περιουσία σου με οποιοδήποτε όπλο. - Πρέπει να περιμένεις τον αστυνόμο να έρθει να σε προστατέψει... ο οποίος απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει πρώτος το όπλο του.
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Η ΕΚΤ θέλει να καταργήσει το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ... τα 200ευρα θέλουν διπλάσιο χώρο για να αποθηκεύσεις. Μεγάλο πρόβλημα αυτό, μας παίρνουν τα πεντακοσάρικα και τώρα που θα χωρέσουμε τόσα διακοσάρικα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Εσύ στο περιουσιολόγιο βάλε και το χρυσό σφράγισμα της γιαγιάς τον φεβρουαριο. Από κάτω από 100€ θα γίνονται δήλωση τα πάντα και φυσικά θα φορολογουνται ως τεκμήρια. Για κοσμήματα κι έτσι δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 15k σε αξία για να τα δηλώσει κάποιος?
eidikos33 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Φίλε μου θα παραδώσεις τα χρήματα σου έτσι απλά; Ούτε κατά διάνοια. Γ αυτό πλέον δεν βάζω τίποτα στην τράπεζα. Τα χρήματα που δουλεψα και ιδρωσα να τα βγαλω δεν τα δίνω σε κανενα λαμογιο μεγάλοκαρχαρία,που επειδή τα σκατωσε δίνοντας δάνεια αβερτα στον κάθε άχρηστο να πάρει cayenne και εξοχικό στην μυκονο,η να κάνει διακοπές και να πουλησει μούρη. Καλυτερα στο στρώμα όπως λες ή να τα θαψω στον κήπο παρά να τα χαρισω. Καλύτερα να τα φάω σε ταβέρνες όλα μέχρι τελευταίο € παρά να τα δώσω στο σαπιο και απατεωνικο τραπεζικό σύστημα Καλά εδώ στην ελλαδα μην είσαι σίγουρος ότι τελειωσε. Ακόμα και bail in να γίνει πάλι κατι θα βρουν σε λίγα χρόνια να ξαναπαρουν τα λεφτά του απλού κόσμου και τα δικά τους δις να είναι έξω και να περνάνε ζωή και κότα. Τωρα με το περιουσιολογιο της πρωτης φορας αριστερας (χαχα) τι θα κανεις ομως?
fylatos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Για κοσμήματα κι έτσι δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 15k σε αξία για να τα δηλώσει κάποιος? http://www.iefimerida.gr/news/283033/apo-ton-fevroyario-e-perioysiologio-gia-oloys-pos-tha-leitoyrgei Με τις υγείες σου.
solton57010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Τωρα με το περιουσιολογιο της πρωτης φορας αριστερας (χαχα) τι θα κανεις ομως? Αυτος που δεν εχει σκοπο να κανει μεγαλες αγορες με αυτα τα χρηματα σπιτι/αυτοκινητο κτλπ δεν θα τα δηλωσει για κανενα λογο.Θα τα εχει στην ακρη και εαν εχει εισοδημα θα αποταμιευει στις τραπεζες ενα μεγαλο μερος του εισοδηματος(λογω capital control ) και θα καλυπτει καθημερινες αναγκες απο τα λεφτα του στρωματος...Ακομα και το νομοσχεδιο για το πλαστικο χρημα που θελουν να περασουν ειναι τραγικο εαν θες να χτυπησεις το μαυρο χρημα δεν βαζεις ορια συναλλαγων με πλαστικο χρημα στο 10-20% για να χτισει ο αλλος αφορολογητο αλλο πανω απο 80%(ασε ενα 20% να γινεται με ρευστο για πολυ μικρες αγορες) .Στην Ελλαδα τοσο μαυρο χρημα που κυκολφορει και τοσα χρηματα που εχουμε στα στρωματα και στα παταρια θα περασουν δεκαετιες πριν τελιωσουν με τετοια αστεια νομοσχεδια . p.s. Καλα με το περιουσιολογιο θα γελαμε κανα χρονο ποιος θα δηλωσει τα κοσμηματα κτλπ Με τι κριτηριο θα εκτιμουνται την εμπορικη αξια σαν κοσμημα ή την αξια σαν πολ. μεταλο και φυσικα αντε και εχω εγω χρυσα κοσμηματα 400.000 ευρω που θα τα βρουν αμα τα αφησω αδηλωτα θα ερθει κανεις και θα ψαξει το σπίτι μου?Και εαν ναι πως?Θα εκδοθουν ενταλματα για όλα τα Ελληνικά σπίτια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις