Flaoutistas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 βλεπώ στην τηλεόραση μια ωραια διαφημιση του ΕΚΑΒ που λεει πανω κατω να μην τηλεφωνουμε χωρις λογω γιατι ανθρωποι που πραγματικά το χρειάζονται μπορει να καταληξουν. υπαρχει κανεις που οντως να τηλεφωνει ασκοπα στο εκαβ; εχετε καποια εμπειρια; γιατι μου κινησε την περιεργεια.
livefreeordie Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Yπαρχουν πολλοι καθυστερημενοι δυστυχως. 1
Θεkλα Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μπορω να σου πω για πλακα δύο. Κατι γύφτους που πηγαινουν στο νοσοκομειο με το παραμικρο επειδη συναχωθηκαν ή ανεβασαν λιγο πίεση. Γυφτους λεγοντας εννοω γυφτους. Το εχω δει. Και κατι γερους που μενουν σε κωλοχωρια και παιρνουν τηλ. το εκαβ για να τους παει στην πόλη (; ) για ψωνια. Το εχω δει και αυτο. Φανταζομαι θα υπαρχουν πολλοι αλλοι που το κανουν επίσης για να κερδισουν την προτεραιοτητα που τους δινει στα επειγοντα το οτι πηγαν με εκαβ απ οτι αν πηγαιναν οι ιδιοι. Και τελος, ναι, πολλοι πανε νοσοκομειο με εκαβ για ψυλλου πηδημα.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 βλεπώ στην τηλεόραση μια ωραια διαφημιση του ΕΚΑΒ που λεει πανω κατω να μην τηλεφωνουμε χωρις λογω γιατι ανθρωποι που πραγματικά το χρειάζονται μπορει να καταληξουν. υπαρχει κανεις που οντως να τηλεφωνει ασκοπα στο εκαβ; εχετε καποια εμπειρια; γιατι μου κινησε την περιεργεια. Μόνο στο ΕΚΑΒ; Αστυνομία, πυροσβεστική, ασφάλεια, τα πάντα όλα. Εχει κόσμο και κοσμάκη εκεί έξω που θέλουν ένα καλό χέρι ξύλο και ένα γερό (γερό όμως) πρόστιμο/τιμωρία. Είχε σκηνικό πριν κάποιους μήνες εδώ με την πυροσβεστική που κινητοποιήθηκαν πόσα οχήματα για μια ανοησία κάποιου που έκανε φάρσα. Τι να πεις... 2
dionisis1925 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 βλεπώ στην τηλεόραση μια ωραια διαφημιση του ΕΚΑΒ που λεει πανω κατω να μην τηλεφωνουμε χωρις λογω γιατι ανθρωποι που πραγματικά το χρειάζονται μπορει να καταληξουν. υπαρχει κανεις που οντως να τηλεφωνει ασκοπα στο εκαβ; εχετε καποια εμπειρια; γιατι μου κινησε την περιεργεια. Το 90% παίρνει το ΕΚΑΒ χωρίς να συντρέχει πραγματικός κίνδυνος..έχω δει ΕΚΑΒ να φέρνει στο νοσοκομείο περιστατικό για οδοντίατρο...πολλούς μεθυσμένους,άστεγους κτλπ άνθρωποι που στην ουσία και 30 λεπτά αργότερα να φτάσουν στο νοσοκομείο δεν θα χάσουν την ζωή τους..και έχω δει ΕΚΑΒ να πηγαίνει σε τροχαίο 30 και 40 λεπτά μετά την κλήση..δυστυχώς τα πληρώματα του ΕΚΑΒ δεν μπορούν να αρνηθούν την μεταφορά από την στιγμή που έγινε η κλήση στο κέντρο τους. 1
zianna Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Το 90% παίρνει το ΕΚΑΒ χωρίς να συντρέχει πραγματικός κίνδυνος..έχω δει ΕΚΑΒ να φέρνει στο νοσοκομείο περιστατικό για οδοντίατρο...πολλούς μεθυσμένους,άστεγους κτλπ άνθρωποι που στην ουσία και 30 λεπτά αργότερα να φτάσουν στο νοσοκομείο δεν θα χάσουν την ζωή τους..και έχω δει ΕΚΑΒ να πηγαίνει σε τροχαίο 30 και 40 λεπτά μετά την κλήση..δυστυχώς τα πληρώματα του ΕΚΑΒ δεν μπορούν να αρνηθούν την μεταφορά από την στιγμή που έγινε η κλήση στο κέντρο τους. Ας το χρεώσουν το ΕΚΑΒ όπως κάνουν σε άλλες χώρες. Είτε το πληρώνεις στην ασφάλεια, οπότε η κλήση δεν χρεώνεται, είτε δεν το πληρώνεις στην ασφάλεια και άμα το καλέσεις σε χρεώνουν. Βρήκαμε τώρα παιχνιδάκι... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω τι παίζει με το θέμα με τις φάρσες. Οι περισσότεροι θα θυμόμαστε το ΄90 όταν υπήρχαν τα καρτοτηλέφωνα που έστω μια φορά μαζευτήκαμε με φίλους και παίρναμε τηλέφωνο να κάνουμε πλάκες. Εμένα μου έχει μείνει μια φάση του ΄99 που κάποιοι συμμαθητές κάλεσαν από το καρτοτηλέφωνο του σχολείου την πυροσβεστική και έλεγαν παπαριές, αυτός που σήκωσε το τηλέφωνο τους έριξε κάτι καντήλια και το έκλεισε. Αλλά γενικώς, κακώς παίρνουμε τηλέφωνο χωρίς λόγο, οχι μόνο στο ΕΚΑΒ αλλά και παντού σε τέτοιες υπηρεσίες. Κανονικά πλέον μπορούν να βρίσκουν τον αριθμό και ποιος κάλεσε από σταθερό/κινητό και να επιβάλλουν ποινές και κυρώσεις.
dionisis1925 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ας το χρεώσουν το ΕΚΑΒ όπως κάνουν σε άλλες χώρες. Είτε το πληρώνεις στην ασφάλεια, οπότε η κλήση δεν χρεώνεται, είτε δεν το πληρώνεις στην ασφάλεια και άμα το καλέσεις σε χρεώνουν. Βρήκαμε τώρα παιχνιδάκι... Αυτό το είδα στην Ισπανία που πήγα πέρυσι,πραγματικά η καλύτερη λύση..άσε που φέρνουν άστεγους,μεθυσμένους,τοξικομανείς κλασσικούς τύπους κάθε φορά και κάνουν μια εφημερία κόλαση χωρίς λόγο.
Θεkλα Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Στην τελική και ο μεθυσμένος, αν δεν εχει περιγυρο ή αλλο τροπο για να παει στο νοσοκομείο δεν ειναι τοσο τραβηγμένο. Υστερει επισης η εκτίμηση της βαρύτητας των περιστατικων οταν φτασουν στα νοσοκομεια.
dionisis1925 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Στην τελική και ο μεθυσμένος, αν δεν εχει περιγυρο ή αλλο τροπο για να παει στο νοσοκομείο δεν ειναι τοσο τραβηγμένο. Υστερει επισης η εκτίμηση της βαρύτητας των περιστατικων οταν φτασουν στα νοσοκομεια. Εντάξει ας πάει ο μεθύστακας στο νοσοκομείο και να περιμένει το σοβαρό τροχαίο ή το έμφραγμα. Όταν ένα νοσοκομείο δεν έχει διαλογή..δηλαδή γιατρό που θα στέλνει τα περιστατικά στο ιατρείο που κρίνει εκείνος λογικό είναι να επικρατεί μπάχαλο. Επίσης πολλοί έρχονται και λένε "πονάει το στομάχι μου 20 μέρες και σήμερα ήρθα στο νοσοκομείο" ή "ήρθα να κάνω γενικές εξετάσεις αίματος γιατί φεύγω μεθαύριο διακοπές και θέλω να τσεκάρω που βρίσκομαι" για να γελάς.
Θεkλα Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ντραπηκα πολυ αλλα παντως καποια στιγμη που καλεσα πυροσβεστικη για απεγκλωβισμο απο ασανσερ καποιου συγγενη με κλειστοφοβια/κρίσεις πανικού ηρθαν αμέσως. Φαντάζομαι οτι σίγουρα η πυρκαγια θα ειχε προτεραιοτητα σε σχεση με την κληση μου αλλα στην τελικη και αυτο χρειαζοταν.
torq Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 δε το θεωρώ απίθανο να συμβαίνει. με αυτά που βλέπω γύρω το θεωρώ σίγουρο κιόλας. εμένα μου τη δίνει με τα έκτακτα. έχει τύχει να χρειαστεί να πάω γι άλλο άτομο και πάλι καλά που δε πλακώθηκα. βλέπεις τον κάθε ανάπηρο στο μυαλό που μπορεί να έχει ένα θέμα υγείας εδώ και μήνες και επειδή τα ραντεβού αργούνε πηγαίνει στα έκτακτα για να τελειώσει γρήγορα. και κάτσε εσύ που μπορεί να έχεις σοβαρό θέμα να περιμένεις τον κάθε τρόμπα να τελειώσει. αυτοί θέλουν ξύλο και εννοείται χρέωση. και το κακό είναι ότι κάτι τέτοιοι γκρινιάζουν μετά για τα χάλια της υγείας. χώρια αυτοί που κλείνουν ραντεβού και δε πηγαίνουν. και πρέπει να περάσει κανένα τρίμηνο για να πάρεις σειρά σε μερικές ειδικότητες.
Muchacho Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Συνηθως οι ανθρωποι καταληγουν επειδη καποιος αθεοφοβος τριπλοπαρκαρε,καποιος Ελληναρας δεν θα καταδεχτει να τον προσπερασει ασθενοφορο κτλ.Κατα τα αλλα οντως αρκετοι το παρακανουν και σε ορισμενες περιπτωσεις πρεπει να υπαρχει χρεωση.Προσωπικα ειμαι αγανακτισμενος με τους τουριστες που ουκ ολιγες φορες απο αμελεια τους χαθηκαν με αποτελεσμα να γινονται συστηματικες πτησεις ελικοπτερων ασκοπα. ΥΓ.Δεν αναφερομαι σε περιπτωσεις που τραυματιστηκαν...
doctorkostis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Στην επαρχια πολλα τα περιστατικα που πανε στα επειγοντα με προφασεις ανυπαρκτους πονους ή συμπτωματα για να κανουν εξετασεις. Το εχω ζησει οταν βρεθηκα σε αιθουσα αναμονης καποιες φορες ως συνοδος/συγγενης. Τραγικο. Στην Αθηνα, σε γενικη εφημερια, με 40 ατομα αναμονη στο πνευμονολογικο, ειχε καλεσει ΕΚΑΒ ενας τυπος επειδη ειχε 38.5 πυρετο. Αλλα το πιο αστειο/τραγικο (σε γενικη εφημερια) ηταν μια γυναικα γυρω στα 38-40 που ουρλιαζε εξω απο το πνευμονολογικο ιατρειο γιατι εμπαιναν τα ΕΚΑΒ με τους ηλικιωμενους σε κακη κατασταση πριν απο αυτη που ειχε το μεθεπομενο νουμερο. Μισανθρωπια του στυλ "βλεπουν τους γερους και εμας μας εχουν και περιμενουμε". Εν τω μεταξυ μεσα στις φωνες ελεγε οτι την εχουμε και περιμενει τοσες ωρες ορθια ενω ειναι εγχειρισμενη προσφατα. Τελικα αποδειχθηκε οτι ειχε βηχα μετα απο ιογενη λοιμωξη, ενω πριν μερικες μερες ειχε κανει επεμβαση καρπιαιου σωληνα στο δεξι χερι.
JohnHacked Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Τι βλέπουν και τι ακούνε κάθε μέρα οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα