Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με το θέμα με τις φάρσες.

Οι περισσότεροι θα θυμόμαστε το ΄90 όταν υπήρχαν τα καρτοτηλέφωνα που έστω μια φορά μαζευτήκαμε με φίλους και παίρναμε τηλέφωνο να κάνουμε πλάκες. Εμένα μου έχει μείνει μια φάση του ΄99 που κάποιοι συμμαθητές κάλεσαν από το καρτοτηλέφωνο του σχολείου την πυροσβεστική και έλεγαν παπαριές, αυτός που σήκωσε το τηλέφωνο τους έριξε κάτι καντήλια και το έκλεισε.

Αλλά γενικώς, κακώς παίρνουμε τηλέφωνο χωρίς λόγο, οχι μόνο στο ΕΚΑΒ αλλά και παντού σε τέτοιες υπηρεσίες. Κανονικά πλέον μπορούν να βρίσκουν τον αριθμό και ποιος κάλεσε από σταθερό/κινητό και να επιβάλλουν ποινές και κυρώσεις.

Νομιζω έχουν ,δεν πιανει η αποκρυψη σε αυτους ... και εμεις παιρναμε εκεινες τις εποχες και λεγαμε πηρε φωτια μια καρδια φωτιά στα Σαββατοβραδα ,αν παρω το 001 θα ερθετε με την οπισθεν ,κ απο οτι εμαθα αργοτερα βλεπανε το νουμερο .. (καποτε τα καρτοτηλεφωνα δεν ειχαν κ αποκρυψη !!)

Δημοσ.

Νομιζω έχουν ,δεν πιανει η αποκρυψη σε αυτους ... και εμεις παιρναμε εκεινες τις εποχες και λεγαμε πηρε φωτια μια καρδια φωτιά στα Σαββατοβραδα ,αν παρω το 001 θα ερθετε με την οπισθεν ,κ απο οτι εμαθα αργοτερα βλεπανε το νουμερο .. (καποτε τα καρτοτηλεφωνα δεν ειχαν κ αποκρυψη !!)

Το οτι φαίνεται το νούμερο στα καρτοτηλέφωνα το ξέρω, γιατί πολύ παλιά αν καλούσες προς κινητό εμφανιζόταν ένας αριθμός, μάλιστα είχε τύχει να καλέσω τον αριθμό και έλεγε οτι σύνθεση που καλείται δεν λειτουργεί για τεχνικούς λόγους.

Δημοσ.

Εγω μια φορα μικρος οταν ελειπαν οι γονεις πηρα τηλ στο ασθενοφορο απο το σταθερο και τους ειπα οτι εφαγα κοκκινη πιπερια και πηρε φωτια ο κολος μου. ο ανθρωπος στο τηλεφωνο με εβρισε και μου το εκλεισε. Μετα ο μαρτυριαρης αδερφος μου το ειπε στην μανα μου τι εκανα και με εκραζαν ασχημα οι γονεις μου.

Δημοσ.

Πριν χρονια κοπηκε ενος μικρου κοριτσιου η φλεβα και ετρεχε σαν πιδακας.πηρα το εκαβ να ερθει και μου λενε δεν μπορειτε ναρθειτε με αμαξι;θα κανετε πιο γρηγορα και υπαρχει κινδυνος αν αργησουμε.

Παιρνω το αμαξι και παταω κατι γκαζιδια,περναω κοκκινα,κορναρω,με βριζουν.την γλιτωσαμε την γειτονισσα.

Ειχε δικιο τελικα.αμαξια εχουμε ας μην απασχολουμε τα εκαβ αν μπορουμε.

Δημοσ.

Ντραπηκα πολυ αλλα παντως καποια στιγμη που καλεσα πυροσβεστικη για απεγκλωβισμο απο ασανσερ καποιου συγγενη με κλειστοφοβια/κρίσεις πανικού ηρθαν αμέσως.

Φαντάζομαι οτι σίγουρα η πυρκαγια θα ειχε προτεραιοτητα σε σχεση με την κληση μου αλλα στην τελικη και αυτο χρειαζοταν.

Για ποιό λόγο να ντραπείς?

έχω την εντύπωση ότι ο απεγλωβισμός από ασανσέρ είναι έτσι κι αλλιώς αρμοδιότητα της πυροσβεστικής ... και δε χρειάζεται να έχει κάποιος κλειστοφοβία για να "δικαιούται" να απεγκλωβιστεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...