JohnG Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Υπάρχει κανείς εδώ που να έχει κάνει το τεστ της Mensa με επιτυχία?
saxos55 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εγώ πήρα 4.5 και πήγα να τους βρώ αλλά δε μου το έκαναν 5 γ@μ+ την τρέλα μου 3
status Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Όταν λες με επιτυχία, εννοείς να έχει πληρώσει για να το κάνει; Γιατί αν πληρώσεις για να το κάνεις, κορόιδο θα είσαι.;ρ
JohnG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Όταν λες με επιτυχία, εννοείς να έχει πληρώσει για να το κάνει; Γιατί αν πληρώσεις για να το κάνεις, κορόιδο θα είσαι.;ρ Τώρα τι αξίζει είναι άλλο θέμα. Αν δεις γύρω σου -και τον εαυτό σου- θα δεις ότι δίνεις χρήματα για πολλά αντίστοιχα πράγματα που δεν είναι τα απαραίτητα (φαγητό, ένδυση, διαμονή), και πολλοί θα τα κρίνουν σαν άχρηστα (σαν να είσαι κορόϊδο). Π.χ. αγοράζεις μια σημαία ή ένα καινούριο κινητό ή ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου. Και άλλος θεωρεί και το αυτοκίνητο ανοησία, αλλά υπάρχουν εκατομμύρια αυτοκίνητα στην ελλάδα. 1
-Dimitris- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Προφανώς και πληρώνεις για να εχεις ενα χαρτί που να λέει οτι εισαι έξυπνος.
evabb Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τα τεστ IQ είναι σαν να μετράς το πουλί σου με μεζούρα για να βροντοφωναξεις μετά το αποτέλεσμα. 12
JohnG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τα τεστ IQ είναι σαν να μετράς το πουλί σου με μεζούρα για να βροντοφωναξεις μετά το αποτέλεσμα. Άκουσε φίλε. Ψάχνω κάποιον που να έχει περάσει το τεστ για κάποιον εξαιρετικά σημαντικό λόγο. Έρχεσαι εσύ, και στο κόμπλεξ σου νομίζεις ότι κάποιος βροντοφωνάζει για αποτελέσματα. Κανείς δεν βρέθηκε να βροντοφωνάξει κάτι, ούτε καν να το ψυθιρίσει, αφού δεν βρέθηκε κάποιο άτομο να απαντήσει. Είσαι τουλάχιστον ανόητος! Ο κόσμος παίνρει ECDL, Lower, Proficiency, κλπ, όχι για να βροντοφωνάξει κάτι, απλά γιατί για κάποιο λόγο του χρειάζεται ή έτσι. Η ανοησία σου δεν έχει όριο. 1
Praetorianos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τα τεστ IQ είναι σαν να μετράς το πουλί σου με μεζούρα για να βροντοφωναξεις μετά το αποτέλεσμα.Φιλε JohnG, ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ, πες. 1
JohnG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Φιλε JohnG, ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ, πες. Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα, αλλά κατά το απόγευμα.
michael92 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Plot twist: Το πραγματικό test νοημοσύνης είναι αν θα σκάσεις ή όχι τα 30 ευρώ. 7
status Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Άκουσε φίλε. Ψάχνω κάποιον που να έχει περάσει το τεστ για κάποιον εξαιρετικά σημαντικό λόγο. Έρχεσαι εσύ, και στο κόμπλεξ σου νομίζεις ότι κάποιος βροντοφωνάζει για αποτελέσματα. Κανείς δεν βρέθηκε να βροντοφωνάξει κάτι, ούτε καν να το ψυθιρίσει, αφού δεν βρέθηκε κάποιο άτομο να απαντήσει. Είσαι τουλάχιστον ανόητος! Ο κόσμος παίνρει ECDL, Lower, Proficiency, κλπ, όχι για να βροντοφωνάξει κάτι, απλά γιατί για κάποιο λόγο του χρειάζεται ή έτσι. Η ανοησία σου δεν έχει όριο. Tα ECDL, lower, proficiency είναι πιστοποιητικά γνώσης, τι ακριβώς δίνει η μένσα; Ένα χαρτί ότι έδωσες το τεστ τους και συγκαταλέγεσαι στο Χ ποσοστό του πληθυσμού. Όλοι το περνάνε, λίγοι μπαίνουν στις τάξεις τους. Ε, και; Στο βιογραφικό σου θα το βάλεις; BTW: Γυναικά είναι;ρ Τώρα τι αξίζει είναι άλλο θέμα. Αν δεις γύρω σου -και τον εαυτό σου- θα δεις ότι δίνεις χρήματα για πολλά αντίστοιχα πράγματα που δεν είναι τα απαραίτητα (φαγητό, ένδυση, διαμονή), και πολλοί θα τα κρίνουν σαν άχρηστα (σαν να είσαι κορόϊδο). Π.χ. αγοράζεις μια σημαία ή ένα καινούριο κινητό ή ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου. Και άλλος θεωρεί και το αυτοκίνητο ανοησία, αλλά υπάρχουν εκατομμύρια αυτοκίνητα στην ελλάδα. Ε, εντάξει, αφού το φαγητό, η ένδυση και η διαμονή δεν είναι απαραίτητα, πάω πάσσο.
defacer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Όλοι το περνάνε, λίγοι μπαίνουν στις τάξεις τους. Ε, και; Στο βιογραφικό σου θα το βάλεις; Αυτό δεν είναι και πολύ επιχείρημα. Μπορεί να έχει ο άλλος οποιοδήποτε "χαζό" λόγο για να πάει. Αν το δεις ακαδημαϊκά, ο χρόνος και το χρήμα που θα δώσεις πχ για να βγεις ένα τυχαίο βράδυ προσωπικά μου φαίνεται πολύ χειρότερη "επένδυση" από το να πας στη MENSA μόνο και μόνο από περιέργεια. Τα τεστ IQ είναι σαν να μετράς το πουλί σου με μεζούρα για να βροντοφωναξεις μετά το αποτέλεσμα. Άμα δε βροντοφωνάξεις το αποτέλεσμα είναι ΟΚ; Επειδή τα έχω κάνει και τα δύο που λες. :-P
revolver1990 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 16.11111111111111111111111111111111111cm 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα