evoracing Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλημέρα! Εδώ και 4 μέρες έχω βρει 4 μικρά γατάκια ημερών τα οποία η μάνα τους τα έκανε σε μια τρύπα από μια αποθήκη στην αυλή και τα ξέχασε. Με τα πολλά δεν τα έχω βάλει σπίτι γιατί νιαουρίζουν όταν με ακούνε τα αφήνω στην τρύπα και τα βγάζω κάθε μέρα για να τα ταΐσω. Σήμερα γύρισε ο γορίλας ο διαχειριστής της πολυκατοικίας και ξύπνησα από τις φωνές. Είχε ξεμυτίσει το ένα από τα 4 και το κλότσαγε και το πέταξε στον δρόμο (πέραν του ότι το έκανε μούσκεμα με το λάστιχο). Εν το μεταξύ τα γατάκια ίσα ίσα που περπατάνε. Εγώ αυτό που θέλω είναι να τον ρημάξω. Νομικά καλύπτομαι? τι φωνάζω? αστυνομία ή φιλοζωική? Δεν θέλω να το αφήσω έτσι γιατί είναι ήδη παλιάνθρωπος. Btw τα γατάκια χαρίζονται σε κάποιον που θα τα αγαπάει περισσότερο από την μάνα τους και τον γορίλα. Όποιος ενδιαφέρετε pm me
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Θα πρεπει να εχεις μαρτυρες ή αποδειξεις για το πας νομικα και να τον ρημαξεις. Στησε καμια κρυφη καμερα εκει κοντα στην τρυπα ξερω γω, διαφορετικα παρε κανα αλλο γειτονα που να ειναι φιλοζωος ή εστω ανθρωπος, δειξτου το σκηνικο και καταγγειλτε τον. Εδω ο αλλος πεταξε on camera τον σκυλο απο τον 4ο οροφο και δεν μπορουν να του κανουν τιποτα νομικα επειδη δε φαινεται καθαρα οτι ειναι αυτος. Κι οχι μονο αυτο αλλα ο τυπος πηγαινε στα καναλια κι εβγαινε κι απο πανω οτι ειναι φιλοζωος κι ευαισθητος κι οτι το σκυλι πηδηξε μονο του. 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Αυτό με την κάμερα μην το κάνεις Δεν μπορείς να καταγράψεις κάποιον χωρίς να το ξέρει είναι αδικημα. Παρόλα αυτά το να θέλεις να τον ρημαξεις λογικό είναι γιατι είναι σκατανθρωπος. Πρόσεχε τις κινήσεις σου γιατί μπορεί να γυρισει μείον σου ότι κανείς.εδω στο ελλαδισταν οι νόμοι είναι υπέρ του παραβάτη δυστυχώς. 1
tomato9 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλημέρα! Εδώ και 4 μέρες έχω βρει 4 μικρά γατάκια ημερών τα οποία η μάνα τους τα έκανε σε μια τρύπα από μια αποθήκη στην αυλή και τα ξέχασε. Σήμερα γύρισε ο γορίλας ο διαχειριστής της πολυκατοικίας και ξύπνησα από τις φωνές. Είχε ξεμυτίσει το ένα από τα 4 και το κλότσαγε και το πέταξε στον δρόμο (πέραν του ότι το έκανε μούσκεμα με το λάστιχο). Εν το μεταξύ τα γατάκια ίσα ίσα που περπατάνε. τι του ελεγε του γατιου? 1
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Αυτό με την κάμερα μην το κάνεις Δεν μπορείς να καταγράψεις κάποιον χωρίς να το ξέρει είναι αδικημα. Παρόλα αυτά το να θέλεις να τον ρημαξεις λογικό είναι γιατι είναι σκατανθρωπος. Πρόσεχε τις κινήσεις σου γιατί μπορεί να γυρισει μείον σου ότι κανείς.εδω στο ελλαδισταν οι νόμοι είναι υπέρ του παραβάτη δυστυχώς. Μα δεν θα καταγραφει αυτον με την καμερα, αλλα τα γατακια. Για να τα προσεχει θα την βαλει, πχ να μη χαθουν. Αν τωρα τυχει η καμερα να καταγραψει καποιον να πλησιαζει εσκεμμενα την τρυπα, να δερνει και να βασανιζει τα γατακια, τοτε ο φιλος μπορει να ενημερωθει απο δικηγορο/φιλοζωικη για το τι μπορει να κανει σαν next step. Το πρωτο ειναι να υπαρχει το πειστηριο ομως. 1
evoracing Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 τι του ελεγε του γατιου? Πως βρέθηκες εδώ ψωρόγατο, γαμώ το σπ.. Ήταν με έναν άλλον και του είπε να το πάρει να το πετάξουν κάπου. Το γατάκι πάλι καλά έτρεξε και κρύφτηκε σε ένα μηχανάκι και το μάζεψα μετά. Δυστυχώς μέχρι να βγω είχαν φύγει τα απόβλητα.
tomato9 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Πως βρέθηκες εδώ ψωρόγατο, γαμώ το σπ.. Ήταν με έναν άλλον και του είπε να το πάρει να το πετάξουν κάπου. Το γατάκι πάλι καλά έτρεξε και κρύφτηκε σε ένα μηχανάκι και το μάζεψα μετά. Δυστυχώς μέχρι να βγω είχαν φύγει τα απόβλητα. οι αλλοι ενοικοι της οικοδομης δεν εχουν τη διαθεση να τον συνετισουν? του εχουν αναθεσει τη διαχειριση γιατι βαριουνται να την αναλαμβανουν οταν ερθει η σειρα τους?
evoracing Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 οι αλλοι ενοικοι της οικοδομης δεν εχουν τη διαθεση να τον συνετισουν? του εχουν αναθεσει τη διαχειριση γιατι βαριουνται να την αναλαμβανουν οταν ερθει η σειρα τους? Είναι σόι όλοι (αυτός έχει το θέμα και η κόρη του) και οι περισσότεροι λείπουν
tomato9 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Είναι σόι όλοι (αυτός έχει το θέμα και η κόρη του) και οι περισσότεροι λείπουν η κορη του βλεπεται? μηπως να της γινοταν μια αλλαγη λαδιων να ηρεμουσε και να καλμαρε μετα και τον μπαμπα? 2
evoracing Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 η κορη του βλεπεται? μηπως να της γινοταν μια αλλαγη λαδιων να ηρεμουσε και να καλμαρε μετα και τον μπαμπα? Μπα είναι από φύση τους έτσι
tomato9 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μπα είναι από φύση τους έτσι α καταλαβα, μονο το ηλεκτροσοκ μπορει να δωσει λυση 1
sundance_kid Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Σήμερα γύρισε ο γορίλας ο διαχειριστής της πολυκατοικίας και ξύπνησα από τις φωνές. Είχε ξεμυτίσει το ένα από τα 4 και το κλότσαγε και το πέταξε στον δρόμο (πέραν του ότι το έκανε μούσκεμα με το λάστιχο). Εν το μεταξύ τα γατάκια ίσα ίσα που περπατάνε. Του έκανα ακριβώς το ίδιο άνετα. Γαμώ τη μητέρα του. 1
4saken Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Με ποια λογικη να κλωτσας ενα νεογγενητο γατακι δηλαδη ελεος... 2
evoracing Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Με ποια λογικη να κλωτσας ενα νεογγενητο γατακι δηλαδη ελεος... Άντε πες μου..
idomeneas7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Υποθέτω για να κάνει κάτι η αστυνομία θα πρέπει να κάνεις μήνυση στον γορίλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις