Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα κατα τη διαρκεια της επαφης. Δε νιωθω ανετα να το συζητησω με τους φιλους μου και καταλαβαινω οτι εδω αν γραψω το προβλημα θα πεσει δουλεμα και απαντηση δε θα παρω. Οποτε αν καποιος μου στειλει μηνυμα για να του πω το θεμα μου και αν μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνομων.

Δημοσ.

Χωρίς να γνωρίζω το πρόβλημα σου, λέω μήπως θα ήταν καλύτερα να απευθυνθεις σε κάποιον ειδικό; Έναν γιατρό;

Δημοσ.

Γράψε εδώ ρε άνθρωπε

Και δούλεμα να πέσει τι σε νοιάζει? Λες και σε ξέρουμε να πούμε...

Δημοσ.

Γράψε εδώ ρε άνθρωπε

Και δούλεμα να πέσει τι σε νοιάζει? Λες και σε ξέρουμε να πούμε...

Δε φοβαμαι το δουλεμα μην αρχισει το τρολαρισμα, απλα θα ξεφυγει το θεμα και θα κλειδωθει και απαντηση δν θα χω παρει.

Δημοσ.

Χωρίς να γνωρίζω το πρόβλημα σου, λέω μήπως θα ήταν καλύτερα να απευθυνθεις σε κάποιον ειδικό; Έναν γιατρό;

Υπερβολές.

Βρίσκεται στο σωστό μέρος.

Δημοσ.

Υπερβολές.

Βρίσκεται στο σωστό μέρος.

Δεν ειναι ιατρικο το προβλημα μου.. ειναι κατι μεταξυ ψυχολογικου και πρακτικου θεματος..

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα κατα τη διαρκεια της επαφης. Δε νιωθω ανετα να το συζητησω με τους φιλους μου και καταλαβαινω οτι εδω αν γραψω το προβλημα θα πεσει δουλεμα και απαντηση δε θα παρω. Οποτε αν καποιος μου στειλει μηνυμα για να του πω το θεμα μου και αν μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνομων.

Welcome+to+the+internet+we+will+be+your+

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...