Flaoutistas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα και απλα θελω να καταλαβω τι παιζει. Προκειται για μια μεθοδο που την εφαρμοζει καποιος ψυχολογος η ειναι κατι αναλογο διαφορων ψευδοεπιστημων του στυλ ιριδολογια και δε συμαζευεται; Ποιος ειναι ο σκοπος της; Αυτα και καλα οτι βρισκεις ποιος ησουν σε προηγουμενες ζωες ειναι επινοησεις διαφορων ταινιων η θεωρητικα υπαρχει αυτη η "δυνατότητα";
zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Λένε ότι βοηθάει να καταπολεμήσεις και διάφορες φοβίες, άγχη κλπ. Επίσης λένε ότι αυτός που το κάνει πρέπει να ξέρει πολύ καλά τι κάνει! 1
akpe Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Γενικά η ύπνωση δεν έχει τόσο να κάνει με προηγούμενες ζωές, να σε κάνει να πιστέψεις πως είσαι κότα και να κακαρίζεις, και λοιπά χαριτωμένα τρικ. [...]But, believe it or not, hypnotism is actually a legitimate psychiatric treatment method. You just need to basically forget every single Jafar's scepter pop culture interpretation of the practice you've ever seen.Nobody is using it to brainwash folks, induce strangers in the audience to shit in their pants, or to kill Conan the Barbarian's mother (though we still reserve the right to believe that James Earl Jones is a powerful sorcerer). Instead, it's a tried-and-true treatment method where certified psychiatrists induce hyperalertness, a superenhanced kind of relaxed concentration, in a strictly therapeutic capacity.Here's how real hypnotism works: When a patient is placed into a fully conscious and mindful state, they can better visualize their memories or other issues and try to get a grip on trauma, anxiety, shame, or other ailments. The uses range from battling substance abuse issues and obesity to treating PTSD and even combating irritable bowel syndrome. Yes, hypnotism can be used to treat bad poops.Western medicine has regarded hypnotism with interest since at least 1846, when surgeon James Esdaile, after his time in India, reported it could be used as a surprisingly effective anesthetic tool. Further studies on surgical patients have consistently claimed that hypnosis can alleviate anxiety to a massive degree, to the point where the patient, indeed, needs a vastly reduced amount of actual anesthetic (although, few doctors would recommend that you try to go through surgery using nothing but a mental image of lying in a dew speckled meadow). Από εδώ (στο #3)
L0k0p0k013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Φαίνεται ενδιαφερον ως "επιστήμη"(αν μπορείς να την πέος έτσι) ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή για να κόψω τη ρημαδα την ονυχοφαγια που με έχει καταστρέψει αλλά δεν ξέρω τι παίζει απο καλούς θεραπευτες. 1
anwnymh29 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Φαίνεται ενδιαφερον ως "επιστήμη"(αν μπορείς να την πέος έτσι) ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή για να κόψω τη ρημαδα την ονυχοφαγια που με έχει καταστρέψει αλλά δεν ξέρω τι παίζει απο καλούς θεραπευτες. Τι σκεφτοσουν? 11
fylatos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα και απλα θελω να καταλαβω τι παιζει. Προκειται για μια μεθοδο που την εφαρμοζει καποιος ψυχολογος η ειναι κατι αναλογο διαφορων ψευδοεπιστημων του στυλ ιριδολογια και δε συμαζευεται; Ποιος ειναι ο σκοπος της; Αυτα και καλα οτι βρισκεις ποιος ησουν σε προηγουμενες ζωες ειναι επινοησεις διαφορων ταινιων η θεωρητικα υπαρχει αυτη η "δυνατότητα";Δεν είναι ψευδοπεπιστήμη και λειτουργεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Ψάξε αν θες για reviews που έχουν να κάνουν με τον φόβο προς τον οδοντίατρο και την ύπνωση. Επίσης χρησιμοποιείται σε νευρικούς και φοβικούς ασθενείς και στην κλινική πράξη πχ πριν την αναισθησία.Προσφατα διάβασα μία μελέτη που έλεγε ότι υπάρχουν και νευρολογικές αλλαγές κατά την ύπνωση πέρα από τις ψυχολογικές. Τσιμπα http://cercor.oxfordjournals.org/content/early/2016/07/27/cercor.bhw220.abstract Και ναι είναι σοβαρή δημοσίευση. Υ.Γ. στη βιβλιοθήκη της ιατρικής στην οποία έχεις πρόσβαση έχουν το περιοδικό και έχει συχνά πυκνά άρθρα για την ύπνωση και την αναδρομή μέσω ύπνωσης. Είναι της Oxford University Press. 2
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Θυμήθηκα το Now you see me που υπνώτιζε τον κόσμο και με άρεσε.
L0k0p0k013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Τι σκεφτοσουν? Βάλε autocorrect μου λέγανε, είναι καλό μου λέγανε να τα αποτελεσματα 3
Hellaslover Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Βάλε autocorrect μου λέγανε, είναι καλό μου λέγανε να τα αποτελεσματα Αν θες μα γραψεις κατι στα γρηγορα οντως το autocorrect δεν ειναι πρακτικο 6
Dannie Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εγω παλια ειχα παει σε εναν πολυ γνωστο(τον ειχε δειξει η τηλεοραση) για αναδρομες σε προηγουμενες ζωες αλλα μου ειπε οτι επρεπε αρχικα να κανω μια δοκιμη μαζι με μια ομαδα 10 αγνωστων και μετα αν το ηθελα ακομα να το κανονιζα.Ημουν με ενα φιλο μου ο οποιος στο τελος δεν ηρθε και πιστευα οτι δεν θα μπορουσε να με κοιμησει με τοσους ανθρωπους γυρω μου....και ομως εγινε.(ευτυχως ειχα προλαβει και ειχα πιασει μια γωνια για να μην εχω καποιον στην μια πλευρα και απο πανω μου).Ταραχτηκα πολυ εκεινη την περιοδο ειχα επηρεαστει αλλα αποφασισα να μην το συνεχισω.Ηταν πολυ περιεργο συναισθημα.
hliastsek Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Τι σκεφτοσουν? Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται. Ειδικα με αυτη την αναδρομη υπνωση
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Φαντάσου πόσες φορές έχει γράψει την λέξη για να την συμπληρώσει από μόνο του το auto correction...! 1
kaliakman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Αν θες μα γραψεις κατι στα γρηγορα οντως το autocorrect δεν ειναι πρωκτικο I see what you did there...
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Εγω παλια ειχα παει σε εναν πολυ γνωστο(τον ειχε δειξει η τηλεοραση) για αναδρομες σε προηγουμενες ζωες αλλα μου ειπε οτι επρεπε αρχικα να κανω μια δοκιμη μαζι με μια ομαδα 10 αγνωστων και μετα αν το ηθελα ακομα να το κανονιζα.Ημουν με ενα φιλο μου ο οποιος στο τελος δεν ηρθε και πιστευα οτι δεν θα μπορουσε να με κοιμησει με τοσους ανθρωπους γυρω μου....και ομως εγινε.(ευτυχως ειχα προλαβει και ειχα πιασει μια γωνια για να μην εχω καποιον στην μια πλευρα και απο πανω μου).Ταραχτηκα πολυ εκεινη την περιοδο ειχα επηρεαστει αλλα αποφασισα να μην το συνεχισω.Ηταν πολυ περιεργο συναισθημα. Θες να πεις πιο αναλυτικά τι βίωσες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα