Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συζητουσα με ενα ατομο 70+ και μου ελεγε οτι το κινητό του του "κλέβει" μονάδες. Αδυνατο να το μεταπεισω οτι φταινε οι οροι του προγράμματος του (ελαχ.χρέωση τα 3 λεπτά).

Το ιδιο και με ενα tablet που εχουν οι γονεις μου. Ειχα χαρει οτι εχουν εξοικειωθεί με το ιντερνετ. Ανοιγω καποια στιγμη τον chrome και βρηκα παραπανω απο 400 καρτελες ανοιχτές - εφαγα φρικη.

Για πειτε κανενα και εσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Στους μεγάλης ηλικίας λογικό είναι για διάφορους λόγους να λένε πράγματα που δεν στέκουν, ειδικά σε θέματα τεχνολογίας.

Που να δεις αν έχεις επαφή με random άτομα νεαρής ηλικίας τι ζώα υπάρχουν και τι απόψεις υποστηρίζουν.

Αυτοί οι νέοι λοιπόν μεθαυριο, ψηφίζουν, κάνουν παιδιά και κάποια στιγμή θα γίνουν τραγικοί γέροι!!!! Εκεί να δεις party παραλογισμου

• Like 10
Δημοσ.

Ο κολλητός μου πρώτη μέρα πήρε αδιάβροχη θήκη από ενα πανηγυρι για το ταμπλετ,και αντί να την τσεκαρει πρωτα, έβαλε αμέσως το ταμπλετ μέσα και επιτόπου θάλασσα.

Το αποτέλεσμα; Να πάρει νερό ή ψευτοθηκη και παειιι το ταμπλετ.

Και του είχα πει από πριν δοκίμασε την με μία χαρτοπετσέτα να δεις ότι δεν βάζει νερα και μ λέει μαλακιες είναι αυτά κτλπ

Τα ήθελε και τα έπαθε :)

Δημοσ.

Ο κολλητός μου πρώτη μέρα πήρε αδιάβροχη θήκη από ενα πανηγυρι για το ταμπλετ,και αντί να την τσεκαρει πρωτα, έβαλε αμέσως το ταμπλετ μέσα και επιτόπου θάλασσα.

Το αποτέλεσμα; Να πάρει νερό ή ψευτοθηκη και παειιι το ταμπλετ.

Και του είχα πει από πριν δοκίμασε την με μία χαρτοπετσέτα να δεις ότι δεν βάζει νερα και μ λέει μαλακιες είναι αυτά κτλπ

Τα ήθελε και τα έπαθε :)

Να κυνηγήσει την εγγύηση πες του...:P :D

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα ναι σίγουρα

Με θαλασσινο νεράκι μέσα. :P

Όταν δεν ακούει ο άλλος μία γνώμη κάποιου που ασχολείται όλη μέρα με τέτοια αυτά παθαίνει ;)

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα ναι σίγουρα

Με θαλασσινο νεράκι μέσα. :P

Όταν δεν ακούει ο άλλος μία γνώμη κάποιου που ασχολείται όλη μέρα με τέτοια αυτά παθαίνει ;)

Για τη θήκη εννοούσα, όχι για το τάμπλετ! :D

• Like 2
Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό

post-184642-0-96277000-1471616634_thumb.jpg

ειδικά αν πας πρώτη φορά σε κάποιο σπίτι(εξοχή κλπ) αν κάθονται έξω σε διπλανό σπίτι θα περάσεις απο 10 μάτια.

• Like 4
Δημοσ.

Οι γιαγιαδες θα επρεπε να αξιοποιηθουν στα αεροδρομια.

Εμενα μου τη δινει που κατι θειαδες αρχιζουν καθε φορα που με βλέπουν τα ππτε θα παντρευτεις να κανεις οικογένεια κλπ.

Δημοσ.

Συζητουσα με ενα ατομο 70+ και μου ελεγε οτι το κινητό του του "κλέβει" μονάδες. Αδυνατο να το μεταπεισω οτι φταινε οι οροι του προγράμματος του (ελαχ.χρέωση τα 3 λεπτά).

Το ιδιο και με ενα tablet που εχουν οι γονεις μου. Ειχα χαρει οτι εχουν εξοικειωθεί με το ιντερνετ. Ανοιγω καποια στιγμη τον chrome και βρηκα παραπανω απο 400 καρτελες ανοιχτές - εφαγα φρικη.

Για πειτε κανενα και εσεις!

Καλα αυτο ειναι κλασικο,καθε 2 μερες περνω και καθαριζω/κλεινω απο το  tablet εφαρμογες και παραθυρα,ετσι οστε να μην μου λενε οτι χαλασε και αυτο παλι...η δεν μας πηρες καλο πραγμα...

Δημοσ.

Ευτυχώς οι δικοί μου δεν έχουν τέτοια θέματα, "τα πιάνουν" που λέμε. 

...αν εξαιρέσεις το ότι ο πατέρας μου γύρισε τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης στο χωριό στα Αραβικά και δε το παραδεχόταν, όλα οκ.

Θυμάμαι όμως προ εμνημονεύτων ετών, που ήμουν στο δημοτικό, τη διευθύντρια, η οποία ότι δεν καταλάβαινε ή δεν είχε εκείνη στα παιδικά της χρόνια (κινητά, βιβλία φαντασίας σε στυλ Harry Potter, παιχνίδια φαντασίας στυλ Pokemon ή Yu-Gi-Oh, etc.) τα θεωρούσε "του σατανά" και ακολούθως φρίκαρε στη θέα τους, και προφανώς τα "απαγόρευε" στους χώρους του σχολείου (και όχι μόνο).

Δημοσ.

Στους μεγάλης ηλικίας λογικό είναι για διάφορους λόγους να λένε πράγματα που δεν στέκουν, ειδικά σε θέματα τεχνολογίας.

Στην εποχή τους δεν υπήρχε τεχνολογία ούτε facebook λογικό είναι αυτό

Δημοσ.

Προχθες εγινε καυγας μεγατονων με τον πατερα μου που δεν καταλαβαινει πως λειτουργει το google και το ιντερνετ γενικοτερα. Εψαχνε μια μαλακια και δεν καταλαβαινε γιατι το google του πεταει απο κατω διαφορες επιλογες auto-complet (κι εγω δεν τα εχω ψαξει ποτε ολα αυτα) και μετα φασαρια γιατι το google πεταει αποτελεσματα απο σελιδες που εχει γραψει ο καθε τυχαρπαστος. Μιλαμε ηταν σχεδον σουρεαλιστικο το ολο σκηνικο, αμ δεν ξερεις που σου πανε τα 4 πετας και εξυπναδες και εχεις και αποψη, ε αυτο παραπαει.

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχχαχα

Τα ίδια τραβηξα και εγώ για να τους μάθω 2-3 βασικά

Μ πέταγαν κάτι άκυρα,ελεγαν χαζομαρες,εκαναν πνευμα και γενικά προσπαθούσα να βάλω μυαλό στους γονείς μου ώστε να είναι ήσυχοι στην "τάξη" που είχα φτιάξει για να μάθουν μερικά πράγματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...