george_gr1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Γιατί, τι σε χαλάει σ αυτό; Επειδη δεν ειναι 50
Θεkλα Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 θεκλα θες να βγούμε για ποτο?Ποσων χρονων είσαι αγοραρε; Χελι! http://www.youtube.com/watch?v=Q-3n7v716gM&app=desktop"]https://www.youtube.com/watch?v=Q-3n7v716gM 1
Θεkλα Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εισαι σίγουρος οτι θα αντεξεις το ξεστοκαρισμα; 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εγω βαφω τα μαλλια μου για να καλυπτω τα ασπρα. Πιανει;
Θεkλα Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Aυτο με τις άσπρες τρίχες εχει αρχισει και εμενα να με χαλαει παντως!
Demon Lord Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εγώ αν και αρκετά κάτω από άντα, νομίζω πως όλα είναι θέμα του που θα βρεθείς. Δηλαδή το τι ντύσιμο σηκώνει η κάθε περίσταση. Γιατί καις αυτός/ή που είναι 50 να μη ντυθεί με κάζουαλ ντύσιμο, allstarάκι κλπ.; Ό,τι ηλικία και να έχεις η επίσημη περίσταση απαιτεί και επίσημο ένδυμα, ακόμα και εγώ που είμαι 24 δε θα σκάσω μύτη σε γάμο ας πούμε με allstar. Αντίστοιχα και κάποιος/α μεγαλύτερος σε ηλικία, στον καφέ του ή στην απογευματινή έξοδο γιατί να μη βάλει αυτό που του πάει καλύτερα; Εξάλλου όταν πας να ψωνίσεις ένα ρούχο, δεν έχω δει πουθενά να έχει σύστημα PEGI σαν τα videogames Αν δω μια γυναίκα στο δρόμο να φοράει τζινάκι και allstarάκι, θα κοιτάξω να δω αν της πάει και αν δένει με την εμφάνισή της, όχι αν ταιριάζει με την ηλικία της. Η ζωή θεωρώ είναι πολύ μικρή για να ασχολιόμαστε με τέτοιες "βλακείες". Άσε που είναι πολλές οι 40άρες που βάζουν κάτω άνετα 25άρες+ σε εμφάνιση, κορμί κλπ. 2
bluesattack Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Τι παρωχημενο thread ειναι αυτο ? Αφου ειναι γνωστο οτι η εφηβεια κραταει μεχρι τα 45 2
j0hnn1e Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Οι φτωχοί άντρες αγοράζουν μηχανή και το παίζουν easy rider. Οι λοιποί ακριβό αμάξι και καπνίζουν πούρα μαζί με το χαρέμι σε ακριβά μαγαζιά. Οι γυναίκες κάνουν κάποια πλαστική. Φιξντ 1
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Οι άντρες αγοράζουν μηχανή και το παίζουν easy rider. Οι γυναίκες κάνουν κάποια πλαστική. Ψυχολόγα!
haris_216 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Για να σας δώσω και πληροφόρηση εκ των έσω (μέσα στην ηλικιακή ομάδα που περιγράφει ο ts) to "πρόβλημα" δεν είναι πάντα η ηλικία. Έχω προ πολλού αποδεχτεί τη φυσική ροή των πραγμάτων και αυτή η αποδοχή με έχει προστατέψει από κινήσεις που (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι αστείες ή και γελοίες. πχ αποδέχτηκα ότι το μόνο που σταματάει σίγουρα την πτώση των τριχών της κεφαλής είναι το...πάτωμα κι έτσι δεν μπήκα στο τριπάκι να αφήσω τσουλούφι από την μία πλευρά και να το φέρνω γυροβολιά στο κεφάλι πιστεύοντας ότι καλύπτει το διευρυμένο..."μέτωπο". Από την άλλη πλευρά όμως all star έχω και φοράω δεκαετίες (όχι καθημερινά, ανάλογα με που). Ποιός μπορεί (και κυρίως πως) να αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να μην τα φοράει; Εϊναι καθαρά ηλιακό το θέμα; Οκ, χιλιοσκισμένα τζιν δεν θα βάλω (δεν έβαλα ποτέ πέρα από τα ψιλοτριμμένα 2-3 δεκαετίες πριν). Τα Stan Smith όμως γιατί όχι; Τα βάζει κανείς απαραίτητα για να νεανίσει; Με ένα νορμάλ τζινάκι δεν είναι ότι πρέπει για μια καλοκαιρινή βολτούλα; Και γενικά, δεν έχει αλλάξει ο ενδυματολογικός κώδικας προς το απλούστερο και πρακτικότερο; 1
hliastsek Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Τα παντα ειναι σχετικά. Και τα cougars πχ ψάχνονται για επιβεβαίωση με τον 25αρη Αν υπαρχει cougar εδω, θελω να δηλωσω οτι ειμαι 25 3
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Έχεις δει cougar ; Συνήθως δεν είναι αυτό που φαίνεται. Πας μετά στο νήμα που λέει "Πρόβλημα με κοπέλα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα