doctor444 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καταρχήν το υπάρχων σύστημα ειναι το εξής COOLERMASTER HAF 922 ASUS M4A785TD-V EVO and ΑMD PHENOM II X4 955 3.4GHZ SSD INTEL 330 series 180 GB 4GB KINGSTON 1600MHZ Xigmatek AchillesHDT-S1284C XFX 7870 2GB Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε :απο 350 έως 400 μάξιμουμ Χρήση υπολογιστή :Gaming κατα κύριο λογο, επειδή στα τελευταια παιχνίδια που έχουν βγει, ειχα πολλά θέματα!! Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι δεν χρειάζομαι οθόνη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Όχι δεν χρειάζομαι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα μένω Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Όπου υπάρχει διαθεσιμοτητα και οικονομικοτερι προταση Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Όχι, θα το κάνω μόνος μου, έχω κάποιες γνώσεις Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο - Όχι, δεν επιθυμώ Θέλω να αναβαθμίσω την μητρική κ τον επεξεργαστή μου, καθως πιστεύω ότι τα έχουν τα χρονάκια τους..
jgeorgiou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 τα 350-400ευρώ είναι λίγα εγώ θα αγόραζα Ι5 6500 , μητρική , 16GB DDR4 με 350ευρώ και θα κράταγα τα υπόλοιπα ίδια όταν μαζέψεις στο μέλλον μια 300αρα ακόμη παίρνεις και μια σοβαρή κάρτα 480 or 1060 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα