astrosunnefo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Και οι παντρεμένες έχουν ψυχή... Οι παντρεμένες κάνουν χειρότερα. Λόγια παντρεμένης, όχι δικά μου. edit. Χωρίς παρεξήγηση για την κοπέλα παραπάνω. Ούτε που την ξέρω για να την χαρακτηρίσω. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Genevieve δεν ξερω αν το διάβασες στους όρους, αλλα πρέπει να περάσεις και απο το topic με τις φωτό των μελών του φόρουμ να αφήσεις μια κανονική σου και όχι avatar να βγάζουμε τα μάτια μας. 3
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 πω πω ρε φιλε. εδώ μέσα στο μπλα μπλα θα χάσω πασα ιδέα για τον κόσμο (του ινσόμνια)
Genevieve Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Και οι παντρεμένες έχουν ψυχή... ισως δεν ειμαι οποτε δεν γνωριζω Οι παντρεμένες κάνουν χειρότερα. Λόγια παντρεμένης, όχι δικά μου. edit. Χωρίς παρεξήγηση για την κοπέλα παραπάνω. Ούτε που την ξέρω για να την χαρακτηρίσω. δεν παρεξηγω κατι που δεν με χαρακτηριζει Genevieve δεν ξερω αν το διάβασες στους όρους, αλλα πρέπει να περάσεις και απο το topic με τις φωτό των μελών του φόρουμ να αφήσεις μια κανονική σου και όχι avatar να βγάζουμε τα μάτια μας. κανονικη και οχι avatar?? δεν θελω να παθει κανεις κακο οποτε μαλλον δε θα σας αφησω να βγαλετε τα ματια σας!!!
astrosunnefo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 πω πω ρε φιλε. εδώ μέσα στο μπλα μπλα θα χάσω πασα ιδέα για τον κόσμο (του ινσόμνια) Χαχα! Είσαι φρέσκος ακόμα εσύ. Για μείνε λιγάκι περισσότερο... Ή που θα τα βροντήξεις εντελώς απ' το insomnia ή που θα μείνεις φανατικός θαμώνας. Έχει κάτι το περίεργα-διεστραμμένα-εθιστικό. δεν παρεξηγω κατι που δεν με χαρακτηριζει Απλώς ήθελα να το διευκρινίσω. 4
vchristod84 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 κανονικη και οχι avatar?? δεν θελω να παθει κανεις κακο οποτε μαλλον δε θα σας αφησω να βγαλετε τα ματια σας!!! Ωχ, αυτή ήταν απάντηση όμορφης κοπέλας που το ξέρει ότι είναι όμορφη.... Busted!!!
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχα! Είσαι φρέσκος ακόμα εσύ. Για μείνε λιγάκι περισσότερο... Ή που θα τα βροντήξεις εντελώς απ' το insomnia ή που θα μείνεις φανατικός θαμώνας. Έχει κάτι το περίεργα-διεστραμμένα-εθιστικό. Απλώς ήθελα να το διευκρινίσω. χα χα χα. δεν νομίζω να τα βροντήξω...γιατί όσο να ναι....κουβαλάω και γω την δικια μου τρελα, και τα σχετικά. το μονο σίγουρο είναι, ο κόσμος, δεν είναι ότι φαινεται. (δε σλόου ρίβερς του φίαρ) κάπου εδώ να υπενθυμίσω ότι έχουμε βγει εκτος θέματος,και να επιστρέψουμε σε αυτό. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί να ναι το koritsi_gia_pc Χμμμ, άλλος ένας/μια που έμπαινε παλιά στο forum με άλλο nick p: 2
randomcat Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ζητείται παντρεμένη για φίλη, παρακαλώ στείλτε μου inbox τα CV σας με ύψος, χρώμα ματιών και τα σχετικά.
g_alkis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Χμμμ, άλλος ένας/μια που έμπαινε παλιά στο forum με άλλο nick p: Μπάστιντ
Genevieve Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ωχ, αυτή ήταν απάντηση όμορφης κοπέλας που το ξέρει ότι είναι όμορφη.... Busted!!! ααχαχχαχαχαχ αν δν κανουμε κ πλακα θα χασουμε το νοημα της ζωης!!! Χμμμ, άλλος ένας/μια που έμπαινε παλιά στο forum με άλλο nick p: και ο λογος να κανεις κατι τετοιο???? κάπου εδώ να υπενθυμίσω ότι έχουμε βγει εκτος θέματος,και να επιστρέψουμε σε αυτό. Σωστος!!!
Bspus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Χμμμ, άλλος ένας/μια που έμπαινε παλιά στο forum με άλλο nick p: και ο λογος να κανεις κατι τετοιο???? Δεν επιτρεπονται οι μετονομασιες μελων αλλα ουτε και το να διατηρεις 2 λογαριασμους. Καποιοι ζητανε απο τους διαχειριστες να κανουν ban το λογαριασμο τους για να φτιαξουν καινουριο. 2
Genevieve Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν επιτρεπονται οι μετονομασιες μελων αλλα ουτε και το να διατηρεις 2 λογαριασμους. Καποιοι ζητανε απο τους διαχειριστες να κανουν ban το λογαριασμο τους για να φτιαξουν καινουριο. δεν με αφορα το θεμα γτ ειμαι νεο μελος και 1η φορα μπαινω! αν καποιος πιστευει το αντιθετο καλο θα ειναι να το αποδειξει !!! (οπως ειχε γραψει και ο Michael Jackson ... You tell me I'm wrong Then you better prove you're right)
Bspus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Χαλαρωσε, δεν σε κατηγορησε κανεις για κατι τετοιο! Απλως απαντησα γιατι ηταν λογικη απορια απο νεο μελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις