Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μικρος επινα τσαι μαζι με φρυγανιες και φετα, βουταγα την φρυγανια στο τσαι και μετα την ετρωγα μαζι με φετα ακουγετε ακυρο αλλα ειναι ωραιο.

επισης βουταγα ψωμι μεσα σε κοκα κολα.

Κι αυτό ακούγεται άκυρο. Και δεν είναι ωραίο. 

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αταίριαστο φαι για εμένα.Τα κατεβάζω όλα μαζί.

γλυκό με αλμυρό,ψάρι με γαλακτοκομικά κτλ.....

Δεν με νοιάζει η γεύση μόνο τα θρεπτικά συστατικά με ενδιαφέρουν.

Δημοσ.

Αχ γιατί να υπάρχουν οι κουραμπιέδες όλο τον χρόνο και όχι τα μελομακάρονα; :'(

γιατι ο κόσμος που ζούμε είναι ΑΝΩΜΑΛΟΣ!!!

χαχαχα ..

Χριστούγεννα είχα φάει 30-40 μελομακάρονα σε μια μέρα γιατι γενικά τρώω όσο κ ότι θέλω στις γιορτές μέχρι να μου έρθει να ξεράσω 

ε τα σιχάθηκα ...............μέχρι την επόμενη μέρα  :-D 

κουραμπιέδες πάλι , τρώω 1-2 και μου φαίνεται enough is enough 

• Like 2
Δημοσ.

^

Τα ίδια έχουμε κάνει βρε νίκοτς :P στα μελομακάρονα μετά το ποπ δεν έχει στοπ!

Πριν κάποια χρόνια είχα ανακαλύψει τυχαία και ένα αφρόλουτρο christmas edition απ'την Oriflame το οποίο μύριζε σαν μελομακάρονο *_* στο τσακ δεν δοκίμασα να το πιω.

Οι κουραμπιέδες ας εξαφανιστούν απ'τον πλανήτη.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γάλλος συμφοιτητής βουτούσε βραστό αυγό σε καφέ φίλτρου.

Μιλάμε, παπάρα κανονικά. 

Από τότε που τον είδα πρώτη φορά, δεν ξαναείπα κουβέντα του Ταϊλανδού στην εστία που μαγείρευε τα πάντα με σκόρδο και σουρίμι.

• Like 2
Δημοσ.

^

Τα ίδια έχουμε κάνει βρε νίκοτς :P στα μελομακάρονα μετά το ποπ δεν έχει στοπ!

Πριν κάποια χρόνια είχα ανακαλύψει τυχαία και ένα αφρόλουτρο christmas edition απ'την Oriflame το οποίο μύριζε σαν μελομακάρονο *_* στο τσακ δεν δοκίμασα να το πιω.

Οι κουραμπιέδες ας εξαφανιστούν απ'τον πλανήτη.

το έχω πάθει με αφρόλουτρο καρύδα , κάθε φορά που έκανα ντους μου ερχόταν να πιω απ το μπουκάλι  :ph34r: 

Μιλάμε, παπάρα κανονικά. 

Από τότε που τον είδα πρώτη φορά, δεν ξαναείπα κουβέντα του Ταϊλανδού στην εστία που μαγείρευε τα πάντα με σκόρδο και σουρίμι.

μπας και το έκανε για να μη λερώνει πιατάκια? τα ρίχνει όλα μαζί καφέ και πρωινό στο ποτήρι κ είναι gtg

:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Καρπούζι με φέτα... πράσινο σταφύλι (κατά προτίμηση αυτά χωρίς κουκούτσι) με φέτα... πεπόνι με προσούτο... πατατάκια με παγωτό... τέλος να πω πως και εγώ έτρωγα ψωμί με τα μακαρόνια αλλά το σταμάτησα λόγο τύψεων και όχι λόγο γεύσεως (τα 'σπαγε)...

Δημοσ.

Μιλάμε, παπάρα κανονικά. 

Ίσως φταίει που έχω ενα θέμα γενικά με τα αυγά, αλλά το παραπανω με έκανε όντως να στραβοκαταπιω.  :eek:

Ηταν έστω σφιχτό;

Δημοσ.

Ίσως φταίει που έχω ενα θέμα γενικά με τα αυγά, αλλά το παραπανω με έκανε όντως να στραβοκαταπιω.  :eek:

Ηταν έστω σφιχτό;

το χειρότερο με τα αυγά είναι που μερικοί τα κλείνουν σε ταπεράκια καλοκαιριάτικα ενώ είναι ακόμα ζεστά και όταν τα ανοίγουν βρωμάει σαν αμπούλα βρόμας aka "η κλανιά της γριάς" 

λογικά για σφιχτό θα λέει , αλλιώς δεν θα το βούταγε ,θα το έκανε shaker και θα το έπινε με το καλαμάκι  :mellow:

Δημοσ.

Εχω να δει να τρωνε πατακια με μερεντα.

Επισης μια φορα ειχα φτιαξει μια αραβικη με γαλοπουλα,τυρι και αρακα κοκκινιστο :P

• Like 1
Δημοσ.

κοιταχτε σας εχω ολους. ροδακινα με τονο μαγιονεζα. υπαρχει ειναι αληθινο φαγητο και θεωρειται και λιχουδια και το εχω φαει κιολας και δεν ηταν χαλια. για του λογου το αληθες χτυπηστε αυτο στο google thon mayo peche.

86395943_o.jpg

• Like 1
Δημοσ.

το χειρότερο με τα αυγά είναι που μερικοί τα κλείνουν σε ταπεράκια καλοκαιριάτικα ενώ είναι ακόμα ζεστά και όταν τα ανοίγουν βρωμάει σαν αμπούλα βρόμας aka "η κλανιά της γριάς" 

λογικά για σφιχτό θα λέει , αλλιώς δεν θα το βούταγε ,θα το έκανε shaker και θα το έπινε με το καλαμάκι  :mellow:

A μη το λες, στο Ανόι έχουν έναν καφέ που τον σερβίρουν με αυγό, φαίνεται σαν καπουτσίνο είναι όμως... μαρέγκα. Ίσως ήταν κι αυτό κανένα γαλλικό τερτίπι ( ; )

Τελευταία μιλώντας -για αυγό- φτιάχνω whiskey, pisco etc sour με ασπράδι αυγού. ( :wub: )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...