Lucifer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Απαίσια η δεύτερη, την πρώτη δε την έχω δοκιμάσει. Προφανώς για να δουλεύει ο συνδυασμός πρέπει η μπύρα να έχει γεύση μπύρας και η σοκολάτα γεύση σοκολάτας, αλλιώς να αλέθουμε μαζί και πατάτες με μπριζόλα και να τρώμε τον χυλό.
Soulseeker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Παντως την 2η την εχει και ο ΑΒ. Εμενα μου ειχε φανει απλα οκ, τιποτα παραπανω
xstreamgamer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Πάντως καρπούζι με φέτα εδώ στην επαρχία συνηθίζεται πάρα πολύ ειδικά όταν είμαστε όλη μέρα στο χωράφι και σταματάμε να φάμε με λίγο ψωμάκι σαν συμπλήρωμα είναι ιδανικός συνδυασμός. Βέβαια εδώ στη επαρχία στο lunch time στο χωράφι συνηθίζονται αρκετά περίεργα πράγματα π.χ οι παλιοί έλεγαν ότι ο συνδυασμός φέτας ψωμιού και λίγο χωματίλα από το ξεβοτάνισμα τον χόρτων έχει άλλη νοστιμάδα αλλά αυτό δεν τόλμησα να το δοκιμάσω. 1
xstreamgamer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Τι είναι το ξεβοτάνιασμα των χόρτων; Ξεβοτάνισμα Luci και σημαίνει αφαίρεση των χόρτων ζιζανίων από το χωράφι ώστε να μεγαλώσουν απρόσκοπτα οι σπόροι που έχουμε ως καλλιέργεια.Π.χ βαμβάκι.Γίνεται με δυο τρόπους.Με φυτοφάρμακα, και με τσαπί.Εφαρμόζονται και οι δύο καθώς τα φυτοφάρμακα αδυνατούν να εξαλείψουν όλα τα ζιζάνια απλά το χρησιμοποιούμε για να φύγουν τα πολλά.Και μετά τσάπισμα μες το κατακαλόκαιρο.Εγγυημένο μαύρισμα και εκγύμναση όλου του σώματος.Αποτελεσματικό 100% ειδικά όταν τσαπίζεις μεγάλα τεμάχια π.χ 100 στρέμματα και πάνω από μία φορά. Off topic τέλος 1
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Το χειρότερό μου στο μπαχτσέ μέσα στο καλοκαίρι.
Στεφανος123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εχω δει στη σχολη μου 8:00 το πρωι να τρωει ενας ντονατ με μπυρα 3
Pa0ki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εχω δει στη σχολη μου 8:00 το πρωι να τρωει ενας ντονατ με μπυρα Λογικά ήταν στο σβήσιμο από το προηγούμενο βράδυ
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Λογικά ήταν στο σβήσιμο από το προηγούμενο βράδυ Μπα, εγώ πιστεύω ότι ήταν ένας συνεπής αριστούχος φοιτητής που ξεκινούσε τη μέρα του με ένα καλό πρωινό! 2
Στεφανος123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μπα, πιο πολυ τον εκοψα να ηθελε να μπει φτιαγμενος στην αιθουσα.. 2
deesnider Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 μην σας πικρανω αλλα κι αυτο υπαρχει εδω στο Βελγιο Προσωπικά δεν πικράθηκα, απλά άρχισα να αναρωτιέμαι για το τι άλλο πίνουν οι Βέλγοι κι είχαν την έμπνευση να το φτιάξουν αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα