Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να πληρώνω δεκάεβρα το μήνα την στιγμή που ολόκληρη την κακκιτεχνική σαβούρα την βρίσκω στο youtube δωρεάν;Επίσης με μόλις 15 ευρω αγοράζω κάποιο compilation με όλα τα καλά σαβουροτραγουδα της εποχής(το χρόνο βγαίνουν αρκετές συλλογες με περιποιημένες συσκευασίες-must have για συλλέκτες) ,τα κάνω flac και τα ακούω για όσα δευτερόλεπτα αντέξω στο κινητο την ωρα που βγαζω το υπέρβαρο λαμπραντορ βόλτα  για χέσιμο ,έτσι για να είμαι μέσα στα "μουσικά" πράγματα και να μη με λενε οπισθοδρομικό και εραστη της σπηλιας.

giphy.gif

• Like 6
Δημοσ.

Η εφαρμογή στα γκομπιούτερ είναι ικανοποιητική και δίχως να πλερώσεις, απλά mute όταν παίζουν οι διαφημίσεις.

Η app για κινητά από την άλλη είναι τελείως για τον πέο,όπως γενικά το content & οι "λίστες" που προσφέρει(δεν ξέρω εάν βελτιώνεται η κατάσταση εάν τα σκάσεις).

Προσωπικά δεν αξίζουν ούτε τα 2-5€/μήνα για να έχεις τέτοια "ποιότητα" ήχου και υπηρεσιών,σε ένα ειδικευμένο κατά τα άλλα λογισμικό.

Καλύτερες δυναμικές προτάσεις για επόμενα τραγούδια και αυτόματες λίστες κάνει το γιουτούμπι...

Για το άρθρο τώρα πιστεύω ότι έχει περισσότερο να κάμει με το κακό content της εφαρμογής,παρά με δόλο.

Δημοσ.

Ας μην ειμαστε αχαριστοι, οσο διναμε καποτε για 3 cd, τωρα τα δινεις και ακους σχεδον ενα χρονο μεσω streaming σχεδον οτι γουσταρεις και πληρωνεις τους καλλιτεχνες που σου αρεσουν, χωρις να νιωθεις οτι σε κλεψανε.

Υπαρχουν βεβαια μερικα προβληματακια, οπως οι αποκλειστικοτητες, οτι ειναι online υπηρεσια και στην Ελλαδα το online μεσω gsm ακομα ειναι ακριβο (μπορεις φυσικα να κανεις offline λιστες), εχει χαθει η εννοια της υλικης συλλογης που ειχαμε παλιοτερα με τα cd και οτι φυσικα δεν υπαρχουν και τα ''παντα''.

• Like 2
Δημοσ.

Η εφαρμογή στα γκομπιούτερ είναι ικανοποιητική και δίχως να πλερώσεις, απλά mute όταν παίζουν οι διαφημίσεις.

Η app για κινητά από την άλλη είναι τελείως για τον πέο,όπως γενικά το content & οι "λίστες" που προσφέρει(δεν ξέρω εάν βελτιώνεται η κατάσταση εάν τα σκάσεις).

Προσωπικά δεν αξίζουν ούτε τα 2-5€/μήνα για να έχεις τέτοια "ποιότητα" ήχου και υπηρεσιών,σε ένα ειδικευμένο κατά τα άλλα λογισμικό.

Καλύτερες δυναμικές προτάσεις για επόμενα τραγούδια και αυτόματες λίστες κάνει το γιουτούμπι...

Για το άρθρο τώρα πιστεύω ότι έχει περισσότερο να κάμει με το κακό content της εφαρμογής,παρά με δόλο.

Δοκίμασε το Premium και θα αλλάξεις άποψη. Το Free Ad-Supported Spotify λειτουργεί μόνο σε υπολογιστή. Σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή χρειάζεσαι Premium, μην είσαι από τους χρήστες που διαβάζω τα σχόλια στο Play Store και κράζουν Music Streaming Apps γιατί δεν τους τα δίνουν τζάμπα όπως στον υπολογιστή. Επίσης πληρώνοντας τα 5€ σου δίνει την επιλογή εκτός το ότι είναι μία πλήρης εφαρμογή, να διαλέξεις την ποιότητα ήχου Χαμηλή (Free), Μεσαία και Υψηλή και επίσης να κατεβάσεις τα τραγούδια για Offline χρήση.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί να πληρώνω δεκάεβρα το μήνα την στιγμή που ολόκληρη την κακκιτεχνική σαβούρα την βρίσκω στο youtube δωρεάν;Επίσης με μόλις 15 ευρω αγοράζω κάποιο compilation με όλα τα καλά σαβουροτραγουδα της εποχής(το χρόνο βγαίνουν αρκετές συλλογες με περιποιημένες συσκευασίες-must have για συλλέκτες) ,τα κάνω flac και τα ακούω για όσα δευτερόλεπτα αντέξω στο κινητο την ωρα που βγαζω το υπέρβαρο λαμπραντορ βόλτα  για χέσιμο ,έτσι για να είμαι μέσα στα "μουσικά" πράγματα και να μη με λενε οπισθοδρομικό και εραστη της σπηλιας.

5 τον μηνα πληρωνεις και οχι 10 αν δεν θες οικογενειακο πακετο. Επισης αν δεν εισαι μουσικοφιλος και δεν ακους τοσο συχνα μουσικη δεν σε υποχρεωνει κανεις να πληρωσεις, αλλα μην νομιζεις πως το να κατεβαζεις απο το youtube ειναι η πιο σωστη και η καλυτερη λυση. Καποιοι καλλιτεχνες εχουν δουλεψει πολυ καιρο γι αυτο που εσυ κατεβαζεις δωρεαν.

• Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασε το Premium και θα αλλάξεις άποψη. Το Free Ad-Supported Spotify λειτουργεί μόνο σε υπολογιστή. Σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή χρειάζεσαι Premium, μην είσαι από τους χρήστες που διαβάζω τα σχόλια στο Play Store και κράζουν Music Streaming Apps γιατί δεν τους τα δίνουν τζάμπα όπως στον υπολογιστή. Επίσης πληρώνοντας τα 5€ σου δίνει την επιλογή εκτός το ότι είναι μία πλήρης εφαρμογή, να διαλέξεις την ποιότητα ήχου Χαμηλή (Free), Μεσαία και Υψηλή και επίσης να κατεβάσεις τα τραγούδια για Offline χρήση.

Οκ, τότε αλλάζει το πράγμα.

Γιατί εάν έχεις και επιλογή για αλλαγή ποιότητας ήχου είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

Οκ, τότε αλλάζει το πράγμα.

Γιατί εάν έχεις και επιλογή για αλλαγή ποιότητας ήχου είναι ότι πρέπει.

Μα θα ήταν θράσος να σε χρέωναν για κακή ποιότητα ήχου :) 

screen%20shot%202015-06-15%20at%204.52.4

Δημοσ.

• Like 1
Δημοσ.

Για να το λέει το Spotify έτσι θα 'ναι (μη χ€σω).

Έχω κράξει αρκετά τις streaming υπηρεσίες οπότε σταματάω. Όποιος θέλει να βρει καλή μουσική ξέρει πως.

Δημοσ.

Εδώ και 6 μήνες εχω βάλει Spotify και εχω βρει την ησυχία μου. Δίνω 7€ το μήνα και εχω όλη τη μουσική που μου αρέσει ανάλογα τη διάθεση χωρίς να βάζω και να βγάζω τραγούδια στο κινητό. Είναι όλα εκεί τη στιγμή που τα θέλω.
Επίσης ακούω και ανακαλύπτω πολύ περισσότερη μουσική πλέον.
Για μένα αξίζει τα λεφτα του. Απλά πινω μια μπυρα λιγότερη το μήνα.
Σε σχέση με το Apple Music που το είχα βάλει περισυ το καλοκαίρι είναι πολύ ανώτερο κατά τη γνώμη μου.
Επίσης αν κάποιο τραγούδι δεν υπάρχει στο Spotify μπορείς να το βάλεις στο προγράμμα και μετά να το ακούς σε όλες τι συσκευές σου (σαν το iTunes Match)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...