randomcat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ναι εχεις δικιο ,ειναι πιο βολικο να τα ριξουμε στους Ολλανδους το καταλαβαινω . Ναι έχεις δίκιο, είναι πιο βολικό να μην παράγουμε λογικά επιχειρήματα και να εκλογικεύουμε τα πάντα βάσει εκλογών ή να να κάνουμε άκυρους συνειρμούς. Ας δοκιμάσω και εγώ. Χμμ, είναι ακόμα πιο βολικό λοιπόν να τα ρίξουμε στο Θεό ή σε όποιον ευθύνεται για την ύπαρξή μας... από χώρες θα διάλεγα Μαδαγασκάρη, Ελβετία και Μεξικό. 1
Dannie Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Η αναλογικοτητα του φορου τον κανει το πιο δικαιο φορολογικο εργαλειο που εφαρμοστηκε ποτε στην Ελλαδα απο συστασεως κρατους.Για πρωτη φορα πληρωνουμε αναλογικα και αρα δικαια συμφωνα με την αξια της περιοχης και του ακινητου . Το πολυ μεγαλο ποσοστο της εισπραξιμοτητας του ιδιου του φορου τον καθιστα και αναντικαταστατο για τους φοροεισπρακτικους μηχανισμους . Αλλωστε οπως πολυ σωστα αναφερθηκε απο τον pontez2 ειναι φορος που υπαρχει στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες εδω και πολλα χρονια, αυτο σε συνδυασμο με την δικη μας δημοσιονομικη κατασταση ως χωρα τον κανει και επιβεβλημενο . Φυσικα δημιουργουνται και "αδικιες" κυριως στα σπιτια που ειναι με δανειο με την σημαντικη υποσημειωση πως πως το δανειο πρεπει να εξυπηρετειται κανονικα . Ολα τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες και κλαψες ανευ ουσιας ,διοτι πρεπει να καταλαβεται πως η χωρα πτωχευσε και φυσικα τον λογαριασμο σε τετοιες περιπτωσεις τον πληρωνουμε εμεις δλδ οι πολιτες ειτε μας αρεσει ειτε οχι . Ας καναμε καλυτερες επιλογες ως ψηφοφοροι και πολιτες να μην ειχαμε αυτα τα αποτελεσματα και φυσικα και οσοι δεν εχουν ψηφισει ποτε εχουν ακριβως το ιδιο μεριδιο ευθυνης . Μιλας σοβαρα?? Καταλαβαινεις οτι φορολογουν με τιμες ζωνης και οχι με αντικειμενικες τιμες?? Ενα σπιτι 60 ετων με ενα 17 στα ιδια τετραγωνικα πληρωνει τον ιδιο φορο μαλλον δεν εχεις ιδεα....! Τωρα οι τιμες ζωνης οταν το Μοσχατο εχει την ιδια τιμη ζωνης περιπου με διαμερισμα στην πλατεια Βαθης τι συζηταμε ειναι απλα ΚΛΕΦΤΕΣ και οι πρωην και οι νυν και ηλιθιοι οσοι συνεχιζουν να συντηρουν ενα σαπιο πολιτικο συστημα με σαπιο δημοσιο τομεα(αυτον συντηρουν με τους φορους). Ξερεις γιατι δεν βαζουν ηλικια στα ακινητα γιατι τοτε δεν θα εβγαινε ο λογαριασμος μιας και τα παλαια ακινητα ειναι περισσοτερα. Στην Ιρλανδια που πηγε να εφαρμοστει φορος 100 ευρω ανα ακινητο βγηκαν χιλιαδες στον δρομο και καταργηθηκε. Τωρα για αλλες χωρες καμια δεν εχει τοσο αυστηρο φορο και ειδικα αν κρινουμε χωρες και τι προσφερουν στους πολιτες τους. Ακου δικαιος...μονο ο Καραμανλης ειχε δικαιο φορο στην ακινητη περιουσια με την εννοια που το εννοεις(αθροιζε τις αντικειμενικες τιμες και οχι τις τιμες ζωνης).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Υπενθυμίζεται στα μέλη η απαγόρευση πολιτικών μηνυμάτων και συζητήσεων. Εάν θέλετε να κρατηθεί ανοικτό το παρόν θέμα... QFE (Per page)
stelios18120 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Αν τα νοικιάζει άντε να το καταπιεί, αλλά αν κάθονται είναι μεγάλη ήττα...Όλα κάθονται.δεν νοικιάζει ούτε ένα.Οπότε κατάλαβες πίκρα. Εγω φιλε μου μια απλη μονοκατοικια έφτιαξε (ο πατερας μου βασικα) αλλα πλεον επειδη δουλευω τσοντάρω εδω και 2-3 χρονια και θα περάσει στο ονομα μου. 4 σπιτια και ενα εξοχικο? τα άρπαξε καλα ο φιλος σου τοσα χρονια. Δεν τα άρπαξε όπως λες φίλε μου. Τα δούλεψε είναι γιατρός ο άνθρωπος με 2 ιατρεία και αρκετούς υπάλληλους και δουλεύει 14 ώρες την μέρα δεν είναι κανενα λαμογιο. Δηλαδή όποιος έχει μια Α' περιουσία σε αυτη την χώρα είναι και αυτόματα κλέφτης; Βγάζει μία ζήλια αυτό που έγραψες να ξέρεις.. Δεν σημαίνει ότι επειδή εσύ δεν έχεις ο άλλος π έχει κάτι παραπάνω είναι κλέφτης. Επειδή εσύ βγαζεις πχ 30€ μεροκάματο ο άλλος π βγάζει 400€ την μέρα είναι κλέφτης; Και όσο για τις αποδείξεις μην τσουβαλιαζεται τους παντες. 5
Gtr34 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μου αρέσει που αναφέρεστε στην φορολογία των άλλων ευρωπαϊκών κρατών, λες και έχουν την ίδια οικονομική ύφεση με την Ελλάδα 5
pontez2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δεν ειναι ανάγκη να τα έχει αρπάξει κάποιος για να φτιάξει σπιτι βρε παιδιά. Αλλοι οι μισθοι πριν 20 χρόνια. Ένα δάνειο έπαιρνες εφόσον μπορουσες να πληρώσεις μια 15ετία. Χιλιάδες το έκαναν και όχι μονο εδω. 1
Dannie Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μου αρέσει που αναφέρεστε στην φορολογία των άλλων ευρωπαϊκών κρατών, λες και έχουν την ίδια οικονομική ύφεση με την Ελλάδα Οι αλλες χωρες δεν αφηνουν χωρις ελεγχο τους κολλητους και κουμπαρους στα στικακια οπως εγινε στην ελλαδα επι ολων των κυβερνησεων...αυτη η λιστα Λαγκαρντ ακομα παραπονιεται...!Αν δεν ακουμπησεις αυτα δεν δικαιολογειται τιποτα απο οσα κανεις.
pontez2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μου αρέσει που αναφέρεστε στην φορολογία των άλλων ευρωπαϊκών κρατών, λες και έχουν την ίδια οικονομική ύφεση με την Ελλάδα Συμφωνω αλλά αν ειχες αυτο το φόρο εδω και 30 χρόνια, ίσως να μην ειχες τέτοια προβλήματα τωρα.
παπι Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Η αναλογικοτητα του φορου τον κανει το πιο δικαιο φορολογικο εργαλειο που εφαρμοστηκε ποτε στην Ελλαδα απο συστασεως κρατους.Για πρωτη φορα πληρωνουμε αναλογικα και αρα δικαια συμφωνα με την αξια της περιοχης και του ακινητου . Το πολυ μεγαλο ποσοστο της εισπραξιμοτητας του ιδιου του φορου τον καθιστα και αναντικαταστατο για τους φοροεισπρακτικους μηχανισμους . Αλλωστε οπως πολυ σωστα αναφερθηκε απο τον pontez2 ειναι φορος που υπαρχει στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες εδω και πολλα χρονια, αυτο σε συνδυασμο με την δικη μας δημοσιονομικη κατασταση ως χωρα τον κανει και επιβεβλημενο . Φυσικα δημιουργουνται και "αδικιες" κυριως στα σπιτια που ειναι με δανειο με την σημαντικη υποσημειωση πως πως το δανειο πρεπει να εξυπηρετειται κανονικα . Ολα τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες και κλαψες ανευ ουσιας ,διοτι πρεπει να καταλαβεται πως η χωρα πτωχευσε και φυσικα τον λογαριασμο σε τετοιες περιπτωσεις τον πληρωνουμε εμεις δλδ οι πολιτες ειτε μας αρεσει ειτε οχι . Ας καναμε καλυτερες επιλογες ως ψηφοφοροι και πολιτες να μην ειχαμε αυτα τα αποτελεσματα και φυσικα και οσοι δεν εχουν ψηφισει ποτε εχουν ακριβως το ιδιο μεριδιο ευθυνης . Τωρα που τα λεμε, ο ενφια δεν ειναι τιποτα αλλο απο "δημοτικα τελη 2". 1
VonLoutsos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 3350€ Φοβάμαι για τα επόμενα χρόνια. High Score από τον φίλο μας τον revolver μέχρι στιγμής....!!!! Και του χρόνου!!!
παπι Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 300€ + τα 2 προηγούμενα απλήρωτα Εχεις κανα προβλημα ως "δεν πληρωνω"; 1
DDevil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Όλα κάθονται.δεν νοικιάζει ούτε ένα. Οπότε κατάλαβες πίκρα. Δεν τα άρπαξε όπως λες φίλε μου. Τα δούλεψε είναι γιατρός ο άνθρωπος με 2 ιατρεία και αρκετούς υπάλληλους και δουλεύει 14 ώρες την μέρα δεν είναι κανενα λαμογιο. Δηλαδή όποιος έχει μια Α' περιουσία σε αυτη την χώρα είναι και αυτόματα κλέφτης; Βγάζει μία ζήλια αυτό που έγραψες να ξέρεις.. Δεν σημαίνει ότι επειδή εσύ δεν έχεις ο άλλος π έχει κάτι παραπάνω είναι κλέφτης. Επειδή εσύ βγαζεις πχ 30€ μεροκάματο ο άλλος π βγάζει 400€ την μέρα είναι κλέφτης; Και όσο για τις αποδείξεις μην τσουβαλιαζεται τους παντες. Κοιτα οταν πηγαινω σε ενα ιατρειο και μου λεει ο άλλος οτι για να δει μονο τις εξετάσεις θελει 100 ευρώ για μενα ειναι αγιογδυτης και τα παιρνει χοντρά. Δεν τον ειπα κλεφτη με την ποινική έννοια αλλα δεν θα τον λυπηθω κιολας γιατι την ταμπέλα του γιατρου την υπερκοστολογει τοσα χρονια. Ας πληρώσει ενφια. 70αρες και 80αρες ευρω σε επισκεψη ποιος εισαι ρε μεγάλε ο δοκτορ ζιβάγκο?
dimitrisOP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εχεις κανα προβλημα ως "δεν πληρωνω"; κανένα απολύτως, απλά έχουν πάρει κάνα 10ευρω τόκο το κάθε ένα
Silverage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πάντως και στην μάνα μου ήρθε -200€ φέτος. Το μοναδικό καλό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις