DrLo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ξεκινώ με την δική μου λυπητερή... 586 ευρώ ήτοι 117/μήνα... Νομίζω ότι κάνεις κάπου λάθος. Ο ΕΝΦΙΑ δεν θα εισπραχθεί. 2
pontez2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Κοιτα οταν πηγαινω σε ενα ιατρειο και μου λεει ο άλλος οτι για να δει μονο τις εξετάσεις θελει 100 ευρώ για μενα ειναι αγιογδυτης και τα παιρνει χοντρά. Δεν τον ειπα κλεφτη με την ποινική έννοια αλλα δεν θα τον λυπηθω κιολας γιατι την ταμπέλα του γιατρου την υπερκοστολογει τοσα χρονια. Ας πληρώσει ενφια. 70αρες και 80αρες ευρω σε επισκεψη ποιος εισαι ρε μεγάλε ο δοκτορ ζιβάγκο? Eγώ και στις καλές εποχές δεν ειχα πάει ποτέ σε γιατρό με 70άρες, 80άρες. Οποιο τα ζηταγαν πηγαινα αλλού. Και επειδή μπορώ θα το πω. Έχω εξεταστεί πριν το 10 στον νυν δήμαρχο αμαρουσίου και μου πήρε 30 ευρω ο άνθρωπος. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, Ναι αυτος με τα "χρυσά" σπιτια ντε. Τέτοια λεφτά παιρνουν κάτι πολυ εξειδικευμένοι, ρευματολόγοι ας πουμε που ειναι ελάχιστοι στην Ελλάδα και για να βρουν τι έχεις πρέπει να πας 50 φορές. Και πάλι δε παιρνουν πάντα χρηματα.
DrLo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 250€ εγώ, 250€ ο αδερφός μου και 1300€ η μάνα μου. Μεγαλο-ιδιοκτήτης και καπιτάλα η μάνα σου ... 1
DDevil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Eγώ και στις καλές εποχές δεν ειχα πάει ποτέ σε γιατρό με 70άρες, 80άρες. Οποιο τα ζηταγαν πηγαινα αλλού. Και επειδή μπορώ θα το πω. Έχω εξεταστεί πριν το 10 στον νυν δήμαρχο αμαρουσίου και μου πήρε 30 ευρω ο άνθρωπος. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, Ναι αυτος με τα "χρυσά" σπιτια ντε. Τέτοια λεφτά παιρνουν κάτι πολυ εξειδικευμένοι, ρευματολόγοι ας πουμε που ειναι ελάχιστοι στην Ελλάδα και για να βρουν τι έχεις πρέπει να πας 50 φορές. Και πάλι δε παιρνουν πάντα χρηματα. Καλα γιατρος πανεπιστημιου καθηγητης τι ηταν τελοςπαντων ζητησε στο πατερα μου για εξεταση θυροειδους 100 και βάλε. Καλα κρασιά. Θα τον ακουσεις να κλαιγεται για τον ενφια μετά αυτον. Να του τα πάρουν ρε φιλε σε εμας πως τα παιρνει? και σου λεει εγω πεθαινεις ή οχι χέστηκα 100 ευρω χρεωνω επισκεψη. Μ αρεσει τους υποστηριζετε κιολας δεν έχουν αναγκη αυτοι αλια απο εμας. Ξανα ρωτάω ποιος εισαι ρε μεγαλε ο δοκτορ ζιβάγκο? :cry:
DrLo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εμενα μου ηρθε ο ενφια για το σπιτι που εχω αθηνα κοντα 300 ευρω παντως περυσι πληρωσα 170 ευρω Νατος ο μεγαλοιδιοκτήτης, στη μειοψηφία του 20% που αυξήθηκε ο ΕΝΦΙΑ. επιτέλους να πληρωθεί δίκαια ο ΕΝΦΙΑ μέχρι την επικείμενη κατάργησή του. 3350€ Φοβάμαι για τα επόμενα χρόνια. Donald, εσύ ? 2
Silverage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μεγαλο-ιδιοκτήτης και καπιτάλα η μάνα σου ... Έχουμε ο καθένας το 1/3 του μισού 5 σπιτιών σαράβαλων και η μάνα μου έχει και αυτό που μένουμε ολόκληρο πάνω της. Μαλακίες δηλαδή.
DDevil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Νατος ο μεγαλοιδιοκτήτης, στη μειοψηφία του 20% που αυξήθηκε ο ΕΝΦΙΑ. επιτέλους να πληρωθεί δίκαια ο ΕΝΦΙΑ μέχρι την επικείμενη κατάργησή του. Donald, εσύ ? 170 ευρω περισσοτερα εννουσα οτι πληρωσα περυσι κριμα και τους παρεξηγησα απο το 2012! Συνεχεια ανωτερω ιστοριας αλλα αυτη τη φορα σε συμβολαιογραφο για μια αποδοχη μας ζητησε τα διπλάσια απο οτι ένας αλλος! Στα συνεργεια αυτοκινητων τα ιδια σου παιρνουν τα διπλάσια απο οτι αμα επαιρνες τα ανταλλακτικα μονος σου και πηγαινες και του λεγες φιλε σου δινω τα ανταλλακτικα ποσα θες να τα βάλεις? πηξαμε στα λαμογια ακομα έχει λιπος.... μην ανησυχειτε! Έχουν φάει απο παντου για αυτο βουλιάξαμε τρωγανε τρωγανε μεχρι και για τα εγγονια έχουν φτιαξει υποδομες. Θα τους λυπηθω κιολας να λυπηθω κανεναν που δεν εχει και ειναι τιμιος ναι. Τα λαμογια πούλο. Και τα λεω και στη μουρη τους μπροστα τους κράζω οτι ειναι ακριβοι και φευγω μετά.
pontez2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Με τους άνεργους τι γινεται τελικά βρε παιδιά. Πλερωνουν κανονικά;
DrLo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 170 ευρω περισσοτερα εννουσα οτι πληρωσα περυσι κριμα και τους παρεξηγησα απο το 2012! Είδες η δικαια ανάκαμψη. 1
DDevil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Είδες η δικαια ανάκαμψη. Φιλε μια κατοικια εχω εγω. Οχι 2-3. Ουτε εξοχικά εχω στα νησάκια να πηγαινω κανα μηνα το καλοκαιρι. Αντε ολοι κλαιγονται να πουμε. Και αμαξι εχω 1 οχι 2-3 ολη η οικογενεια.
παπι Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ο φτωχός του ινσομνια Ντρεπομαι. Θελω και γω να πληρωσω 500€ 4
randomcat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Με τους άνεργους τι γινεται τελικά βρε παιδιά. Πλερωνουν κανονικά; Φυσικά και πληρώνουν! Τι δηλαδή επειδή το ακίνητο δεν προσφέρει κάποιο ενεργό εισόδημα; Ε και; Μα το θράσος μερικών 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις