Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 23 χρονων και εχω παρατηρησει οτι εχουν ανεβει λιγο οι κροταφοι μου.. να το φτιαξω λιγο το μαλλι δε φαινεται αλλα εγω βλεπω τη διαφορα και πιο παλια ειχα πολυ πυκνο μαλλι.. κομα και στα κουρεματα δυσκολευομαι και μονο τα παιρνω ολα σχεδον.. τι μπορω να κανω για να το επιβραδυνω η να βγαλει παλι εκει που επεσαν; 

Δημοσ.

Πριν παρεις οτιδηποτε κοιτα και τις παρενεργειες.πχ για το regain εχουν ακουστει πολλα μετα απο παρατεταμενη χρηση.και τα περισσοτερα οταν τα παιρνεις τα συνεχιζεις για παντα. δεν ειναι οτι θα το βαλεις μια φορα και τερμα οπως λενε τα μισα πχ vichy dercos neogenic.απο την αλλη δεν θα σωθεις με αυτα απλα επιβραδυνεις μεχρι να αποδεχτεις οτι θα πεσουν

• Like 1
Δημοσ.

regaine_big.jpg

Δεν θα τα σώσεις , απλα θα επιβραδύνεις λίγο την κατάσταση!

δεν το εχω πάρει γιατι έχω τούμπανο μαλλί,  αλλά φίλοι μου που το εχουν δοκιμάσει λένε οτι δουλεύει πολύ καλά !

Δημοσ.

οι δερματολογοι πολλες φορες θα δωσουν διαφορα που ναι μεν θα βοηθησουν με το αναλογο αντιτιμο.κατι κορτιζονουχα και διαφορα αλλα.οποτε ο καθενας τα ζυγιζει.

Δημοσ.

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι εντατικά, είναι η μόνη λύση για να βρεις γυναίκα και καραφλός

• Like 6
Δημοσ.

ενας φιλος μου που ειναι φαρμακοποιος μου ειπε οτι αν παρω ενα συγκεκριμενο σαμπουαν και κατι βιταμινες skin and nails καπως ετσι το πε ειπε οτι σε ενα βαθμο θα το επιβραδυνουν.. να το δοκιμασω λετε

Δημοσ.

Το οτι ζητας διασταυρωση της γνωμης ενος φαρμακοποιου (πανω σε ενα ιατρικο ζητημα) απο τον καθε ακυρο ενος τεχνολογικου φορουμ, μαλλον πρεπει να σε απασχολησει περισσοτερο κι απο το γυαλιστικο κεφαλης που θα αγοραζεις σε λιγα χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ανδρογενετικη αλωπεκια δεν κανουν τιποτα βιταμινες κτλ παρα μονο η φιναστεριδη 1mg τη μερα η μινοξιδιλη 2 φορες τη μερα μαζι σε συνδιασμο με τη φινα.η φινα μπορει να κρατησει το μαλλι ακομα και 10 χρονια,επισης και μετα την μεταμοσχευση παιρνουν ολοι φιναστεριδη για τουλαχιστον δυο χρονια. http://www.hairlossgr.com/forums/Αποτελεσματικές-θεραπείες.47/

Δημοσ.

Μόνιμη φαρμακευτική λύση δεν υπάρχει. Αναφέρθηκαν κάποιες ουσίες οι οποίες επιβραδύνουν ή αναστρέφουν την τριχόπτωση, αλλά λειτουργούν για όσο λαμβάνεις την αγωγή. Δεν είναι θεραπεία.

Οπότε αν θέλεις κάτι μόνιμο, είτε κάνεις μεταμόσχευση, ή το ξουρίζεις και το παίζεις Jason Statham.

Δημοσ.

Αν και έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα οι ανεπιθύμητες ενέργειες της φιναστερίδης λόγω της αντιανδρογόνου δράσης της, στην πραγματικότητα το ποσοστό των ανδρών που εμφάνισαν μείωση της libido ή στυτική δυσλειτουργία μετά από θεραπεία τριχόπτωσης με φιναστερίδη, είναι εξαιρετικά χαμηλό, μόλις 1-2%.

Το ρισκάρεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...