Kunodontas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ειμαι 23 χρονων και εχω παρατηρησει οτι εχουν ανεβει λιγο οι κροταφοι μου.. να το φτιαξω λιγο το μαλλι δε φαινεται αλλα εγω βλεπω τη διαφορα και πιο παλια ειχα πολυ πυκνο μαλλι.. κομα και στα κουρεματα δυσκολευομαι και μονο τα παιρνω ολα σχεδον.. τι μπορω να κανω για να το επιβραδυνω η να βγαλει παλι εκει που επεσαν;
Georgc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/581544-το-thread-των-μελλοντικών-φαλακρών/ Φιναστεριδη και μινοξιδιλη αυτες οι ουσιες ειναι οι μοναδικες που κανουν δουλεια.μινοξιδιλη τοπικα και φιναστεριδη σε χαπακια.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πριν παρεις οτιδηποτε κοιτα και τις παρενεργειες.πχ για το regain εχουν ακουστει πολλα μετα απο παρατεταμενη χρηση.και τα περισσοτερα οταν τα παιρνεις τα συνεχιζεις για παντα. δεν ειναι οτι θα το βαλεις μια φορα και τερμα οπως λενε τα μισα πχ vichy dercos neogenic.απο την αλλη δεν θα σωθεις με αυτα απλα επιβραδυνεις μεχρι να αποδεχτεις οτι θα πεσουν 1
Mau-Maus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δεν θα τα σώσεις , απλα θα επιβραδύνεις λίγο την κατάσταση! δεν το εχω πάρει γιατι έχω τούμπανο μαλλί, αλλά φίλοι μου που το εχουν δοκιμάσει λένε οτι δουλεύει πολύ καλά !
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 οι δερματολογοι πολλες φορες θα δωσουν διαφορα που ναι μεν θα βοηθησουν με το αναλογο αντιτιμο.κατι κορτιζονουχα και διαφορα αλλα.οποτε ο καθενας τα ζυγιζει.
randomcat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ξεκίνα να γυμνάζεσαι εντατικά, είναι η μόνη λύση. 1
Mau-Maus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ξεκίνα να γυμνάζεσαι εντατικά, είναι η μόνη λύση για να βρεις γυναίκα και καραφλός 6
Kunodontas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ενας φιλος μου που ειναι φαρμακοποιος μου ειπε οτι αν παρω ενα συγκεκριμενο σαμπουαν και κατι βιταμινες skin and nails καπως ετσι το πε ειπε οτι σε ενα βαθμο θα το επιβραδυνουν.. να το δοκιμασω λετε
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το οτι ζητας διασταυρωση της γνωμης ενος φαρμακοποιου (πανω σε ενα ιατρικο ζητημα) απο τον καθε ακυρο ενος τεχνολογικου φορουμ, μαλλον πρεπει να σε απασχολησει περισσοτερο κι απο το γυαλιστικο κεφαλης που θα αγοραζεις σε λιγα χρονια. 1
Georgc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Σε ανδρογενετικη αλωπεκια δεν κανουν τιποτα βιταμινες κτλ παρα μονο η φιναστεριδη 1mg τη μερα η μινοξιδιλη 2 φορες τη μερα μαζι σε συνδιασμο με τη φινα.η φινα μπορει να κρατησει το μαλλι ακομα και 10 χρονια,επισης και μετα την μεταμοσχευση παιρνουν ολοι φιναστεριδη για τουλαχιστον δυο χρονια. http://www.hairlossgr.com/forums/Αποτελεσματικές-θεραπείες.47/
Haldol Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μόνιμη φαρμακευτική λύση δεν υπάρχει. Αναφέρθηκαν κάποιες ουσίες οι οποίες επιβραδύνουν ή αναστρέφουν την τριχόπτωση, αλλά λειτουργούν για όσο λαμβάνεις την αγωγή. Δεν είναι θεραπεία. Οπότε αν θέλεις κάτι μόνιμο, είτε κάνεις μεταμόσχευση, ή το ξουρίζεις και το παίζεις Jason Statham.
lary7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Αν και έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα οι ανεπιθύμητες ενέργειες της φιναστερίδης λόγω της αντιανδρογόνου δράσης της, στην πραγματικότητα το ποσοστό των ανδρών που εμφάνισαν μείωση της libido ή στυτική δυσλειτουργία μετά από θεραπεία τριχόπτωσης με φιναστερίδη, είναι εξαιρετικά χαμηλό, μόλις 1-2%. Το ρισκάρεις;
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/528421-tips-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%8D%CE%BA%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CE%BD/page-2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα