Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση...έχω μια ξαδέρφη που δεν έχει λογαριασμό. Έχει ενα ακινητο στην κατοχή της και το εχει νοικιάσει σε καποιον. Γινεται να ανοιξει λογαριασμο για να της βαζουν το ενοικιο γιατί βλέπω να λενε ότι μόνο για μισθοδοσιες επιτρεπεται ανοιγμα λογαριασμου. 

Δημοσ.

Καλα λενε. Η περιπτωση της δεν εμπιπτει στις εξαιρεσεις των capital controls, συνεπως ανοιγμα λογαριασμου "για να μπαινει το ενοικιο" δεν υφιστατο ποτε, ποσο μαλλον επι capital controls.

Δημοσ.

Μα τα ενοίκια λένε οτι πρέπει να πληρώνονται μόνο μεσω τραπέζης. Υπάρχουν και ποσοι που ειναι σε διαφορετικές πόλεις απτους νοικάρηδες τους. 

Επίσης το "δεν υφίστατο ποτέ για ανοιγμα λογαριασμου" δεν βγάζει το παραμικρό νοημα καθώς προ CC δεν χρειαζόταν αιτιολογια για να ανοιξεις λογαριασμο. Απλά ανοιγες. 

Δημοσ.

Μα τα ενοίκια λένε οτι πρέπει να πληρώνονται μόνο μεσω τραπέζης. Υπάρχουν και ποσοι που ειναι σε διαφορετικές πόλεις απτους νοικάρηδες τους.

Επίσης το "δεν υφίστατο ποτέ για ανοιγμα λογαριασμου" δεν βγάζει το παραμικρό νοημα καθώς προ CC δεν χρειαζόταν αιτιολογια για να ανοιξεις λογαριασμο. Απλά ανοιγες.

Τώρα όμως δεν μπορείς.
Δημοσ.

Δεν βλεπω το προβλημα στο να μπαινουν τα ενοικια σε εναν ηδη υπαρχοντα λογαριασμο του προσωπου που δικαιουται την εισπραξη. Και κυριως δεν βλεπω το λογο το προσωπο αυτο να εξαιρεθει των CC με τα παραπανω αιτιολογικα-προσχηματα, ωστε να μπορεσει να ανοιξει επιπλεον λογαριασμο.

Δημοσ.

Ερώτηση...έχω μια ξαδέρφη που δεν έχει λογαριασμό. Έχει ενα ακινητο στην κατοχή της και το εχει νοικιάσει σε καποιον. Γινεται να ανοιξει λογαριασμο για να της βαζουν το ενοικιο γιατί βλέπω να λενε ότι μόνο για μισθοδοσιες επιτρεπεται ανοιγμα λογαριασμου. 

Δημοσ.

Πάντως πραγματικά αν είναι ενήλικη και έχει και σπίτι, πως είναι δυνατόν να μην έχει ούτε ένα λογαριασμό;

Και ξαναλέμε ότι δεν γίνεται κάτι.

Δημοσ.

Οπότε δεν βλέπω το πρόβλημα εδώ... ;)

Βέβαια για ν' ανοίξεις λογαριασμό μισθοδοσίας απαιτούνται κάποιες συνθήκες, δεν είναι καλημέρα, θέλω αυτό, πάρε, γεια.

Εάν όμως ανοίξει μισθοδοσίας, φαντάζομαι μια χαρά μπορεί να μπαίνει σε αυτόν το ενοίκιο.

Δημοσ.

Οπότε δεν βλέπω το πρόβλημα εδώ... ;)

Ζητάνε δικαιολογητικά όπως είπε ο Haldol και από πάνω.

Εδώ σε λογαριασμό που ήμουν συνδικαιούχος και η τράπεζα δεν είχε επικυρωμένα τα στοιχεία μου, μόνο πιστοποιητικό κοινωνικού φρονήματος δεν μου ζήτησαν :)

Δημοσ.

Βέβαια για ν' ανοίξεις λογαριασμό μισθοδοσίας απαιτούνται κάποιες συνθήκες, δεν είναι καλημέρα, θέλω αυτό, πάρε, γεια.

Εάν όμως ανοίξει μισθοδοσίας, φαντάζομαι μια χαρά μπορεί να μπαίνει σε αυτόν το ενοίκιο.

Το θέμα ειναι οτι το αφεντικό της την έχει μαύρα στην δουλειά. 

Δημοσ.

Το θέμα ειναι οτι το αφεντικό της την έχει μαύρα στην δουλειά.

Τότε δεν μπορεί να ανοίξει.

Τι δεν έχει από αυτά που ζητάνε;

Παραστατικό/πιστοποιητικό μισθοδοσίας + εκκαθαριστικό κτλ

Δημοσ.

Τι δεν έχει από αυτά που ζητάνε;

Εφόσον είναι "μαύρα" στη δουλειά όπως αναφέρθηκε, δε μπορεί ν' ανοίξει. Τόσο απλά. Χρειάζεται να έχει προσληφθεί κανονικά.

Δημοσ.

Μπορει να φτιαξει revolut και paypal. Στο paypal θα στελνουν τα χρηματα, και θα τα στελνει στην revolut για να μπορει να τα βγαλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...