Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρακολουθω με ενδιαφερον τα γεγονοτα σχετικα με την ιδεολογια περι του μπουρκινιου σε παραλιες και καταληγω οτι εινα σουρεαλισμος Να υπεραμύνεται κάποιος εν ονόματι της ...ελευθερίας, το δικαίωμα κάποιων να ...καταπιέζονται από κάποιους τρίτους. θελω ενδεχομενος να δω και αλλες αποψεις μηπως κανω λαθος που θεωρω τραγικο κατι τετοιο....

• Like 3
  • Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όσο τραγικό είναι το να ντύνεις κάποια με το ζόρι, τόσο τραγικό είναι και να την γδύνεις με το ζόρι.
Πολύ απλά, την αφήνεις να αποφασίσει εκείνη να κάνει αυτό που θέλει και νομίζει χωρίς να επεμβαίνεις εσύ στο τι θα κάνει.

• Like 3
Δημοσ.

Όσο τραγικό είναι το να ντύνεις κάποια με το ζόρι, τόσο τραγικό είναι και να την γδύνεις με το ζόρι.

Πολύ απλά, την αφήνεις να αποφασίσει εκείνη να κάνει αυτό που θέλει και νομίζει χωρίς να επεμβαίνεις εσύ στο τι θα κάνει.

και κατα πσο νομιζεις οτι αποφασιζει εκεινη?

• Like 3
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι έχουν πρόβλημα, φυσιολογικό το θεωρούν μάλλον.

Αυτο ακριβως και οι ιδιες οι γυναικες το θεωρουν φυσιολογικο. Δεν θα ξεχασω ρεπορταζ στην βελγικη τηλεοραση με ενα μουσουλμανο παντρεμενο με δυο αδελφες ελληνιδες. Το εβρισκαν φυσιολογικο να εχουν παντρευτει το ιδιο ανδρα να φοραν μαντηλα(μπουρκα) κτλ. Η μαγεια της πλυσης εγκεφαλου

• Like 6
Δημοσ.

και κατα πσο νομιζεις οτι αποφασιζει εκεινη?

Δεν νομίζω και δεν μπορώ να γνωρίζω. Άρα..;

Με το να επιβάλλουμε όμως το (α) τότε γινόμαστε ίδιοι και με τον άλλο που επιβάλλει το (β). Για σκέψου το.. :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω και δεν μπορώ να γνωρίζω. Άρα..;

Με το να επιβάλλουμε όμως το (α) τότε γινόμαστε ίδιοι και με τον άλλο που επιβάλλει το (β). Για σκέψου το.. :)

αντιλαμβανεσαι το τραγικο του να εισαι open minded σε ολα οσα ζητανε αυτοι ενω γνωριζεις οτι στη χωρα τους οτι ζητας εσυ αντιμετωπιζεται ως ποινικο αδικημα το ελαχιστο ? τελικα εως ποτε θα μαστε τοσο τυφλοι στο οτι γινεται γυρω μας

• Like 3
Δημοσ.

Στις Σπέτσες το είχα δει πρωτη φορά αυτό , πριν 3 χρόνια.

Δεν μου έκανε εντύπωση.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενοχλούντε κάποιοι , η κουλτουρα τους ειναι αυτη

Δημοσ.

παρακολουθω με ενδιαφερον τα γεγονοτα σχετικα με την ιδεολογια περι του μπουρκινιου σε παραλιες και καταληγω οτι εινα σουρεαλισμος Να υπεραμύνεται κάποιος εν ονόματι της ...ελευθερίας, το δικαίωμα κάποιων να ...καταπιέζονται από κάποιους τρίτους. θελω ενδεχομενος να δω και αλλες αποψεις μηπως κανω λαθος που θεωρω τραγικο κατι τετοιο....

Ναι, κάνεις λάθος. Είσαι ένας λευκός χριστιανός άντρας που έχει άποψη για την καταπίεση εκατομμυρίων έγχρωμων μουσουλμάνων γυναικών χωρίς να έχει μιλήσει ποτέ με καμία από αυτές σχετικά. Μπορεί να μην το θεωρούν καταπίεση. Μπορεί να θέλουν να το κάνουν για δικούς τους λόγους, στην οποία περίπτωση το "απαγορεύεται" είναι σχεδόν φασισμός. Μπορεί να είναι τελείως ηλίθια η απαγόρευση επειδή έχει προβλήματα όπως αυτό, που την απογυμνώνει στην άσχημη θρησκευτικού προσανατολισμού αλήθεια της:

CqoNZYWVYAENWUN.jpg

Head exploded?

• Like 4
Δημοσ.

Ναι, κάνεις λάθος. Είσαι ένας λευκός χριστιανός άντρας που έχει άποψη για την καταπίεση εκατομμυρίων έγχρωμων μουσουλμάνων γυναικών χωρίς να έχει μιλήσει ποτέ με καμία από αυτές σχετικά. Μπορεί να μην το θεωρούν καταπίεση. Μπορεί να θέλουν να το κάνουν για δικούς τους λόγους, στην οποία περίπτωση το "απαγορεύεται" είναι σχεδόν φασισμός. Μπορεί να είναι τελείως ηλίθια η απαγόρευση επειδή έχει προβλήματα όπως αυτό, που την απογυμνώνει στην άσχημη θρησκευτικού προσανατολισμού αλήθεια της:

CqoNZYWVYAENWUN.jpg

Head exploded?

αληθεια? εχω δουλεψει με μουσουλμανους  τους εχω ζησει εν μεροι  εσυ? οχι απλα κανεις υποθεσεις με ωραιες εικονες, δεν θες να δεις ποση αξια δινουν στη γυναικα τους...

Δημοσ.

αντιλαμβανεσαι το τραγικο του να εισαι open minded σε ολα οσα ζητανε αυτοι ενω γνωριζεις οτι στη χωρα τους οτι ζητας εσυ αντιμετωπιζεται ως ποινικο αδικημα το ελαχιστο ? τελικα εως ποτε θα μαστε τοσο τυφλοι στο οτι γινεται γυρω μας

Στα 40 μου χρόνια πλέον μπορώ να αντιληφθώ ότι δεν μπορώ να απαιτώ κάτι από τους άλλους όταν κάνω κι εγώ το ίδιο (απαιτώ δηλαδή). Και τους αφήνω να κάνουν τις επιλογές τους.

Δημοσ.

Άρα είναι επίσης τραγικό να μη δέρνω κάποιον στο δρόμο αν με πει μαλάκα ενώ ο ίδιος θα με έδερνε αν γινόταν το αντίθετο. Because fuck logic.

Και τι ακριβώς είναι αυτό που είναι "ποινικό αδίκημα" "στη χώρα τους"; Ποιά είναι "η χώρα τους"; Ποιοί είναι οι "αυτοί";

Ξεκινώντας με το εμείς vs αυτοί ήδη στην πρώτη πρόταση γίναμε τόσο πολύ open mind που δεν το αντέχω.

• Like 3
Δημοσ.

Στα 40 μου χρόνια πλέον μπορώ να αντιληφθώ ότι δεν μπορώ να απαιτώ κάτι από τους άλλους όταν κάνω κι εγώ το ίδιο (απαιτώ δηλαδή). Και τους αφήνω να κάνουν τις επιλογές τους.

οποτε για σενα ειναι δικαιωμα τρους να απαιτανε να προσαρμοζεσαι εσυ στην χωρα τους και δικαιωμα τους να προσαρμοζεσαι εσυ στη χωρα σου ,μαλιστα

Δημοσ.

αληθεια? εχω δουλεψει με μουσουλμανους  τους εχω ζησει εν μεροι  εσυ? οχι απλα κανεις υποθεσεις με ωραιες εικονες, δεν θες να δεις ποση αξια δινουν στη γυναικα τους...

Και γω το ίδιο, είμαστε πάτσι. Κρίμα, πάει αυτό το "επιχείρημα". Σειρά μου τώρα: το αν δίνει κάποιος αξία στη γυναίκα του πάει με τη θρησκεία; Γιατί ξέρω μερικούς χριστιανούς που δέρνουν τις δικές τους και τις έχουν σα σκουπίδια. Εγώ ευτυχώς δεν κάνω το ίδιο γιατί δεν πιστεύω, φτηνά τη γλύτωσα.

Και by the way, τι πάει να πει "υποθέσεις με ωραίες εικόνες"; Θες να συζητήσουμε λίγο την εικόνα που πόσταρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...