Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η απαγόρευση μαντήλας στο εκπαιδευτικό προσωπικό στο Βερολίνο δε με προβληματίζει πολύ, επειδή (ήχος από ειρωνικό γέλιο του ακροατηρίου) όπως έγραψα σελίδες πριν σαν thought experiment για την παραλία, στο Βερολίνο απαγορεύονται επίσης οι σταυροί και οι βούδες στα σχολεία. Θα προτιμούσα να παραμείνει έτσι η κατάσταση.

Με τη σειρά μου σου εύχομαι να βγάλεις το κεφάλι σου από την άμμο και να μπορέσεις κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι μουσουλμάνος =/= μπαμπούλας που θα φάει τα παιδιά μας, όπως και χριστιανός δάσκαλος =/= μπαμπούλας που θα φάει τα δικά τους. Αν και το τελευταίο το ξέραμε ήδη αφού εμείς οι χριστιανοί δεν έχουμε τέτοια θέματα, είμαστε πολύ κουλ κι έτσι.

Einbildung ist auch eine Bildung. 

Δημοσ.

Defacer αδερφέ εμ είσαι καραμπινάτα λάθος, εμ ο τρόπος γραφής σου με αυτά τα εξυπνακίστικα και τις κρυάδες εξαγριώνει ακόμα

περισσότερο τον άλλο, το παίζεις και ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια και όλοι οι υπόλοιποι είναι βλάκες που δεν μπορούν να φτάσουν στο επίπεδο σου. Διαβάζω, διαβάζω, λέω δεν αξίζει καν να ασχοληθώ αλλά πραγματικά έχεις αυτό το χάρισμα που έχουν ελάχιστα άτομα, να γουστάρεις να ακούς/διαβάζεις τον εαυτό σου και να χλευάζεις τον άλλο ενώ λες άρες μάρες κουκουνάρες.

Δεν ξέρω αν τα πιστεύεις καν αυτά που γράφεις ή αν τα γράφεις έτσι για να γίνεται χουλιαμάς.

"Επιπλέον, δεν τίθεται θέμα δικαιωμάτων στη Γαλλία επειδή "στις μουσουλμανικές χώρες" συμβαίνει κάτι; Υποθέτω because fuck logic?"  Έχει διαφορά σε ποιο μέρος ζει ο φανατικός μουσουλμάνος; Αν είναι στο Αφγανιστάν ή στο Παρίσι; Ο φανατικός που ζει στο Παρίσι θα πει "α, εδώ απαγορεύεται να την σαπακιάσω, ας βάλει ό,τι γουστάρει η κόρη μου και ας βγει έξω, δεν μπορώ να κάνω κάτι";

Πρόσφυγες/μετανάστες δεν υπάρχουν στην Γαλλία που έχουν έρθει και είναι ακόμα με τις ιδέες και τα πιστεύω των χωρών τους; Σου φαίνεται απίστευτο, εξωφρενικό και "fuck logic" το να την σπάσει στο ξύλο μέχρι και να την σκοτώσει την άλλη επειδή πήγε με μπικίνι στην παραλία και όχι με μπουρκίνι; Ή δεν έχουν γίνει τέτοια εγκλήματα από μουσουλμάνους σε Δυτικές χώρες; 

"Οι "μουσουλμανικές χώρες" το επιβάλλουν; Ας πούμε αν πάω ως γυναίκα διακοπές στην Τουρκία ή την Αίγυπτο ή το Μαρόκο ή θα μπορούσα να συνεχίσω, θα μου το επιβάλλουν ως τρόπο ένδυσης; Και στην παραλία δε μπορώ να φοράω μπικίνι; Τι μαθαίνει κανείς"

Για σένα μιλάμε και την γυναίκα σου που θα πάτε διακοπές στο Μαρόκο; Αυτό καταλαβαίνεις εσύ ότι λένε όλοι εδώ μέσα όταν λέμε ότι σε πολλές μουσουλμανικές χώρες τους το επιβάλουν; Ότι μιλάμε για τις τουρίστριες; Και το παίζεις και έξυπνος και χλευάζεις; Για τις ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ καταλαβαίνεις εσύ ότι μιλάμε;;;;

Δεν το επιβάλουν ε; Θύμισε μου, η Μαλάλα που ανέφερες, για ποιον λόγο έγινε γνωστή παγκοσμίως; Επειδή ήθελε να πηγαίνει σχολείο ενώ είναι γυναίκα. Και τι έγινε; Την πυροβόλησαν στο κεφάλι. Αλλά όχι, δεν επιβάλεται τίποτα, άνετα η κάθε μια φοράει και λέει ό,τι γουστάρει στις μουσουλμανικές χώρες, όπως επίσης ψηφίζει, οδηγάει ή μπορεί να βγαίνει και έξω από το σπίτι της ασυνόδευτη. 

Κάθε ατάκα σου είναι ένα μνημείο βλακείας, να στο πω έτσι απλά, ελπίζω να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέει ο καθένας και να παρερμηνεύεις τα λόγια του επίτηδες επειδή δεν έχεις τι να κάνεις και γουστάρεις να μαλώνεις στο Ίντερνετ. Σταματάω γιατί έτσι κι' αλλιώς θα σβηστεί απ' τους Mods το μύνημα και γιατί είναι γελοίο να εξηγώ την διαφορά μεαξύ της 90χρονης χήρας στο χωριό που φοράει μαύρα και της 20χρονης μουσουλμάνας που την αναγκάζει ο μπαμπάς της να φοράει μπουρκίνι με 40 βαθμούς στην παραλία.

Κοίταξε το στυλάκι σου λίγο και μέτρα πόσες εκνευριστικές και εξυπνακίστικες ατάκες πετάς σε κάθε μήνυμα και πως αντιμετωπίζεις τον συνομιλητή σου. Απλά μέτρα τες αντικειμενικά μία μία (θα σου πάρει λίγη ώρα) και σκέψου πως φαίνεσαι από έναν τρίτο που τα διαβάζει. Πρέπει να 'σαι και γαμώ τα άτομα για παρέα.

• Like 7
Δημοσ.

Φίλε, αν την ίδια προσπάθεια που καταβάλλεις για να συγχιστείς μαζί μου τη διοχέτευες στο να διατυπώσεις κάτι που έχει λογική συνέχεια θα ήσουν πολύ ζόρικος σε μια συζήτηση.

Προς το παρόν από όλα τα σοφά που είπες θα ξεκινήσω να αναλογίζομαι τον πόνο που πρέπει να νιώθεις για την 20χρονη μουσουλμάνα που υποφέρει με τους 40 βαθμούς στην παραλία, ένα πόνο που πρέπει πραγματικά να σου σκίζει τα σωθικά κάθε βράδυ για να απαιτείς με τέτοιο γινάτι απαγόρευση καλυμμάτων για το καλό της.

Αλλά η γιαγιά ρε συ. 90 χρονών είναι. Αν είναι το χωριό στον κάμπο και είναι καλοκαίρι;

Δημοσ.

-Μηπως να κανουμε και καμια ταφρο με κροκοδειλους τριγύρω μη τυχον και μπει κανεις αλλος στο καστρο σου?

Λες και πρεπει να παρει προσκληση κανεις για να παει οπου θελει.

Να κανουμε μαν μου,μας πηρε ενα τερμηνο δυτικα να γλιτωσει ενα τιμιο ποσοστο απο την μπιζνα των χιπστεραδων με τα ρασα και σκανε ορδες πια τα ορκ στας ευρωπας και θιγονται αν δε δειξουμε σεβασμο στο χορο γυρω απο τη φωτια...ρε ειστε με τα καλα σας?αραχτε σπιτια σας και καντε οτι γουστάρετε,σε δημόσιο χωρο οφείλουν να προσποιούνται οτι ζουν στον 21ο αιώνα,το ιδιο ισχυει για καθε λογης μουμια...ειτε χριστιανικης προελευσης ειτε ταλιμπανικης ειτε του γαματου θεου ηλιου...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...