l337 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 οποτε για σενα ειναι δικαιωμα τρους να απαιτανε να προσαρμοζεσαι εσυ στην χωρα τους και δικαιωμα τους να προσαρμοζεσαι εσυ στη χωρα σου ,μαλιστα Θα ήθελα να μου αναλύσεις το bold με 1-2 παραδείγματα.
forgotten Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Άρα είναι επίσης τραγικό να μη δέρνω κάποιον στο δρόμο αν με πει μαλάκα ενώ ο ίδιος θα με έδερνε αν γινόταν το αντίθετο. Because fuck logic. Και τι ακριβώς είναι αυτό που είναι "ποινικό αδίκημα" "στη χώρα τους"; Ποιά είναι "η χώρα τους"; Ποιοί είναι οι "αυτοί"; Ξεκινώντας με το εμείς vs αυτοί ήδη στην πρώτη πρόταση γίναμε τόσο πολύ open mind που δεν το αντέχω. αλκοολ dude σε ποσες μουσουλμανικες χωρες οπου εφαρμοζεται το μουσουλμανικο δικαιο πινεις ελευθερα ? σε ποσες χωρες κινεισαι και κοιταζεις κοπελα χωρις φοβο? ενα θεμα ανοιξα και με αντιμετωπιζεις με επιθετικοτητα ,αρα δεν εισαι φιλελευθερος σε αλλες αποψεις too open minded σε οτι σε βολευει μηπως? οπως και να χει ωραιες αποψεις ,ανοιξα το θεμα για να δω και τις αλλες ,βλεπεις εχω δικαιωμα να ακουω ολλες τις αποψεις ,σε ποσες απο τις χωρες αυτες θα μπορουσε να υπαρξει διαλογος χωρις φοβο? τροφη για σκεψη ? και για να καθαρισω το τοπιο μιλαω για τις καθαρα μουσουλμανικες χωρες
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 αντιλαμβανεσαι το τραγικο του να εισαι open minded σε ολα οσα ζητανε αυτοι ενω γνωριζεις οτι στη χωρα τους οτι ζητας εσυ αντιμετωπιζεται ως ποινικο αδικημα το ελαχιστο ? τελικα εως ποτε θα μαστε τοσο τυφλοι στο οτι γινεται γυρω μας Δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφεις, τι σχέση έχει τι γίνεται στις χώρες τους με τι γίνεται στη δική σου χώρα; Εσύ τώρα ζεις στη δική τους χώρα ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να το πάρουμε ως reference; Απαντώντας στην τελευταία ερώτηση σου, πάλι καλά που υπαρχετε και οι έξυπνοι και μας ανοίγετε τα μάτια... 1
l337 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 αλκοολ dude σε ποσες μουσουλμανικες χωρες οπου εφαρμοζεται το μουσουλμανικο δικαιο πινεις ελευθερα ? σε ποσες χωρες κινεισαι και κοιταζεις κοπελα χωρις φοβο? ενα θεμα ανοιξα και με αντιμετωπιζεις με επιθετικοτητα ,αρα δεν εισαι φιλελευθερος σε αλλες αποψεις too open minded σε οτι σε βολευει μηπως? Tα δύο παραδείγματα που αναφέρεις στον defacer είναι άσχετα (και άλλης βαρύτητας) με το να επιβάλεις σε κάποιον αν θα τον ντύσεις ή θα τον γδύσεις. Ελπίζω να το αντιλαμβάνεσαι. Το τελευταίο συνιστά καταπάτηση της αξιοπρέπειας και δεν έχει καμία σχέση με το αν θα με αφήσουν να πιω. Επίσης κάποιος -όπως ανέφερες- μπορεί να θέλει να κοιτάξει την κοπέλα. Την κοπέλα την ρώτησε αν θέλει να την κοιτάζουν;
kargo130 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Tα δύο παραδείγματα που αναφέρεις στον defacer είναι άσχετα (και άλλης βαρύτητας) με το να επιβάλεις σε κάποιον αν θα τον ντύσεις ή θα τον γδύσεις. Ελπίζω να το αντιλαμβάνεσαι. Το τελευταίο συνιστά καταπάτηση της αξιοπρέπειας και δεν έχει καμία σχέση με το αν θα με αφήσουν να πιω. Επίσης κάποιος -όπως ανέφερες- μπορεί να θέλει να κοιτάξει την κοπέλα. Την κοπέλα την ρώτησε αν θέλει να την κοιτάζουν; Ε τοτε υπαρχει πιο ευκολη λυση , ας κατσει σπιτακι της να την καμαρωνει μονο ο ανδρας της που μαλλον δεν τον διαλεξε κιολας 1
4saken Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Για να καταλαβω, επιτρεπεται ο χρυσος σταυρος στην παραλια, απαγορευεται το μπουρκινι?
bluesattack Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 follow the (ψηφους) money και ολα θα ξεκαθαρισουν...
defacer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 αλκοολ dude σε ποσες μουσουλμανικες χωρες οπου εφαρμοζεται το μουσουλμανικο δικαιο πινεις ελευθερα ? Δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι σε αρκετές μουσουλμανικες χωρες οπου εφαρμοζεται το μουσουλμανικο δικαιο (αλήθεια, τις άλλες που δεν εφαρμόζεται γιατί τις βγάλαμε απέξω; μουσουλμάνους δεν έχει εκεί?) παρόλα αυτά εγώ ως μη μουσουλμάνος μπορώ να αγοράσω και να καταναλώσω αλκοόλ νόμιμα. Για την ακρίβεια, ο πακιστανός flatmate στην Αγγλία μου είχε πει ότι κι αυτοί από κει τα παίρνουν (παράνομα) για να πιούν. Επίσης ξέρω ότι αν ήμουν 20 χρονών εδώ που είμαι θα έπινα ελεύθερα, αλλά σε κάποιες άλλες "χριστιανικές" χώρες όχι. Σημαίνει κάτι το ότι δεν πίνω "ελεύθερα" εκεί; σε ποσες χωρες κινεισαι και κοιταζεις κοπελα χωρις φοβο? Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Χωρίς φόβο να γίνει τι ακριβώς; ένα θεμα ανοιξα και με αντιμετωπιζεις με επιθετικοτητα ,αρα δεν εισαι φιλελευθερος σε αλλες αποψεις too open minded σε οτι σε βολευει μηπως? Το συμπέρασμα δεν προκύπτει. Επίσης, πέφτεις στο παραδοσιακό λάθος ότι επειδή έχεις το δικαίωμα να πεις την άποψή σου (και θα το υπερασπιστώ αυτό το δικαίωμα εγώ ο ίδιος αν κάποιος τρίτος πάει να σου το στερήσει), η άποψη αυτή θα πρέπει να παραμείνει χωρίς κριτική. Όταν κάποιος εκφράζει μια άποψη που εγώ τη θεωρώ μαλακία, τον αφήνω να τη διατυπώσει ανενόχλητος και μετά του λέω ότι είπε μαλακία. Είμαι φιλελεύθερος; Ναι. Ευγενικός; Όχι πάντα. βλεπεις εχω δικαιωμα να ακουω ολλες τις αποψεις ,σε ποσες απο τις χωρες αυτες θα μπορουσε να υπαρξει διαλογος χωρις φοβο? τροφη για σκεψη ? και για να καθαρισω το τοπιο μιλαω για τις καθαρα μουσουλμανικες χωρες Το αν μπορεί να υπάρξει διάλογος τι σχέση έχει με τις "χώρες αυτές"; Είναι προνόμιο των μουσουλμάνων η καταπίεση των πολιτών από το κράτος; Πες το στους Ρώσους και τους Κινέζους και όλες τις χούντες του δυτικού κόσμου για να μην ανησυχούν άδικα. 4
l337 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ε τοτε υπαρχει πιο ευκολη λυση , ας κατσει σπιτακι της να την καμαρωνει μονο ο ανδρας της που μαλλον δεν τον διαλεξε κιολας Τρικυμμία εν κρανίω..
forgotten Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 οποτε καταληγουμε οτι εγω εχω λαθος και εσεις δικαιο ,ωραια λοιπον θα πρεπε να προσθεσω και μια δημοσκοπηση για ενα στατιστικο δειγμα ρε παιδι μου. για τα υπολοιπα ,το να διαφωνεις ειναι λογικο ,το να επιτεθεσαι σε αυτον με τον οποιο βρισκεσαι σε αντιπαραθεση παραλογο..... οσο για το δικαιωμα λογου και σοβαροτητας το αφηνω ασχολιαστο και τελος δεν μπορω να απαντω σε χιλιους εναντιους της αποψης μου και να απαιτουν και αναδιοργανωση των αποψεων μου ιδιαιτερα οταν προκειται για μια χαλαρη συζητηση οπου ουτε δεν θα κοιμηθω πχ αποψε ησυχα ουτε θα αναστατωθω.... πολιτισμος ω φευ φαινεται οταν διακρινουμε τις ειρωνιες αλλα επιλεγουμε να τις προσπερασουμε παρα τα αντιθετα πιστεω ....
kargo130 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τρικυμμία εν κρανίω.. χχαχχαχααχχαχαχα επειδη φιλε μου εγω εχω ζησει με αυτους τους ανθρωπους το μοναδικο πραγμα που με εκνευριζε πανω τους δεν ηταν η θρησκεια τους ή η κουλτουρα τους αλλα η μονιμη αναγκη τους να ξεχωριζουν απο τους υπολοιπους. Ακρως εκνευριστικο να το ζεις σε μονιμη βαση.
defacer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 οποτε καταληγουμε οτι εγω εχω λαθος και εσεις δικαιο ,ωραια λοιπον θα πρεπε να προσθεσω και μια δημοσκοπηση για ενα στατιστικο δειγμα ρε παιδι μου. για τα υπολοιπα ,το να διαφωνεις ειναι λογικο ,το να επιτεθεσαι σε αυτον με τον οποιο βρισκεσαι σε αντιπαραθεση παραλογο..... οσο για το δικαιωμα λογου και σοβαροτητας το αφηνω ασχολιαστο Το αν έχεις λάθος θα φανεί από το πώς μπορείς να υπερασπιστείς τη θέση σου απέναντι στα επιχειρήματα των άλλων, πράγμα που μέχρι στιγμής δεν προσπαθείς καν. Τη δημοσκόπηση την αφήνω ασχολίαστη. Κάνε μια δημοσκόπηση και για το πώς θα μεγαλώσεις παιδιά καλύτερα αν πιστεύεις ότι έτσι θα πάρεις τη σωστότερη απάντηση. Τέλος, φαίνεσαι να μπερδεύεις την επίθεση σε πρόσωπο (που δεν κάνω και που είναι απαράδεκτη) με την επίθεση σε απόψεις (που έτσι προχωράει ο κόσμος, καταρρίπτουμε μια ιδέα και κρατάμε μια καινούρια "καλύτερη"). Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είσαι ο μόνος. ΥΓ: ίσως θα βοηθούσε να πάρεις λιγότερο φορτισμένες απαντήσεις αν δεν είχες γράψει "τραγικότητα δικαιωμάτων" στον τίτλο, που όπως και να το κάνουμε μπορεί να προδιαθέσει τον αναγνώστη πως δεν περιμένεις ακριβώς 100% ανοιχτό διάλογο σ' αυτό το θέμα. 2
forgotten Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το αν έχεις λάθος θα φανεί από το πώς μπορείς να υπερασπιστείς τη θέση σου απέναντι στα επιχειρήματα των άλλων, πράγμα που μέχρι στιγμής δεν προσπαθείς καν. Τη δημοσκόπηση την αφήνω ασχολίαστη. Κάνε μια δημοσκόπηση και για το πώς θα μεγαλώσεις παιδιά καλύτερα αν πιστεύεις ότι έτσι θα πάρεις τη σωστότερη απάντηση. Τέλος, φαίνεσαι να μπερδεύεις την επίθεση σε πρόσωπο (που δεν κάνω και που είναι απαράδεκτη) με την επίθεση σε απόψεις (που έτσι προχωράει ο κόσμος, καταρρίπτουμε μια ιδέα και κρατάμε μια καινούρια "καλύτερη"). Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είσαι ο μόνος. μαλιστα θεωρεις οτι δεν θα μεγαλωσω παιδια σωστα? απο μια αποψη καταληξες στο ειναι μου και στις αντιληψεις μου,τραγικος αγαπητε μου απλα τραγικος
l337 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 οποτε καταληγουμε οτι εγω εχω λαθος και εσεις δικαιο ,ωραια λοιπον θα πρεπε να προσθεσω και μια δημοσκοπηση για ενα στατιστικο δειγμα ρε παιδι μου. για τα υπολοιπα ,το να διαφωνεις ειναι λογικο ,το να επιτεθεσαι σε αυτον με τον οποιο βρισκεσαι σε αντιπαραθεση παραλογο..... οσο για το δικαιωμα λογου και σοβαροτητας το αφηνω ασχολιαστο και τελος δεν μπορω να απαντω σε χιλιους εναντιους της αποψης μου και να απαιτουν και αναδιοργανωση των αποψεων μου ιδιαιτερα οταν προκειται για μια χαλαρη συζητηση οπου ουτε δεν θα κοιμηθω πχ αποψε ησυχα ουτε θα αναστατωθω.... πολιτισμος ω φευ φαινεται οταν διακρινουμε τις ειρωνιες αλλα επιλεγουμε να τις προσπερασουμε παρα τα αντιθετα πιστεω .... Το ζήτημα είναι δηλαδή το ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι; Κουβέντα κάνουμε. Προφανώς και κάποιος έχει δίκιο και κάποιος άδικο αλλιώς θα συμφωνούσαμε από την αρχή και θα είχε λήξει η κουβέντα. Αν σε κάνει πάντως να νιώθεις καλύτερα, θεώρησε ότι εγώ είμαι λάθος (που μπορεί και να είμαι, προσωπικές απόψεις εκφράζουμε άλλωστε). Κανένα πρόβλημα από εμένα. Όσο για το στατιστικό δείγμα.. Το στατιστικό δείγμα από χρήστες του insomnia τι ακριβώς "βαρύτητα" θα έχει;
mech35 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Για μένα , αναλογικά πάντα, είναι ακριβώς το ίδιο με το να κάνεις εισβολή σε μια χώρα για να τους μάθεις δημοκρατία . Όταν θα είναι έτοιμοι θα διεκδικήσουν κάποια πράγματα μόνοι τους, μέχρι τότε το να τους υποχρεώνεις να δεχτούν κάτι άλλο μόνο ως καταπίεση θα το αντιλαμβάνονται και θα έχουν και δίκιο. Αν όντως ενδιαφέρεσαι για την ισότητα ας τους να την ανακαλύψουν μόνοι τους μέσα από την παιδεία που είσαι υποχρεωμένος σαν κράτος να τους παρέχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις