werewolf_hunter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ειμαι 24 χρονων και η αναβολη μου λήγει 31/12/2018. Απο τον Οκτώβρη θα ειμαι στο 3ο εξάμηνο της σχολής μου η οποία ειναι 10 εξάμηνα. Η ημερομηνια στρατευσης μου ομως θα ερθει πριν παρω το πτυχιο. Μπορω να παρω μια αναβολη μεχρι το 10ο εξαμηνο της σχολης μου;
opcorsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στρατολογια φιλε, μην παιζεις με αυτα μην φας κανενα προστιμο τυπου 1 μηνα παραπανω θητεια και τρεχεις μετα... φιλικα...
dionisis1925 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ειμαι 24 χρονων και η αναβολη μου λήγει 31/12/2018. Απο τον Οκτώβρη θα ειμαι στο 3ο εξάμηνο της σχολής μου η οποία ειναι 10 εξάμηνα. Η ημερομηνια στρατευσης μου ομως θα ερθει πριν παρω το πτυχιο. Μπορω να παρω μια αναβολη μεχρι το 10ο εξαμηνο της σχολης μου; Αναβολή για ΑΕΙ/ΤΕΙ δικαιούσαι μόνο μια φορά , άρα δεν μπορείς.
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν λήξει μπορείς να πάρεις άλλα δύο χρόνια αναβολές για λόγους υγείας.
-Dimitris- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Αναβολή δικαιούσε μέχρι το έτος που γίνεσαι 28 ετών. Απο εκεί και περα μπορείς να παρεις 2 χρονια ακόμη για λόγους υγείας.
werewolf_hunter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω παρει αναβολη στα 18 για την πρωτη μου σχολη. Δεν μπορω να παρω και δευτερη αναβολη για τη δευτερη σχολη μεχρι τα 28 και μετα καπως να παρω μια τριτη για ενα εξαμηνο για να παρω το πτυχιο;
Zein Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 πηγαινε στρατολογια , ξηγησου και ρωτα. συνηθως ειναι πολυ ενταξει οι γραφειοκρατες που δουλευουν εκει.
dionisis1925 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω παρει αναβολη στα 18 για την πρωτη μου σχολη. Δεν μπορω να παρω και δευτερη αναβολη για τη δευτερη σχολη μεχρι τα 28 και μετα καπως να παρω μια τριτη για ενα εξαμηνο για να παρω το πτυχιο; Όχι αρχηγέ δεν γίνεται,μια φορά σου δίνεται αναβολή για ΑΕΙ/ΤΕΙ. Αναβολή σπουδών δικαιούσαι εφόσον είσαι μαθητής ή σπουδαστής: α. Λυκείων ή σχολείων δεύτερης ευκαιρίας ή Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσηςκαι διαρκεί μέχρι 31 Δεκ του 21ου έτους (έτος γεν. + 20) β. ΙΕΚ ή σχολών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή εσπερινών λυκείων και διαρκεί μέχρι 31 Δεκ του 24ου έτους (έτος γεν. + 23) γ. Ανώτερης ή ανώτατης σχολής για κύριες ή μεταπτυχιακές σπουδές και διαρκεί μέχρι 31 Δεκ του 28ου έτους (έτος γεν. + 27) δ. Για απόκτηση διδακτορικού διπλώματος και διαρκεί μέχρι 31 Δεκ του 31ου έτους (έτος γεν,. + 30). ε. Κέντρων Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, που εδρεύουν στην Ελλάδα και συμπράττουν με αναγνωρισμένα ανώτερα ή ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού (έτος γεν. + 25). Σημείωση: Δικαιούσαι παράταση της διάρκειας της αναβολής σου στην περίπτωση που εγγραφείς σε εκπαιδευτικό ίδρυμα ανώτερης εκπαιδευτικής βαθμίδας (πχ από Γενικό Λύκειο, ΕΠΑΛ ή ΙΕΚ σε ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΚΕΜΕ), καθώς και στην περίπτωση που, ενώ σου έχει χορηγηθεί αναβολή ως μαθητή Γενικού Λυκείου, εγγραφείς σε σχολή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, Σχολές ΟΑΕΔ, Εσπερινά Λύκεια). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα