Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2010 γνώρισα μια γυναικα εγώ 27 αυτή 48 ελεύθερη όχι παντρεμένη (εχουμε χωρηση απο 2013). Και όπως καταλαβαίνετε  το νεαρό της ηλικίας προχωρήσαμε και ερωτικά. Αυτη πούλαγε ένα σπίτι σε  το οποίο ζήταγε σχεδόν τα διπλάσια από ότι άξιζε.Το πουλούσε 3 χρονιά χωρίς αποτελεσμα.Τοτε ήταν οι φούσκα χρηματιστηριου που λέγαν ότι θα φτάσει πολύ ψιλά και σε πολύ σύντομο χρόνο, της έκανα μια πρόταση, την οποία δέχτηκε να πάρω ένα δάνειο για αγοράσω το σπίτι της, και αυτά τα λεφτά  να τα κάνει μετοχές και όταν διπλασιαστουν να μου δωση έμενα ένα μεγάλο μέρος του δάνειου να το βάλω πίσω και αυτί να πάρει το πόσο που ηθελε.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΒΑΣΙΣΤΉΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ  ΕΙΧΑΜΕ. ΜΗ  σας τα πολύλογο το χρηματιστηριο πάτωσε οι μετοχές πήγαν σχεδόν μηδεν. Εγω έχω ενα δάνειο στο κεφάλι από ένα σπίτι που δεν αξίζει ούτε μισά από  τα λεφτά που πήρα δάνειου και αυτί έχασε ένα σπίτι τότες άξιας 40χιλ ,τωρινής άξιας ουτε15χιλ. Σε επικοινωνια που είχαμε μου λέει να της δωσω η τα λεφτά που ζήταγε αν θα το πουλούσε η να της γυρίσω το σπίτι πίσω .Εγώ της απαντάω πήραμε από κοινοί ένα ρίσκο και χάσαμε .ούτε τα λεφτά έχω να της δώσω ούτε και το σπίτι γιατί είναι υποθηκευμένο,αυτη λέει ότι την εξαπάτησα κτλ...   και ρωτώ αυτό ΗΘΙΚΆ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΆ αν καποιος γνωρίζει είναι άπατη η χαζομάρα που κάναμε και οι δυο.Δηλ. αν οι μετοχες 10πλασιαζονταν και αυτή εξαφανιζονταν εγώ τη θα έλεγα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...